Нація, що спивається...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Deus igrok, 15 січ 2008.

?

Чи вживаєте алкогольні напої (не стосується пива) ?

1. Так

19,0%
  2. Інколи, на свята

60,5%
  3. Не вживаю взагалі.

20,5%
  1. terrible

terrible Well-Known Member

звичайно, аж плакати хочеться... все життя себе переконую-що пити-то не погано...
    сумна трагедія... цілого життя-правда, а?
    як Ви гадаете, в тому що я змалював (про паб) що я ціную-сам процес розпивання спиртних напоїв чи дружне спілкування???

2. illia

illia Well-Known Member

а без пива дружнє спілкування неможливе..
    я не збираюсь переконувати людей, які прожили життя, в ідіотизмі вживання алкоголю. це марна справа.
    просто не люблю я цих дурнуватих шаблонів: дружня розмова за пляшкою пива; "чудовий" ранок з кавою і дзигаретою; обід, коли хтось обов"язково скаже: "ех.. яка закуска пропадає".
    і я це пишу не під впливом якихось тимчасових вражень від відео про шкоду алкоголю, я реально бачу в свому житті альтернативу цьому. я не дивлюсь в жаркий літній день на хлопа, який п"є пиво, із заздрістю.
    і на кінець: у мене немає потреба засуджувати когось, для того щоб підсилити свою позицію. чого не скажеш про опонентів. яке перше відношення до людини із компанії, яка скаже що вона не п"є?.. а знаєте чому, тому що всі підсвідомо розуміють, що чинять неправильно. а такий "вийняток", тільки загострює це відчуття, яке постійно старанно придушується і приглушається.
    для людей, які часто опиняються в компаніях у ролі "вийнятків", моя вам порада: забийте на ті всі компанії, один раз проявіть жорсткість у своїх переконаннях. значну частину людей, доведеться послати по-далі, зате решта буде знати чого варте ваше слово і що ви здатні на поступок

3. terrible

повірте, можливе. за філіжанкою кави.. з соком. я заперечував протилежне?:)
    дуже дякую... виявляеться, я все життя любив пиво-і прожив в ідіотизмі
    :sad: чесно, велике спасибі:sad:
    :dntknw: але дійсно, вранці-кава і сигарета-гарна штука.
    Ви гадаете я альтернативи спиртному не бачу? зовсім ні. я навіть скажу що цілком байдужий до спртних напоїв-виключаючи пиво, яке люблю:)

і... Вас же ніхто не просить називатись Месією та проповідувати тверезий спосіб життя... чи... Ви чуете голоси?
    взагалі, велике спасибі. відчув себе алкоголіком післі Вашого допису.
    але не забудьте слова Чехова-(неточна цитата) "Если человек не курит и не пьет-задумайся, не сволочь ли он" (с)

• Подобається Подобається x 2
  4. illia

illia Well-Known Member

іронія хороша штука, головне вчасно...
    запам"ятайте, коли хтось щось пише - це не строго про того хто читає. частіше узагальнено.
    а Чехов, в даному випадку, висловив свою убогу думку, яка однозначно йому в мінус і геніальний талант тут ролі не зіграє.
    ... можна було б смайликів понаставляти, але немає бажання. чесно.
    п.с. про месію і голоси - сильно! більше не буду. мене ж дійсно ніхто не заставляє. чого це я взагалі почав щось писати? хоча інколи простіше сказати, що ти в секті :) ніж щось пояснити. нажаль

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це не фаталізм...
    Це дійсно ґени...
    Скажім,я теж не розумію людей,що опустились нижче плінтуса і ладні ради стакана продати душу...
    Нормальна людина такою не буде...але людина з генетичними відхиленнями...:dntknw:

6. terrible

і чому Ви такі агресивні? :dntknw:
    :))) то радите друзів порозганяти... то Чехова ображаете-я й не здивувався, що він по Вашому-сказв як "жалкій, нічтожний человек", що все життя прожив в ідіотизмі :haha:... то стомились нести важкий хрест просвітництва серед темряви пияцтва;)
    а не можна спокійно до того відноситись? не пьете-будь ласка, правильно робите. тільки не треба повчати інших та вважати себе вище когось лише тому, що Ви не маєте поганих звичок. Вам нікуди дівати енергію?
    не маете поганих звичок-чудово, так хоч не носіться з цим, як з писанкою та не пробуйте навязати своє іншим, не псуйте хоча б настрій.
    так, попиваю пиво, пью ранком каву з сигаретою, своє здоровья знишую поволі-але хоча б не примушую до цього інших. і не люблю читати такі "правельні" повчання:sad:

• Подобається Подобається x 1
  7. illia

illia Well-Known Member

.. на рахунок генів. знаєте, моя особиста думка, гени - це фізіологічний (нижчий) рівень. і на цьому рівні дійсно є обмеження. але рівень духовний/морально (як завгодно) - це безмежні можливості.
    ну невже Бог/природа (як завгодно) створив людину, надавши її задатки з допомогою віри/гармонії пересувати гори, по своїй подобі, і не дав засобів побороти якусь нікчемну звичку? паралізовані, на яких лікарі ставлять хрест, починають ходити, завдяки волі. то невже самий гірший пияк немає в собі потенціалу кинути? якось воно не логічно. правда? інше діло, що більшість його не використовує. але це не дає права сказати: "що в тебе не було можливості" імхо

8. Romko

То питання задайте отим синякам...

9. illia

illia Well-Known Member

2 terrible
    агресія - це погана штука. ще гірша ніж та пиятика. і те що я не понаставляв смайликів по цілому тексту, не означає, що не розумію Ваших жартів і лояльності. просто вважаю, що тема занадто сер"йозна і вони тут не зовсім доречні.

... а оце вже цікаво. це якраз те про що я писав вище. якщо хтось в лайні, то основне завдання запхати в це лайно ще когось.
    що, критикуючи Вашу точку, настрій Вам зіпсував? уті-путі.. ну вибачте звичайно. це з моєї сторони хамство несусвітнє. тільки це Ви по-моєму гілкою помилились. йдіть в гілку про "пиво..". там можна спокійно писати, як то добре воно п"ється, а тут всетаки "Нація, що спивається..".

10. terrible

:sad:єх... як з Вами важко... організм, ослаблений не вживанням алкоголю не в силах простіше дивитись навколо...
    таки дійсно цікаво. цікаво, а чому це я-наприклад-в лайні? і кого ж я туди затягую ще? ;)
    розуміете... Ви не праві. якщо я пару разів на тиждень випью пива, зрідка пропущу чарочку-та й то рідко, не кожного ж тижня, хоча при бажанні на фірмі в нас наприклад це можна кожного дня робити:good: то я не Ваш паціент.
    зовсім ні :):give_rose:
    та ні, не помилився. а Ви-якщо так серйозно відноситесь до проблеми-то не пишіть тут, на форумі-все одно толку ніякого. не так? якби хоч якийсь толк був-я б не жартував. а тому, ящо хочете змінити на краще-ідіть у владу і приймайте папку антиалкогольних законів. і дай Вас Бог сил.
    :)

11. illia

illia Well-Known Member

слова закінчились :)
    шо ж я Вам такого написав, що Ви мене зразу туди
    . "нє пайду" :)
    .. все більше не буду. раз Ви кажете толку всерівно ніякого... :dntknw:

12. terrible

а я скажу. цілком серйозно і без жартів. Ви нічим не ліпше інших, хоч і не пьете. однак вважаете себе вище інших саме через те. а люди ж не діляться на гарних та поганих тільки за категорією пьє/не пьє...

• Подобається Подобається x 1
  13. illia

illia Well-Known Member

це хто Вам сказав? я тут навіть не писав, що абсолютно не п"ю!!!! почитайте там вище. не полінуйтесь.
    "немає ні ліпших від тебе, ні гірших" (с).
    але є поняття усвідомлення своїх вчинків.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Допомагає? [​IMG]

15. illia

illia Well-Known Member

.........:boredom:

16. terrible

:) я Вас зрозумів чудово! з Вами дуже весело. єхх, ладно...

але от на разунок цього хотілося б сказати дещо... розуміете, це дуже гарна порада, звичайно, порозганяти своїх друзів... ось приклад. є в мене один друг-класна людина, ми ще з школи дружимо, в університеті вчились разом-правда, він на курс старше... коли не попросиш допомогти-ніколи не відмовить. единий мінус-ну любить випити... слабкість, звичайно... в нього проблеми з дружиною, розійшлися-він їй квартиру залишив, все... доречі, розійшлись не через горілку. так от, колишня довгий час не дозволяла йому бачитись з донькою. колись телефонує-ти вдома? сам?-так - кажу. дружина саме в батьків, здаеться, була... заходить до мене-лиця немає. вибач-каже, - що приперся... але до тебе я звертаюсь вже коли зовсім... - та, кажу-дружба поняття цілодобове-а він прийшов вже після 11 вечора. мовчки проходить на кухню-бумць пляшку на стіл. сіли. випили, хоч мені і не хотілось і плани були інші. і він почав виливати душу. посиділи... розрадив товариша. посвітлів, пішов додому. :)
    а... по Вашому, я мав розтрощити тую пляшку в нього на голові і копняками виставити за двері, пославши за відомою адресою?
    :dntknw:можливо, якби не я, він би звів рахунки з життям. хто знає?

17. Печериця

Печериця Well-Known Member

Я одного разу зрозумів. що то є великою помилкою робити собі зі своєї рідної чи близької людини психотерапевта. Навіть економічно себе не оправдовує )) не кажучи вже про результативність ;)

18. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

ну..........тре було кави зробити, хербатки запарити, на возеро поплавати піти, бальона поганяти:) то після того він би точно ніц з життєм не зробив)

19. Печериця

Печериця Well-Known Member

Е нє, не кажіть, Мертвий. З усіх безрецептурних засобів кава/гербата/бальон в порівнянні з горілкою "рядом" не стояли. Того нація і спивається. Бо болить сильно, а знеболювальне одне.

• Подобається Подобається x 4
  20. Romko

Ніц воно не дає...то "знеболювальне"..
    Може..на дуже короткий час...а потім все вертається...
    І то набагато сильніше,як було...

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)