Добрим самогом ше ніхто не отруївся,за винятком тих випадків коли в цей самогон для міцності навчились додавати карбід,меланж, напалм і т.д. Ну міра і культура вживання повинна бути.
- Ого, прям денервує шановний пан.. Так, якщо я прикрию хлебало так звідки ж тоді пан (ти) взнаєшь що там у мене в голові, які мої думки...? Га? - тобі ж від цього буде гірще - бо не взнаешь, а я буду думати й далі як думав. Ото ж бо
Самогонка зі жмиху за 2 грн/літр вироблялась звжди юез штучних інгридієнтів, але от здоров'я не дуже додавала))
А грушки з бабусиного садочка куди?)))) Згодна - легалізують, то й добре. Може, хоч якийсь контроль буде за цим ділом.
Та тут як мені здається справа навіть не в контролі,а скоріше в совісті тих хто виготовляє і культурі тих хто вживає
В Литве на хуторе близ Радвилишкиса пил самогон на крестинах однажды. Других крепких напитков не было в принципе. Как вырубился - не помню, на сеновале, рядом с весьма симпатичной курчавой девушкой. Начал шевелиться, ойкнула, вскочила, по-литовски спросила: вода есть? (нашла у кого спрашивать!) и вниз по лестнице. Других подробностей просто не помню, было что, не было... Но водички отпив голова не болела. Вот он, натурпродукт!
Без Е211, Е247, подпольный продукт - не иначе. Надо заказать да пару мудаков при случае угостить, а то крутых много развонялось...
Литовцы вообще суровые ребята. Я никогда не забуду картину, когда годовалый ребенок приподнял и грыз грязную табуретку: зато это единственаня семья P.S. Это кстати единственная семья, где никто никогда ничем не болел
Цікава тема, стосується майже кожного з нас але більшість навіть не задають собі питання чому все саме так, як це впливає на мене і які наслідки буде мати. Нація спивається? Цікаво чим це виміряти, бо різні організації дають різні дані і оцінюють за різними показниками. Тому в одних списках ми перші в інших 59-і ? Всі знають що алко-бізнес надприбутковий, це як глобальний конвеєр. Алко-бізнесу не потрібні алкаші - з них нема що взяти, вони п*ють бормотуху. Цьому бізнесу потрібні люди які лише стають на початок конвеєру, люди що "культурно споживають", школярі з алко-енергетиками і пивом в руках, сім*ї в яких лише на великий празник ставиться плящина на стіл....і т.д. І взагалі, що це за птаха така : "Культура споживання алкоголю" і навіщо вона? Де прописані її норми і в грамах розписано щось таке : "...за порадою ВООЗ така кількість алкоголю вважається "культурним споживанням.."? Скільки можна писати "НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ*Я" . Чим міряти ту міру, і де те мірило? А його немає , бо алкоголь шкідливий для організму в любій кількості. Ще дратує таке : "Споживай відповідально". За замовчуванням це вже є реклама алкоголю бо "споживай" в наказовій формі , але в умовній "мірі відповідальності". Ми - заручники шаблонів : Новий Рік - шампанське, День Народження - "поляна"... Чи можна обійтись без алкоголю в цих випадках? Цікаве відео до теми "Давайте выпьем" по научному" http://www.youtube.com/watch?v=kK11HTSguNo&feature=player_embedded Тут про дитячий алкоголізм http://video.i.ua/user/472633/19250/92200/ P.S. Я не засуджую людей котрі вживають алкоголь, в певній мірі в них, в певний час, не було вибору, тому вони такими є зараз. Питання вживати чи не вживати кожен має усвідомити самостійно. Інша ситуація з тими батькам котрі дають дітям "попробувати" вина чи шампанського, тут треба відривати все при основі. Як пояснити дитині що алкоголь в 12-15 років - це погано, якщо дитина з пелюшок бачить застілля де всі весело сміються і "цокаються стаканчиками"? Що за подвійні стандарти?