Золоту медаль давали за відмінне навчання. А я казав вчитися не відмінно, а йнакше я вище добавив і для вас Патрульні беруть хабарі Ну а про того поліцая, котрий забрав у шофера ковбасу, а активістам брехав, шо купив в магазині я кілька разів ролик показував
медаль не є показником мізків. Приведу приклад з реального життя, правда там вже тема не про медаль, а трохи вище - про диплом з медучилища. Мій троюрідний брат одружився дуже рано - у віці 18 років. Його дружиною стала дівчина, яка навчалася з ним разом у медучилищі (на рік молодша). Ця дівчина закінчила медучилище з відзнакою, а мій брат з трояками. Правда є одне АЛЕ - він їй постійно допомагав писати роботи. Та і по собі знаю... Половині групи писав роботи (правда за гроші). І дехто з тих, кому писав, закінчили "з відзнакою" також. А сам закінчив без відзнаки (завалив принципово)
В 9 класі на районних олімпіадах був 1-й з хімії і 2-й з математики. І це я вчився в сільській школі !!! Вважається, що школи в райцентрах дають кращі знання в порівнянні з сільськими. На 1-му курсі інституту також був в числі перших. Після 1-го курсу призвали до війська. Після війська вже сильно вчитися не хотілося)))) "З"їхав" на "3", "4".
Погоджуюсь. У нас одна із Криму працює. Усім і кожному розповідає, що закінчила школу із червоним дипломом. А сама така тупа і обмежена навіть писати грамотно, єдиною вивченою мовою, не здатна. Такі помилки робить, що усні, що письмові - трієчникам соромно за те Як на мене, важливішим за ознаки про відмінне навчання є здатність людини до самовдосконалення, на протязі усього життя.
Так от... В ДНІПРІ НА ХАБАРІ ЗАТРИМАНО ДВОХ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ із коментів Nikos KGB нда..надо бы поднять зарплаты..бо опять стали брать взятки!!. да?..авакян???))) Иванов Юрий 9255343a берут они из-за того,что их наверх вынуждают платить...
у службовому автомобілі «ВАЗ-2110». @ІгорМ, всі в Україні знають, що НОВА патрульна поліція їздить виключно на Пріусах )))
Во, блін, а цього хабарника варта присвятити до Дня Прапора і до Дня Незалежності - цілий генерал ГПУ спільно з СБУ за підозрою в отриманні неправомірної вигоди затримано начальника Департаменту поліції охорони НПУ із коментів Леонид Богданов ну не мог будник просто так работать БЕЗ крыши... уровня Авакова и выше. STAS 777 доведут ли до суда........??? какого суда ? пещерского ? тот , который его отпустит с выплатой компенсации ? его нужно было валить при задержании за сопротивление.......а так, очередная спортивная рыбалка. елена марчук 8c26af81 это бизнес шоколадных- ловят , требуют откупное и дело глохнет
Ще один... У Дніпрі СБУ затримала на хабарі старшого слідчого обласного управління поліції із коментів valeriy levitskiy Да в конце то концов! Что творится у нас в государстве? А , пиридасты соевые? три - пятнадцать абздец. каждый день 3-5 новостей на тему "брал-приняли". скольких тогда "не приняли" из тех кто брал? Vitaly Zaborovsky Блеать, надо им зарплаты еще в 10 раз поднять - тогда точно брать не будут....Может быть
Блін, шо таке з ментами - беруть в великі свята і гріха не бояться... У Києві затримали двох харківських поліцейських на здирництві з підприємця Ван Хелсинг наверное і переаттестовалі іх на отлічно??? кто етіх підоров допустіл до служби, тот і должен наравнє снімі сідеть, ібо підораси наверняка заносілі денежкі наверх... Irada Одно из двух - все или отупели, или обнаглели вкрай. Даже чувство страха напрочь атрофировалось. Хотя прекрасно знают, что любой из них сейчас может попасться. Vlad Nefakt давай вернемся к бриллиантовым или бе-бе-бе крепить за рюкзаки будем
Все більше і більше переконуюся, що всіх цих цементовозів треба 3,14здити, 3,14здити, і ще раз 3,14здити. І чим більша зарплата - тим витонченіше їх треба 3,14здити. І не просто 3,14здити, а 3,14здити дуже-дуже довго, повільно і жорстоко. Да так, щоб їх, контрацептивів, потім тільки ногами вперед виносили. Іншого виходу з цього замкнутого кола, нажаль, на даний час не бачу...
старшого слідчого обласного управління Нацполіції. Правоохоронці встановили, що старший лейтенант поліції Та, років 20 тому старший слідчий сільського райвідділу мав звання не нижче майора. А в обласних управліннях такі посади займали люди в погонах підполковника чи й полковника. А тут - старлей і вже ст. слідчий ОБЛАСНОГО УПРАВЛІННЯ.
А шо, старший слідчий сільського райвідділу в званні не нижче майора і в обласних управліннях люди в погонах підполковника чи й полковника застраховані від вимагання хабарів? Тут винна система і голова
Не застраховані. Мене дивує рівень професіоналізму!!! Розумієте, поняття "старший слідчий обласного управління" і поняття "старший лейтенант" - вони ніяк докупи в моїй голові не в"яжуться!!!!