Та і цей досвід, мабуть, набрати не встигла). Можу сказати (з свого досвіду), що студенти в 20 - це ще незрілі люди. Не знаю, може я не права, але в мене таке стійке враження: до 4 курсу вони і за себе не дуже можуть відповідати, а за якісь державницькі питання - це сміх. А працевлаштувати можна куди завгодно. Тут своя доцільність. Як же це нерозумно та бридко.
Ну нарешті... Затримано працівника управління укртрансбезпеки в області, котрий вимагав та одержав 6 тис грн неправомірної вигоди за виготовлення ліцензії на пасажирські перевезення із коментів Ali Hasan За 6 тыс грн дадут 10 лет. Круто, надо воровать миллиарды, тогда откупишься.
Арештований за хабар начальник Департаменту поліції охорони Національної поліції України генерал поліції Сергій Будник вийшов із Лук'янівського СІЗО під заставу.
На Волині #СБУ затримала на хабарі власного співробітника Хто знає - в СБУ реформа вже була, чи ще нє?
ЗА ФАКТОМ СМЕРТІ МАРІУПОЛЬСЬКОГО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО РОЗПОЧАТО ПЕРЕВІРКУ Народ, хто пояснить : Перше написано: Причини смерті з’ясовуються. Потім написано: Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України Ще не з’ясували причини, а вже назвали умисним вбивством. А якщо він помер від інфаркту чи від жадності? То так має бути, чи поліцейські писарі тоже реформовані?
Внести до реєстру зобов"язані, вказавши статтю КК кваліфікацією. Значить, були в нього якісь тілесні ушкодження, які можуть свідчити про те, що то таки було навмисне вбивство. А причиною смерті може бути : втрата крові, безповоротнє (чи як там) пошкодження головногу мозку чи інших важливих органів, чи ще щось. А точну відповідь на це може сказати паталогоанатом. А він ще не попрацював. Так що - там все правильно написано.
На Одещині СБУ затримала на хабарі прокурора Та тотим прокурорам мусет знову підняли зарплату... Невже дальше мало?
Прокуратура розпочала розслідування щодо смертельної ДТП за участю поліцейського на вулиці Дерев'янка (фото) Поліцай забув, що п"яним за руль сідати не можна? Застрілити казла...
В методичці буда во така байда ШОК! По приказу Авакова людей избивают и насилуют в анальные… Ужасы СИЗО (ВИДЕО+18) Фейк? Чи нє?
Во, тоті, котрі не беруть На Закарпатті СБУ викрила на хабарі командира взводу патрульної поліції Фотка класна - поліцай в кайданках