Нація, що спивається...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Deus igrok, 15 січ 2008.

?

Чи вживаєте алкогольні напої (не стосується пива) ?

1. Так

19,0%
  2. Інколи, на свята

60,5%
  3. Не вживаю взагалі.

20,5%
  1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: Нація, що спивається...

http://korrespondent.net/tech/health/588165

Зверніть увагу на 6 тип , це саме розповсюджене у нас... пити з будь якої нагоди , але за компанію.

2. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

молодь п"є і п"є багато. можливо надто багато як на свій вік. останнім часом серед молоді мені здається зявилася навіть така традиція на кожне свято (релігійне, чи державне, чи ДН) - що більше випєш і сильніше спянієш, то, вважається, ти краще відзначив це свято. звідси і підлітковий алкоголізм. ви подивіться скільки пяних дівчаток і хлопчиків на усікі свята чи на концертах.подивіться скільки їм років - основний контингент школярі і учні усіляких бурс. трохи менше студіки. а декілька днів тому бачив як хлопчики років 12 на Дорошенка сиділи глушили пиво і курили цигарки. ніхто з перехожих і слова не сказав їм.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден, хоча що до перехожих.... то не їх функція... не треба доводити ло перехожих.

А ше велике зло - слабоалкогольні напої. Хороший спосіб, як привчити молодь пити спиртні напої. Помагає школа... закінчив рік - випивка, закінчив 4 клас - випускний, день вчителя, день Валентина, день народження кожного учня в класі, 8 березня.... все це підтримується матеріально батьками з подачі школи і без подачі.
    Так і виховується нове покоління, яке кожен крок відмічає, як великий здобуток....

• Подобається Подобається x 2
  4. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

повністю вас підтримую Мих. а ще згадайте стару-добру радянську традицію "відмічати" усі дати на роботі. інколи доходить до абсурду, коли наприклад у великому колективі на місяць припадає 15, а то й більше іменинників чи ДН, чи інших знаменних дат. то ж спитися можна. + фінансово невіигідно - витрати просто вражаючі)

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[​IMG] найбільше зло -- вільний доступ до алкоголю та наркотиків, пан мих...

6. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ну а как же иначе тренировать силу воли? Я вот например - хочу пью, хочу - не пью! А если пиво станут выдавать по рецепту, такого выбора у меня не будет и я не смогу тренировать свою силу воли!!!

• Подобається Подобається x 5
  7. duncan

[​IMG] [​IMG]

натяк на пиво невипадковий?... [​IMG]

а якщо серйозно: якщо людина хоче задурманити собі голову, бо немає інших пріорітетів -- продавці пива (чи чогось іншим) не винні....

8. Капітан

Ну а что плохого в пиве? Єнто в воде микробы, в пиве витамины.

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

А як бути з морозивом?
    Ананасовим?
    ЗІ.До речі,за мною должок(с)...

• Подобається Подобається x 3
  10. Deus igrok

Не зовсім так. У кожному суспільстві повинен існувати образ громадянина ...
    Із-за тупих гамериканських, і російських фільмів - де головні герої люблять побухати ... у суспільстві викревлився цей образ.

Для прикладу ...Мухтар , начебто вже писав.
    Повторю. Я дивлюся ТСН , перед ТСН іде цей серіал ...от скіки раз я потрапляв на кінцівку ... кожно разу, як вони розкриють якусь справу - вони бухають ... )

11. duncan

я вас прошу.... [​IMG]

преамбула...
    є расова теорія, яка само собою на пустому місці не з’явилася...
    що (ніби то) біла європеоїдна раса має переваги перед жовтою, чорною, сірою расами....
    про гітлера говорити не будемо, про різні ку-клус-клани і так далі -- теж ні...
    мене завжди цікавило (мій улюблений приклад): чому в формулі 1 беруть участь європеоїди і чому тільки вони перемагають?...
    алезі, шумахер, хакінен, вільньов....
    де японці, де чорношкірі, де всі решта?..
    невже "не пускають"?... )))
    може просто вестибюлярний апарат не дозволяє?..
    морська хвороба, зле стає від великих швидкостей?..

амбула...
    вважають деякі люди, що у європеоїдів вестибюлярний апарат трошки ліпше розвинений...
    і це через те, що в європі погана вода, через що усі завойовники з раннього віку пили алкоголь -- пиво, бо яка б вода не була погана, яке б не було гірке несмачне пиво -- ним отруїтися тяжко...

висновок...
    алкоголь не має такого поганого впливу на людей, як намагаються показати...

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вживати...це одне.
    Зловживати...зовсім інше...

Жовтошкірі можуть,наприклад без привикання і важких наслідків вживати легкі наркотики...
    Але спирт для них..смерть.
    Для білих же спиртне не настільки шкідливе.
    А наркотики - капець...

13. Deus igrok

Абсолютно не згідний. Вся корисність алкоголю, горілки зокрема вимірюється в 10-20 грамах на день.

Можна розвести дискусію про культуру споживання, про якість, про види.
    Але ... я не проти алкоголю узагалі. Але споживання без мети, раді процесу - це вже шкода. І цей процес нав'язується засобами ЗМІ. Саме ЗМІ формують - образ крутості, сучасності, престижності - коли споживається алкоголь.
    Можна припускати , що алкогольне лоббі у ВРУ досить потужне , і атниалкогольні закони приймаються туго ... АЛЕ ...
    Нехай форумні туристи напишуть скільки коштує пляшка аналогічного алкоголю в Європі, Америці, Японії , Кореї (якщо память не підводить 35$). Ситуація, коли дешевше напитися - чим на їстися - це вже інструмент для споєння народу.

14. duncan

так я ж не кажу, що заливатися спиртом є корисно....
    взагалі-то у цьому світі немає нічого абсолютно корисного і абсолютно шкідливого, і ви, пан деус-ігрок, як медик, це чудово знаєте.... [​IMG]

15. Deus igrok

) Пізнання в дозах алкоголю і впливу його на людину - це частина курсу судової медицини )

Тема топіку, заборона ... сувора заборона вживання алкоголю дітьми. І як інструменти для досягнення цілі, можуть бути:

• заборона реклами;
    • підвищення акцизних зборів;
    • суворіша відповідальність за продаж алкоголю , чи схиляння до вживання алкоголю неповнолітніми ...

P.S.
    Нонсенс - коли алкоголь рекламують спортсмени: футлобілсти, боксери. Адже вони формують образ майбутнього повнолітнього українця.

P.S.S. П'яний боксер - небезпечний для вашого здоров'я. Перевірено на практиці.

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну не знаю, скажу за Тевтонію.
    Найдешевша водка, тіпа русска, щоб бухати - плюс мінус 7 євро. Краща - 15-20. І дорожче. Але крім наших, навіть не знаю чи ще хтось п"є. Хіба в вигляді коктейлів. Або вип"ють мензурку на 20 грам і кривляться пів вечора.
    Зато різні алкогольні витребеньки дешевше ніж в нас. Додому завжди кілька пляшок вожу. Приміром, 700 грамову Мартіні бьянка оригінал брав за 3.49. Ще той блатний лікер чорнобілий... як там його, "Шеріданс" чи що?! За 8.99 купував. Ну і подібна туфта...

Казав один "Якщо ти п"єш, щоб тобі було добре - нормально. А якщо, шоб тобі не було зле - то вже нездало."

17. Капітан

Це 0,5 л?

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Чесно - навіть не в курсі. Напевно. А що, є там ще 0.7 і літра? То такий, половинка фляшки біла, розділена половинка чорна.
    Я по алкоголю не дуже виступаю.

19. Капітан

Там есть 0.5, 0,75 и 1л тара. Офигенно низкие цены :)

20. duncan

добре....

я люблю випити пару літрів пива, або "розрубати" пляшку-другу горівки з муму та товаришами раз на два-три тижні....

це алкоголізм, просто пиятика чи ні те, ні друге?...
    як на мене -- ні те, ні друге...

а де твій аватар? :)