Прошу пані, перестаньте дзьобати хлопаку. Він хоч і свідок, що особливої честі йому не робить, але в цій гілці правий. За нормальними студентами треба було до Ватикану їхати, а не в Берлін. Та й то це була напевно чергова Erstsemesterparty, чи якась там Jura- або WiWi-Party, які проводяться 4 рази на рік плюс-мінус, і то по п"ятницям. А тепер розкажіть нам, в якій країні ви ще бачили стільки барів на кожному кроці, заповненних праздним народом з восьмої ранку і до ночі, 9 днів на тиждень 30 годин на добу?! Моцкалі невщьот.) І давайте не будем мірятися хто де бував, месагу і так вже всі отримали, яка ви геть розумна і як багато наїздилисі світом.) Не замилюйте людям очі. Алкоголізм - мега проблема для України, яка просто на рівні інших нано-проблем цієї сурогатної страни успішно спускається на тормозах. Деінде п`ють, в нас - бухають. Різниця відчутна.
Приходять з прошеніями "Просю видать во врємєнноє пользованіє"? http://rutube.ru/tracks/1375148.html?v=ab0945c0bb52d64c8c63aa37bcee9e7e ---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ---------- Провокуєте Полковника? ЗІ: Полковнику! Утримайтеся від посилання в "туди ж"
Яке чудернацьке зміщення акцентів. Мега проблема для України (я так розумію, Україна це для вас "сурогатна страна"?) це поголовна корупція, яка переросла в тотальний нігілізм, а як наслідок і алкоголізм. І суто моє суб'єктивне - така ж за розмірами проблема - це тотальне нарікання і шукання винних. Але чого там, справді, давайте краще "спустимо на тормозах" реальні проблеми, будемо звинувачувати у всьому алкоголізм. Ті "що не п'ють" маючи величезну фору у всьому звинуватять тих "хто п'є" і відразу всім стане легше - винних знайдено, можна розходитися по домах з почуттям виконаного обов'язку. Особливо "тащуся" від забавки "перетягування канату" - а хто більше п'є москалі, чи українці Так то реально ду-у-уже важливе питання, надзвичайно важливе питання, вирішення якого таки допоможе вирішити "мега-проблему" "сурогатної страни"! Може я не туди де треба ходжу, але особливої різниці між Європою і Україною в "буханні" не бачу. Мабуть щоб різниця таки стала відчутна, то треба добре пообтиратися біля "тих шо бухають" І не потрібно мені так відверто і неприкрито заздрити - моє "наїздилисі світом", то мабуть єдиний з позитивних моментів того, що я не можу мати відповідних умов праці на своїй рідній землі.
1. П'яному те до одного мiсця... Лиш би ф4ящину 3найти. В4ада це 3нае й 3а допомогою наркотикiв i ро3ваг одурачуе людей а за hхнiми спинами робить своi темнi справи. 2. От-от... Нема роботи - бо держава не забезпечила і т.п. Хто шукає той знайде. А хто перекладає свої проблеми на державу, вона така сяка, не дає жити, той йде пити... 3. Роззуйте очі! Хто буде 3винувачувати??? П!яне зазомбоване ящиком стадо?! П'яний й бездумний народ не становить небезпеки для будь якої влади. А от тверезомислячий... 4. Якого обов!язку? Я не складаю надій ні на владу, ні на державу, ні на кого. Я надіюся лише на себе. Й у своїх невдачах звинува7ую ЛИШЕ себе. Мені ні від кого НІЧОГО не треба. Головне мати руки, ноги, здоров!я і щось трошки в голові. 5. Може...
Не подобається мені, коли людина, хлопець, не знає межі алкоголю. У нас же чим більше вип'єшь тим ти крутіший! Але алкоголь вбиває інтелект, і максимум на що здатен буде той хлопець у майбутньому - це працювати на будівництві з іншими бухариками, і тільки на нашому будівництві, тому що в інших країнах з цим жорстко. І ще дістали так звані "корпоративи" на роботі, метою яких є не зибратися для дружнього спілкування, а як можна більше нализатися.
Не ті зараз часи,щоб розмову про корпоративи вести.І на будові не так просто знайти роботу,а бухарику там взагалі робити нічого.А якби зібрати дипломи у наших будівельників,ще той вернісаж можна влаштувати...Треба вести виховну роботу з молоддю,починаючи з сім*ї.Ну і великим поштовхом до пиятики вважаю постійний стрес,в якому ми живемо,дякуючи собі і нашим властьпредержащим.І ще одна біда,крім алкоголю--наркотики.А хрін,як кажуть,від редьки не солодший...
Нє...то наслідки совдепівського "соцреалізму". Нагадаю:собівартість літри спирту в совдепії була 16 копійок. Про то,скільки коштувала фляшка горівки згадувати не буду...але не 8 копійок,точно...
Завжди хотів спитати: А звідкіля, Романе, розвіддані? Невже на Яблунівському спіртзаводі студентом підробляли?
Набір слів. А лаконічніше і по суті не можна?! У вас вийде, якщо вдихнути повітря і намагатись збити негативні емоції. Є люди, які живуть в європі. Тотій старій, справжній, по кордонах до 89-го, а не "куріца - нє птіца, Польша - не заграніца."... А також проводять певний час на рік по іншу сторону океану в два боки. Тому навпаки ви би мали заздрити, якщо вже згадалисьте заздрість - бо чиєсь "жити в світі" і ваше "наїздилисі світом" то є дві великі різниці. Так чи інакше, не розказуйте тут мені байок про світ і берлін, а огляніться довкола, на хворе суспільство сурогатної страны - і перестаньте стібатися з хлопця, який хоч і свідок, але здатний побачити проблему жахливого алкоголізму в Україні.
А тим часом - уряяяя!!!!! - ми в п"ятірці лідерів!!!! Украина занимает пятое место в мире по потреблению алкоголя
Якщо врахувати самогон, то може і не п"яте... Хто там враховує як гонять і скільки гонять? Та і в Молдові мабуть як і в нашому Закарпатті роблять вино для себе і не купують в магазинах.. така людина викликає підозру, в категоричному невживанні алкоголю криється щось недобре, по-моєму, найкраще - в міру - і щоб штундою не називали, і щоб п"яницею не стати... Ви погано знаєте психологію п"яного
В чём наша проблема? Во всех странах есть и алкоголики и в "меру" пьющие. Статистика эта всё туфта. В России стали пить меньше палёнку, сразу рост употребления, хотя не пьющих становится больше. От пива тоже медленно отсаживаются. Отвлёкся, проблема наша в том что выпив или нажравщись нас тянет общаться, излить кому не будь душу. Не сидится дома. А как мы любим учить.