Відповідь: Нація, що спивається... В Украине 30% мужчин среднего возраста злоупотребляют алкоголем І не дітиска,ніби...
Відповідь: Нація, що спивається... Я ж с этим не спорю, но раньше их было еще больше. А крик только сейчас подняли. А чего раньше молчали?
Відповідь: Нація, що спивається... Просто очередной этап кампании борьбы с пьянством, алкоголизмом и самогонованрением… Все равно у производителей алкоголя денег больше… По-моему, ничего не изменится, одни слова.:bazar:
Відповідь: Нація, що спивається... Моє ставлення до цього питання - може й правда то все! В нас молодь починаючи з 5, а то я бачив ще менших й п'яних дітей, які п'ють на очах в старших братів. І це непоодинокі випадки. Просто традиція в нас така склалася, що пити і курити - це дуже модно! Треба все починати спочатку - виховання наших дітей!
Відповідь: Нація, що спивається... ст.178 КпАП(кодеску про адміністративні правопорушення) Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді Розпивання спиртних напоїв на вулицях, на стадіонах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту та в інших громадських місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж спиртних напоїв на розлив дозволений виконавчим органом сільської, селищної, міської ради, або поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, - тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після застосування заходів адміністративного стягнення, - тягнуть за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені особою, яка двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях або появу в громадських місцях у п'яному вигляді, - тягнуть за собою накладення штрафу від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, а у виняткових випадках, якщо за обставинами справи і з урахуванням особи порушника застосування цих заходів буде визнано недостатнім, - адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб
Відповідь: Нація, що спивається... Так, так .... я не правильно сформулював питання. Питання мало бути: Чи слід заборонити ПРОДАЖ алкогольних напоїв у всіх заклад,окрім барів і ресторанів ? Це передбачає один із законопроектів.
Відповідь: Нація, що спивається... А також продавати спиртні напої з 14-ї години.І повирубувати всі виноградники.
Відповідь: Нація, що спивається... Я теж так думаю. Все починається з пива, бренді-коли чи ще чогось подібного. Подобаються червоні вина; горілка - деколи, залежить від столу.
Відповідь: Нація, що спивається... Готового рецепту немає. Кардинальні кроки нічого доброго не дадуть. В радянському суспільстві було добре те,що молодь мала де подітися,безліч секцій,гуртків - було б бажання.І.майже безплітно. Але все залежить від виховання.
Відповідь: Нація, що спивається... Є ,Ромку ,є. В Едмонтоні є багато. Місто північне в основному робітниче .Так шо пють і то сильно.Жінки в барах пють і до хлопів самі пристають. Основні напитки- це віскі(чисте , без всякої соди - бррррр), токіла( теж чиста. мекс.горілка) , горілка , ром. Кілька келюшків випють , а потім пивом "доганяються". А індіани , то по статистиці кожний 3 алкоголік.В деяких резервуаціях "сухий" закон. На сході Канади пють по паньськи , а на робітничо- ковбойському заході , так і пють.
Відповідь: Нація, що спивається... Ага. Ми з колегою в Англії, як закінчили “підвищувати кваліфікацію”, зайшли до барчику. Він взяв 4 х 20 грамів віскі, я – 4*20 шері. На нас уважно всі подивилися. Потім повторили. Усі встали і стали прислуховуватися, якою мовою ми розмовляємо. Потім полірнули пивом. Я дав барменці 20 фунтів, вона їх сунула до УФ лампи. Дала здачі. А в мене була купюра – 5000 купонів (копійки!), я їй даю як сувенір і раджу посвітити лампою (проявлявся напис “5000 карбованців”). Взяла, просвітила і повертає. (5 тисяч !) Я кажу – сувенір фор ю, міс ! – “Ні. дякую, я не можу взяти !” З”явився бос (її батько) – старий моряк. - Що трапилося ? - Тату, Вони СТІЛЬКИ випили і хочуть подарувати мені купюру 5000 ! - Вони фунти заплатили? - Так. - Ну так візьми сувенір. Подякуй, запроси приходити ще ! Двоє англійських квазіалканів (ну трішечки каламутні очі) спитали, звідки ми. Юкрейн, Київ – не розуміють. “Чорнобиль” – О. зрозуміли і кудись нас повели. Це було якраз 26.04.96 – десятиріччя. На площі якісь жіночки в чорному (і фотограф) виставили стенд та скриню для пожертов. “Пліз, допоможіть українським дітям!” Ми кажемо, це ВИ допоможіть конкретним українським дітям – віддайте нам бокс ! Не віддали, жлобихи !
Відповідь: Нація, що спивається... Знаєте, що мене у Львові вразило (ех, відвикла я від такого)? Коли дітиска років так по 13-14 пиво цмудлять як воду. Хтось же ж їм то пиво продав. Мені в мої кх-кх 21.5 роки в магазині пива не продадуть якщо прав не покажу, в яких пише, що мені вже 21 рік виповнився. Має бути контроль за продажем спиртних напоїв. На кампусі пити алкогольні напої строго заборонено всім. А за underage drinking і заарештувати можуть.
Відповідь: Нація, що спивається... Не вживаю взагалі. Alias, Deus igrok, Калиниченко, Маруся-мама, levandivka, lotr_an, Molv ===== Ну і попили Ви тоді , Левандівко , що з того часу не вживаєте.
Відповідь: Нація, що спивається... пиво не вважається алкогольним напоєм, адже: не вимагає додатковоїї ліценції, продавати можна всім (навіть дітям)...
Відповідь: Нація, що спивається... Зо дві пляшки вдути - вже харашо-о-о! А ще дві - на подвиг тягне...
Відповідь: Нація, що спивається... Почитайте про метод Шичко. (сайт не гламурний, але інформативний). По-перше: ми вже жертви пропагування вживання алкоголю, зокрема "легкого". Як ви вважаєте, якщо миш"як розбавити миш"як лимонним соком - то не помреш? От так і з пивом чи іншими алкогольними розчинами. По-друге: заборона реклами та привселюдного вживання дає наслідки, позитивні. Хоча панацеєю не являється (як і мало що у цьому житті ) По-третє: перша озака залежності - не визання. Я от залежний, не алкоголік. Але залежний від алкоголю. Люблю собі випити інколи. А проблема "держави, що спивається" в тому, що з моїми дозами та частотою я вважаю себе залежним, а УСІ навколо кажуть, що я не п"ю (навіть на Новий рік шампанського не пив, не хотілося).
Відповідь: Нація, що спивається... Страшна цифра!...Нас має бути більше?! (не впевнено) ЯК?? Коли на душу населення приходиться щорічно понад 7 літрів алкоголю? А зранку йду в університет...Так "приємно". Молоді і не дуже молоді чоловіки біля переходу вже стоять з пивом (і це зранку!). А потім що? На роботу! І це замість кави!!! А коли мені розповідають що в міністерствах (зверніть увагу на те, що це держструктура!) бувало таке, коли і на робочому місці випивали... Забороняти алкоголь, як це було за радяни, - не правильно. Бо це є легкий шлях, а держава має йти більш обґрунтованим, розумним а з тим - і важчим.
Відповідь: Нація, що спивається... Згадалось як шваґро розказував про свою першу роботу у Львові. Взяли його по-блату в Львівенерго траншеї копати для труб. А працював він з одним старшим мужчиною у бригаді. То оповідав, що зранку перед роботою їхалось в горілчаний, бралась пляшка і 100 грам ковбаси (закуска шваґрові), потім мужик наливав шваґрові 250 горівки а решта з пляшки пив сам. Шваґєр по-сьогодні згадує як страшшно то було. Не думаю що ситуація покращилась. Чоловік розказував що у них в селі всі п*ють поголовно. Хто більше п*є - той нічого не має, хто менше той вже господарем вважається.
Відповідь: Нація, що спивається... Ну то так і є, зрання чи то в обід за пляшкою йдуть(ті хто на будівлі працюють). Не всі взісно але більшість так є.
Відповідь: Нація, що спивається... Звичайноб Треба. Зате ціни на ЛСД будуть дешеві. І на героїн, і на кокаїн, і на препарати з сусідньої аптеки, і на "прах анґела" також. Також на "екстазі", галюцінативні грибки, всі опіумні і їхні імітації як "крек". Але давайте краще боротись з алкоголем, коноплями, тютюном, кавою... З тим з чим легко і завідомо відомо що результату не буде... Ну, ну. Воюйте. Вже бачив....