Серед психоактивних речовин алкоголь немає рівних по такому винятковому поєднанню доступності, дієвості і популярності, імхо ) При цьому правда шкодить, кажуть ) Ясно, що таке полегшення, то крок вперед, два - назад ) Я б сказав не вміють )
Наша нація спивається від безделія. Часто подорожуючи Україною особливо вихідними днями по селах бачу підлітків які тиняються без діла, старших людей для яких єдина розвага це сидіти на лавочці при дорозі. А ближче до вечора ці ж люди вже хитаючись ходять по дорозі. Були б створені умови для проведення часу, гуртки, клуби по інтересах і люди б були у чомусь задіяні. Друга проблема це те що діти бачать у своїх сім'ях. Спостерігала таку картину: я ходжу на теніс і зимою в зал зручно собою взяти термос з теплим чаєм. І от в дитячій групі бачу таку картину.Сидять двоє хлопчиків( років від сили 7-8) з стаканчиками від термосу чокаються і кажуть "будьмо" і випивають залпом звичайно свій чай.І один каже "Нарешті в мене як в тата виходить". Ну хіба це нормально...
активна реклама і ще більша доступність ніж у нас присутня в Європі. Але чомусь там не побачиш на вулиці навіть у великому місті і навіть у новий рік п'яних людей які б спали в обнімку з деревом. В селах не побачиш настільки спитих і страшних чоловіків.І все через те що людям є чим зайнятись.Кожний будиночок доглянутий, на подвір'я мило глянути. Тобто люди працюють для того щоб це так було. А в нас все зводиться до того щоб зробити будь як тяп ляп і піти випити з сусідом.Люди в Європі мають можливість купити будь який напій за доступну ціну( віскі, текіла набагато дешевші і доступніші при їхніх заробітках) але більшість обмежуються пивом.Тому що свідомі що їм треба на роботу вранці. А у нас і в будній день і в святковий більшість гуляють до пики в салаті.А потім жаліються що нація погано живе.
это как с демократией, к ней надо быть готовыми, сформироваться как личности (то же и к народу и к единице) америкосы и русские пили и пьют, а индейцы и якуты от водки практически вымирали .... сейчас любое времяприпровождение - пиво или слабоалкаголка (для интилегенции (типа) и условно благополучной молодежи) в селах проще - "хорошо отдохнул проснулся на следущий день" есть плохое слово - быдло. так вот оно как раз для таких случаев ....
За даними Мінздоров'я і соцрозвитку РФ, в Росії на кожну людину вживається близько 18 літрів чистого алкоголю щорічно.Офіційна статистика в Україні 12-13 літрів. А не офіційна 20. Так що не далеко ми один від одного втекли
Вы что!!!! я Вас поддерживаю но львовянину писать такое нельзя тем более тут! свидомые украинцы это почти арийцы тока в три раза лучше, они произошли от бога, да именно так не он их создал а они произошли, Он создал американцев и остальных, и только русские от обезьяны, а еще русские - алкаши все (из материалов ЛФ) - вот видете не сам напился. принесли ему а Вы говорите "недалеко ушли" ......
в мене нема звички клеїти ярлики. До будь якого питання треба підходити з сторони логіки і аналізувати чому так стається. Ми нація що спивається і про це свідчать дані які оголосив голова Національної ради з питань охорони здоров’я .40 000 українців вмирає щороку через алкоголь. І не важно якою мовою вони розмовляють чи з якого регіону України вони є. Це національна проблема а не проблема одної області.
Это почему? Если не на державной розмовляют, то туда им и дорога. Какая разница - помрут они или билеты на поезд в Тамбов возьмут? Главное, что ОТ НИХ ДЕРЖАВА очистится. Не? Не, не! У ВАС всё НАМНОГО лучше, чем в России. Даже не обольщайтесь.
Не розумію,що кого так дивує... БухАють на всьому постсовєцькому просторі...де бух був намаганням втекти від реальності,від неможливості себе реалізувати. Але ж це проблема не лише постсовка... Просто там це стало нормою...незважаючи на всі пропагандистські потуги... Але...як і всюди...хто має схильність - той буде пити - а,хто не має - той не буде...
Он лежит на фуфайке засаленной. Мухи дохнут от перегара. В сумке лещ на закуску,вяленый. И пустая пивная тара. Весь покрытый щетиной железною. Без зубов, с синяком у глаза. Доживает жизнь бесполезную. Что даётся не больше раза. Он не спит уже час, ворочится. Рядом пёс - инвалид трёхлапый. И глаза открывать не хочется. Опустела от мелочи шляпа. Снова день бесполезной каторги. Осужденье с косыми взглядами. Ради счастья - забыться вечером. Отравив мозг спиртными ядами. Пьёт, чтоб больше не помнить прошлого. Самых близких людей предательства. Он самим собой давно брошенный. Вот такие вот обстоятельства. Пьёт один и давно без тостов. Тормозухой давно не брезгует. Без еды всёже выжить просто. А вот спирт голова требует. Все пожитки в кульке тряпочном. На плечё, и вперёд! С песней! И в кармане грудном фотокарточка. Да и та уж покрылась плесенью. Так под вечер в руке протянутой. Накопилась тридцатка праздная. Чтоб купить на неё боярышник. День рождения чтоб отпраздновать. Вот момент наступает сладостный. Тот что служит для жизни смыслом. У костра на помойке, радостный. Упивается зельем кислым. И напившись до безсознанья. В сон глубокий уходит медленно. В небе чёрном луны сияние. И немного ещё ветренно. Вот он видит жену любимую. Ещё мама жива, и молодость. Поцелуи, свиданья первые. И не чувствует уже холода. Видит сына.Какой он маленький! Сколько счастья, надежд и радости. Вот его день рожденья пятое. На столе лимонад и сладости. Первый класс и походка важная. И портфель с олимпийским мишкой. И глаза уж от счастья влажные. Всей семьёй собирают книжки. Выпускной, институт и армия. И на свадьбу - ключи в конверте. -И в душе он хороший парень. Не хотите, тогда не верьте. Череда бесконечных мыслей. Полупьяного полудрёма. И надежда, что всёже счастлив. Сын, что выгнал его из дома. Разве мог он когда то думать. Что рождения день справляя. Будет он лежать на помойке. Пса безногого обнимая...... От сумы зарекаться не следует. Вы спросите бездомного мнение. Он о жизни вам много поведает. И зеркальном её отражении. И оставьте свои осуждения. И свои замечанья нескромные. Они были когдато нормальными. А вот вы то....бывали бездомными??! Кирасов вроді
Це провокація вступити в дискусію про москалів і хохлів? Так я вище виклала своє ставлення до проблеми яку обговорюють в цій гілці не залежно від мови. Можу відразу вас можливо розчарувати що ви натрапили не на затятого націоналіста і патріота а на людину яка старається реально оцінювати ситуацію в країні, світі , навколо себе. Та я тільки за була б якби в нас все була краще. Але для чого на чорне казати біле. Тільки щоб намагатись когось принизити і показати яка я націоналістка? Краще бути реалісткою.