Сину запропонували роботу в кібєрполіції. Він послухав тих, хто там робив і ...відмовився. Бо нікому та кібєрбезпека взагалі непотрібна. Мєнти приходять на роботу з метою тільки щось сьогодні підзаробити, все інше їх не цікавить. А цивільні робітники в якості цапов-відбувайлів.
У Деснянському управлінні поліції Києва "дахували" гральний бізнес - Резонанс - о коррупции, взятках, судьях, власти
Реформувати поліцію в Грузії вийшло, бо Грузія усього як Харківська область. В нас на це потрібно кілька поколінь. Розказувала знайома, яка працює дизайнером, свої враження від праці на одного мєнта. Каже - ніколи більше з мєнтами ніяких справ!Вони до того звикли до халяви, що це з них прибрати можна тільки з їх жадібною душею. Хочуть найкраще щоб вийшло для них найдешевше, а грошей, судячи по обстановці та величезності усадьби - кури не склюють. Та ще відібрано скільки! На власному подвір'ї цілий дитячий майданчик - десь же забрано. Холодильників три, і ще для морозива низенька камера - явно десь забрано у магазині. Жінка сидить дома з дітьми, а чоловік ходить на дохідну роботу.Він мєнтовський начальник, а підлегли такі ж самі, і як зірки на погонах будуть крупніші - теж заживуть не гірше.
Обікрали стару бабу, Сидить майже гола. Прийшов сержант міліції Складать протокола. Розпитує про злодюгу, Який він із себе. — Здоровенний! — каже баба. — Похожий на тебе.
Хто займається підприємницькою діяльність, той про це давно знає. А ще нічого наперед не можна робити для прокурорів, суддів. Ці нЕроби дуже рідко поступають чесно по відношенню до грошей. А ще треба памятати одне правило: всі люди діляться на дающих і берущих. При чому дающий ніколи не є дающим, а дающий ніколи не є берущим. Це так узагальнено, але близько до правди.
Тема чомусь давно не обновлялася) 27.09.2019 За клопотанням столичної прокуратури поліцейських, які вимагали 60 тисяч гривень хабара, обрано запобіжні заходи та їх відсторонено від посад
А шо про 3,14дарасів говорити? Аби тільки воду в ступі товкти? Я сьогодні в черговий раз наслухався про них. І не від кого попало, а від людини, яка там працює. Після чого в мене ще більше з’явилося бажання взяти бейсбольну биту і навідатися в цементовозку
У дніпровському магазині поліцейський жорстко вдарив жінку (ВІДЕО) View: https://youtu.be/wNr4sAP7F7Q зі В повідомленні ДПО про удар по обличчю ні слова. В Управлінні поліції охорони в Дніпропетровській області проводиться службове розслідування щодо дій працівників групи реагування
Єдиний державний реєстр судових рішень Чисто як в анекдоті: - На, тримай тисячу і слухай дальше, бо я ще не все сказала
Аваков після програшу всіх можливих судів щодо "роздачі зброї" вирішив взагалі "засекретити" цю тему зі А я от думаю, що всім топ-політикам і топ-держслужбовцям треба видавати короткоствол за державний кошт. Ну, чи нагороджувати ними тіпа за файну роботу. Бо пам"ятаєте за Семенюк? Там вона ніби скористалася фузиєю, а це ж мабуть незручно, нє? зі Ха, і Кирпа чомусь прийшов на згадку... Мабуть через вчорашнього Дубневича
Навіть не знаю, яку емоцію виразити під Вашим постом... Сподобалася фраза "ні по яйцам в"@бать - нафіга же тогда сапогі?" А решта якось не цепанула... Назагал: Норм
@MayorMayor, Ви тут кілька днів тому дерли свою дупу за цементовозів: тіпа куди ви будете дзвонити, якщо до вас хтось у хату ломитися буде... Так от, щоб не оффтопити в тій темі, ось вам фото того самого штрафмайданчика, про який я Вам тоді писав. Це саме той штрафмайданчик, куди потрапляли сторонні особи і робили там все, що хотіли. На фото: будівля цементовозів, вікна якої виходять на штрафмайданчик. І до цієї будівлі прилаштований бетоннний паркан з колючим дротом, який огороджує штафмайданчик з трьох інших сторін. Як мені заявив один з цементовозів, там "дуже серйозна" охорона - там ще й камери понатикані. І при всьому цьому у цементовозів під носом робиться все, що заманеться. Про яку допомогу після такого може йти мова? Та з такими темпами їх скоро з кабінетів повиносять, а вони цього навіть і не помітять
93 відсотки звільнених після переатестації поліцейських поновились через суди – Деканоїдзе про реформу Нацполіції Слава Порошенку!