звичайно, аж плакати хочеться... все життя себе переконую-що пити-то не погано... сумна трагедія... цілого життя-правда, а? як Ви гадаете, в тому що я змалював (про паб) що я ціную-сам процес розпивання спиртних напоїв чи дружне спілкування???
а без пива дружнє спілкування неможливе.. я не збираюсь переконувати людей, які прожили життя, в ідіотизмі вживання алкоголю. це марна справа. просто не люблю я цих дурнуватих шаблонів: дружня розмова за пляшкою пива; "чудовий" ранок з кавою і дзигаретою; обід, коли хтось обов"язково скаже: "ех.. яка закуска пропадає". і я це пишу не під впливом якихось тимчасових вражень від відео про шкоду алкоголю, я реально бачу в свому житті альтернативу цьому. я не дивлюсь в жаркий літній день на хлопа, який п"є пиво, із заздрістю. і на кінець: у мене немає потреба засуджувати когось, для того щоб підсилити свою позицію. чого не скажеш про опонентів. яке перше відношення до людини із компанії, яка скаже що вона не п"є?.. а знаєте чому, тому що всі підсвідомо розуміють, що чинять неправильно. а такий "вийняток", тільки загострює це відчуття, яке постійно старанно придушується і приглушається. для людей, які часто опиняються в компаніях у ролі "вийнятків", моя вам порада: забийте на ті всі компанії, один раз проявіть жорсткість у своїх переконаннях. значну частину людей, доведеться послати по-далі, зате решта буде знати чого варте ваше слово і що ви здатні на поступок
повірте, можливе. за філіжанкою кави.. з соком. я заперечував протилежне? дуже дякую... виявляеться, я все життя любив пиво-і прожив в ідіотизмі чесно, велике спасибі але дійсно, вранці-кава і сигарета-гарна штука. Ви гадаете я альтернативи спиртному не бачу? зовсім ні. я навіть скажу що цілком байдужий до спртних напоїв-виключаючи пиво, яке люблю і... Вас же ніхто не просить називатись Месією та проповідувати тверезий спосіб життя... чи... Ви чуете голоси? взагалі, велике спасибі. відчув себе алкоголіком післі Вашого допису. але не забудьте слова Чехова-(неточна цитата) "Если человек не курит и не пьет-задумайся, не сволочь ли он" (с)
іронія хороша штука, головне вчасно... запам"ятайте, коли хтось щось пише - це не строго про того хто читає. частіше узагальнено. а Чехов, в даному випадку, висловив свою убогу думку, яка однозначно йому в мінус і геніальний талант тут ролі не зіграє. ... можна було б смайликів понаставляти, але немає бажання. чесно. п.с. про месію і голоси - сильно! більше не буду. мене ж дійсно ніхто не заставляє. чого це я взагалі почав щось писати? хоча інколи простіше сказати, що ти в секті ніж щось пояснити. нажаль
Це не фаталізм... Це дійсно ґени... Скажім,я теж не розумію людей,що опустились нижче плінтуса і ладні ради стакана продати душу... Нормальна людина такою не буде...але людина з генетичними відхиленнями...
і чому Ви такі агресивні? то радите друзів порозганяти... то Чехова ображаете-я й не здивувався, що він по Вашому-сказв як "жалкій, нічтожний человек", що все життя прожив в ідіотизмі ... то стомились нести важкий хрест просвітництва серед темряви пияцтва а не можна спокійно до того відноситись? не пьете-будь ласка, правильно робите. тільки не треба повчати інших та вважати себе вище когось лише тому, що Ви не маєте поганих звичок. Вам нікуди дівати енергію? не маете поганих звичок-чудово, так хоч не носіться з цим, як з писанкою та не пробуйте навязати своє іншим, не псуйте хоча б настрій. так, попиваю пиво, пью ранком каву з сигаретою, своє здоровья знишую поволі-але хоча б не примушую до цього інших. і не люблю читати такі "правельні" повчання
.. на рахунок генів. знаєте, моя особиста думка, гени - це фізіологічний (нижчий) рівень. і на цьому рівні дійсно є обмеження. але рівень духовний/морально (як завгодно) - це безмежні можливості. ну невже Бог/природа (як завгодно) створив людину, надавши її задатки з допомогою віри/гармонії пересувати гори, по своїй подобі, і не дав засобів побороти якусь нікчемну звичку? паралізовані, на яких лікарі ставлять хрест, починають ходити, завдяки волі. то невже самий гірший пияк немає в собі потенціалу кинути? якось воно не логічно. правда? інше діло, що більшість його не використовує. але це не дає права сказати: "що в тебе не було можливості" імхо
2 terrible агресія - це погана штука. ще гірша ніж та пиятика. і те що я не понаставляв смайликів по цілому тексту, не означає, що не розумію Ваших жартів і лояльності. просто вважаю, що тема занадто сер"йозна і вони тут не зовсім доречні. ... а оце вже цікаво. це якраз те про що я писав вище. якщо хтось в лайні, то основне завдання запхати в це лайно ще когось. що, критикуючи Вашу точку, настрій Вам зіпсував? уті-путі.. ну вибачте звичайно. це з моєї сторони хамство несусвітнє. тільки це Ви по-моєму гілкою помилились. йдіть в гілку про "пиво..". там можна спокійно писати, як то добре воно п"ється, а тут всетаки "Нація, що спивається..".
єх... як з Вами важко... організм, ослаблений не вживанням алкоголю не в силах простіше дивитись навколо... таки дійсно цікаво. цікаво, а чому це я-наприклад-в лайні? і кого ж я туди затягую ще? розуміете... Ви не праві. якщо я пару разів на тиждень випью пива, зрідка пропущу чарочку-та й то рідко, не кожного ж тижня, хоча при бажанні на фірмі в нас наприклад це можна кожного дня робити то я не Ваш паціент. зовсім ні та ні, не помилився. а Ви-якщо так серйозно відноситесь до проблеми-то не пишіть тут, на форумі-все одно толку ніякого. не так? якби хоч якийсь толк був-я б не жартував. а тому, ящо хочете змінити на краще-ідіть у владу і приймайте папку антиалкогольних законів. і дай Вас Бог сил.
слова закінчились шо ж я Вам такого написав, що Ви мене зразу туди . "нє пайду" .. все більше не буду. раз Ви кажете толку всерівно ніякого...
а я скажу. цілком серйозно і без жартів. Ви нічим не ліпше інших, хоч і не пьете. однак вважаете себе вище інших саме через те. а люди ж не діляться на гарних та поганих тільки за категорією пьє/не пьє...
це хто Вам сказав? я тут навіть не писав, що абсолютно не п"ю!!!! почитайте там вище. не полінуйтесь. "немає ні ліпших від тебе, ні гірших" (с). але є поняття усвідомлення своїх вчинків.
я Вас зрозумів чудово! з Вами дуже весело. єхх, ладно... але от на разунок цього хотілося б сказати дещо... розуміете, це дуже гарна порада, звичайно, порозганяти своїх друзів... ось приклад. є в мене один друг-класна людина, ми ще з школи дружимо, в університеті вчились разом-правда, він на курс старше... коли не попросиш допомогти-ніколи не відмовить. единий мінус-ну любить випити... слабкість, звичайно... в нього проблеми з дружиною, розійшлися-він їй квартиру залишив, все... доречі, розійшлись не через горілку. так от, колишня довгий час не дозволяла йому бачитись з донькою. колись телефонує-ти вдома? сам?-так - кажу. дружина саме в батьків, здаеться, була... заходить до мене-лиця немає. вибач-каже, - що приперся... але до тебе я звертаюсь вже коли зовсім... - та, кажу-дружба поняття цілодобове-а він прийшов вже після 11 вечора. мовчки проходить на кухню-бумць пляшку на стіл. сіли. випили, хоч мені і не хотілось і плани були інші. і він почав виливати душу. посиділи... розрадив товариша. посвітлів, пішов додому. а... по Вашому, я мав розтрощити тую пляшку в нього на голові і копняками виставити за двері, пославши за відомою адресою? можливо, якби не я, він би звів рахунки з життям. хто знає?
Я одного разу зрозумів. що то є великою помилкою робити собі зі своєї рідної чи близької людини психотерапевта. Навіть економічно себе не оправдовує )) не кажучи вже про результативність
ну..........тре було кави зробити, хербатки запарити, на возеро поплавати піти, бальона поганяти то після того він би точно ніц з життєм не зробив)
Е нє, не кажіть, Мертвий. З усіх безрецептурних засобів кава/гербата/бальон в порівнянні з горілкою "рядом" не стояли. Того нація і спивається. Бо болить сильно, а знеболювальне одне.
Ніц воно не дає...то "знеболювальне".. Може..на дуже короткий час...а потім все вертається... І то набагато сильніше,як було...