Нація, що спивається...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Deus igrok, 15 січ 2008.

?

Чи вживаєте алкогольні напої (не стосується пива) ?

1. Так

19,0%
  2. Інколи, на свята

60,5%
  3. Не вживаю взагалі.

20,5%
  1. night

night Well-Known Member

Я б сказала від не бажання. Людині ніщо не заважає проявити себе у якійсь сфері діяльності. Я згідна що простіше напитись, поплакатись і сказати що у всьому винуватий держава, недостатньо багаті батьки, заможніші друзі, злий директорі і т.д. Головне мати бажання і ставити перед собою хоч маленьку але мету.

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Скажіть то мільйонам пияків в Україні,число яких зростає,,,

• Подобається Подобається x 3
  3. Печериця

Печериця Well-Known Member

Так вже й ніщо? ))
    І, чи Ви справді думаєте пияки себе не проявляють!?
    Ха!
    Цікаво, яким би був цей світ без пияків )

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Пияки..файні люди...:good:
    Правда...пияки...:dntknw:

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не зростає, а катасторофічно зменшується. Пияки то пияки, але в селах на них припадає основна нагрузка. Особисто я співчуваю їм. Ці слабохарактерні люди, які в силу різних обставин присіли на стакан, готові за копійки виконувати будь-яку фізичну роботу, щоб мати можливість випити, чи похмелитись... Це найдешевша робоча сила, яка поступово вимирає через свою слабовольність та тупість. Як можна бути здоровим, якщо важко фізично працювати і після роботи замість того, щоб відпочити, літрами п"ють самогоняру і закушують цукерком. Це не жарт, тому що в основному це припадає на найбільш працездатну вікову категорію 30 - 50 років. Рідко який пияк переживає 50 річний бар"єр. В основному втрачає життя через нещасний випадок, захворювання, самогубство та вбивство, яке він сам провокує...

6. Romko

На місце єдного безврємєнно ушедшого тут же стає десятки єнчих,готових продовжувати його справу і нести тєжке бремя пияцкої долі...
    Святе місце пустим сі не лишит...

7. Печериця

Категорично протестую проти такого відношення!
    Взуйте когось "сильнохарактерного" в їхні черевики, чи самі в них зо два тижні походіт.

"Try walking in my shoes"

8. Romko

В чомусь Консультант і має рацію...
    Пияцтво - найлегший спосіб втекти від реальності...
    Але ж...замкнуте коло...
    Спиртне дає можливість забутися на дуже короткий час,після чого робиться ще гірше...
    От,вийти з цього важко..дуже важко...

9. консультант

консультант Дуже важлива персона

То Ваша версія... Вона нагадує більш теоретичний ніж практичний висновок. Враховуючи, що я все життя живу на селі і маю нагоду спілкуватись з деякими алклголіками починаючи від дня їхнього народження, знаю про що веду мову.
    Правильно сказав Ромко, що для більшісті з них це один їз обманливих методів втекти від реальності. Люди на селах не мають ні реальної роботи, ні реальної зарплати, не кажучи вже щось про стаж. Покоління кінця 60-их, 70 та 80 років може прийти до старості з порожніми руками. Тільки в нашому селі за 10 років четверо повісилось через п"янство, причиною якого були в першу чергу матеріальні проблеми. Їздити по заробітках їм не дозволяло здоров"я, вдома постійно йшов пресинг від дружин стосовно грошей, бо діти голі й босі. В кінцевому рахунку нерви здали, почались конфлікти, довготривалі запої і наслідок - самогубство.
    Людина, маючи відповідний потенціал сили волі та здатність контролювати себе та свої вчинки, ніколи не присяде на стакан. Звичайно, будь-кому ясно, що пияцтво - це не вихід з ситуації, але не всі кури однієї натури. Людей по стандарту, чи шаблону не буває. Знову ж таки закон єдності та боротьба протилежностей. День-ніч, плюс-мінус, чорне біле і т.д.. Якщо є такий, що ні грама не вип"є, бо не бачить в тому потреби, то 100% мусить бути такий, який вважає, що день пропав, якщо не вип"є...

Останнє редагування: 24 сер 2009
  10. Печериця

Я кажу лише про те, що для того, щоби оцінювати чий би то не було характер, потрібно володіти мірилом - еталоном і шкалою оцінки.
    В даному випадку Ваша оцінка пияків ("слабохарактерні люди, які в силу різних обставин присіли на стакан, готові за копійки виконувати будь-яку фізичну роботу, щоб мати можливість випити, чи похмелитись... Це найдешевша робоча сила, яка поступово вимирає через свою слабовольність та тупість.") більше нагадує вияв зверхньості і жалості ніж розуміння.
    Якщо Ви думаєте що Ви не пияк, бо маєте "сильний характер", а вони пияки/наркомани/курці, бо мають "слабкий", "слабовольні" і "тупі", то мабуть самі здогадуєтеся, що десь тут можливо криється помилка. І я зроблю припущення, що помилка ця називається словом "гординя" (з великої букви "Ге"))).

Ці обставини, знаєте, часом нагадують шкло, в яке довбається муха. І, якщо іншу муху така доля минула, то вона від цього не перестала бути мухою.

В людей же ж безвихідь - це також часто питання бачення.

11. Romko

От тут Ваша думка збігається з моїм баченням світу.
    Тому й не дивуюсь тим,кого збіг обставин довели до такої долі...

12. night

night Well-Known Member

для чого? людина має сама до цього дійти. Хтось спивається остаточно але є й такі які знаходять в собі сили зупинитись. Саме такі люди і знаходять чи ставлять собі мету життя подальше від алкоголізму.

13. night

night Well-Known Member

Звичайно проявляють. Для прикладу у аваріях на дорогах де гинуть невинні люди. Чи б'ючи своїх дітей в білій гарячці. Прикладів можна наводити безліч. Є і такі що на роботі сумлінно стараються працювати а після роботи вдома влаштовують скандали родичам чи сусідам..Пияк по любому проявляє себе негативно.
    Вам цікаво а власники горілчаних заводів точно б спились в такому випадку:)

14. Печериця

Я маю на увазі, що справжній талант дуже часто (або завжди) буває обтяжений таким внутрішнім психічним напруженням, - компенсуючи його легко підсісти )
    Але нажаль, то напруження не завжди обтяжене талантом )) Бувають просто життєві обставини )
    ...от обставини ті мають в нас свої національні особливості

15. Romko

Згадався мій улюблений Катериничев...

16. Печериця

Гарно ))

Знаю один спосіб змінити чи змінитися - прийняти як є.
    Парадоксально, але працює ))

17. Romko

Як людинА хоче пити - вона буде пити...:dntknw:
    Пам’ятаю,як один розказував.як його лікували від алкоголізму..
    То він горівку вводив клізмою..в соотвєтствующнє..місце..:sorry:
    І,шо ви думаєте?
    Дохтури нюхают - не смердит...а хлопуньО п’яний в дрОва...:rus:

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Стара байка, Романе!

19. Romko

То мій сусід...
    запойщик...

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Не знаю , как насчёт клизмы , а вот тряпочку в водку и на лысину,такое слышал.У моей супруги на работе такой кадр был.
    А , если по теме , так что у Вас , что у нас правительство даже не представляет себе размеры проблем , которые возникнут , если люди бросят пить.Ведь на трезвую жизнь нужно гораздо больше средств,это Вам не "с утра выпил - весь день свободен"

а де твій аватар? :)