Моя віра мені дозволяє пити іно заварну каву без цукру. І курити "Прилуки" червоні. А тепер,в зв"язку з франсуватим Януковичем,тойво..."Классік" червоний. Він на двійцітьп"ять копійок таньший. А спитного ні-ні. О... Бо вірю,жи моя права нирка сильно заболит. І захочецця комусь дати в писок. Аво просто так. А битися негарно. І всьо.
Можна і не вести..., але вони все одно існують. Погоджуюсь, що "корпоратив" дуже культурна назва для того явища. Щоб отримати кваліфіковану роботу крім диплому треба ще й знання мати, а з цим проблеми. Стрес часто виникає у нашому житті, але крім алкоголю і наркотиків існують і інші способи позбутися стресу і корисні для здоров'я. Чиновники і бюрократія теж стрес, але часто до нас ставляться так як ми себе подаємо.
Фірми зараз теж на всьому економлять,в першу чергу на корпоративах.На рахунок знань:переважна частина дипломів це просто дипломи,але ж є і дипломи підтверджені знаннями,а роботу знайти по профілю важко,особливо коли нема впливових родичів або відповідних знайомств.На будовах дуже часто підробляють студенти.Я за здоровий спосіб життя.Вважаю,що все починається з сім*ї.Надмірна батьківська любов теж робить свою чорну справу,особливо коли все на блюдечку і під ніжний писок.
Найбільшою проблемою вважаю широку доступність й всебічну популяризацію слабоалкогольних напоїв(бренді-кола, пиво, настойки й вино). Доречі великі парламентські уми викресли пиво з ряду алкогольних. Проти горілки нічого не маю, нехай продається. Для алкоголіків і п'яниць в самий раз, а от діти таку отраву пити НЕ ЗМОЖУТЬ, ТА Й наврядчи будуть. Оскільки захисний механізм дітей не дасть отруті потрапити всередину - рвотний механізм виведе її назовні. Й діти які будуть розпочинати свою алкогольну кар'єру з горілки наврядчи до неї причастяться, в силу настільки неприємного досвіду. З слабоалкоголами все набагато гірше: найчастіше вони вважаються "безпечними" й до їх вживання толерантно відноситься суспільство і у більшості випадків і батьки. А слабоалкоголки стають першим досвідом в дорослому алкогольному житті підлітків. В подальшому пивозалежні переходять на якісно вищий рівень.
Я не вживаю пива взагалі (не подобається смак), до решти алкоголю відношусь байдуже, на великі свята можу випити 100-150 грам горілки або бокал вина. Добре що великі свята трапляються рідко
Чи корисні спиртні напої? Преамбула: Колись почув дуже цікаву фразу на будові під час обіду - Бабо, неси лікарство! Вже скільки років пройшло, а пам'ятається. То ж, чи насправді спирні напої це шкода здоров'я, чи справа таки в дозі? (на основі спирту дуже багато різних лікарств)
Справа в ґенах. Один може пити вудку вЕдрами і ніц му не буде. А другий від якого піввідерця алканавтом стане. Прєдрасположеність,як брати кажут....
"Майже 100% школярів Вінниці у віці від 14 до 16 років щодня вживають алкоголь і палять. Таку статистику оприлюднили німецькі журналісти." Я завжди так тішуся від таких заяв . Це ж треба комусь або Нобеля присудити за нову технологію спостереження за великою кількістю людей водночас, постійно на протязі тривалого часу та ще й з великої відстані (військова розвідка тихо плаче в куточку), або Філдса за винахождення нового способу заокруглення - заокруглення до "майже"
Зато його дітям вже буде скоріше...а внуки майже стопудово спються... Колись дуже детально цікавився цим питанням...коли зав'язував з алкоголем)
мне интересно как среди такого ужОса, сохранились идейно-свидомые граждане .... ---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ---------- вроде его сейчас не делают
Тому таку легалізацію треба проводити пралельно з посиленням відповідальності за "нанесення шкідливого впливу".