Нацгвардія, міліція, поліція та інші...

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем VasMT, 27 чер 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Makarenko Anna , ну добре, от я цікавлюся у вас - в яких умовах працює нова поліція?
    Розкажіть, будьте добрі

2. Makarenko Anna

Makarenko Anna Well-Known Member

А що конкретно ви хочете почути? Чи вам подобалось те, що було? Наприклад, хабарі вони не беруть, та не такі зажрані як були раніше міліціонери. Виконують свою справу. Є винятки, але їх мало. Серед звичайних людей бидла вистачає. А вони також люди!

3. Makarenko Anna

Мені подобається як всі розмірковують... Кожен думає, що його робота НАЙСКЛАДНІША! Та він тАк втомлюється, а інші байдики б`ють. Такі думки і про поліцію.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чому лікар і вчитель отримують меншу зарплату, аніж семимісячні мусора?

• Смішно Смішно x 1
  5. ІгорМ

- Я хочу від вас почути про умови, в яких працює нова поліція.
    - Мені не подобалось те, що було, але воно було і загуло і тепер воно не актуальне
    - Хабарі вони беруть і зажрані не менше за міліціонерів. Ще і нагло брешуть
    - Свою справу виконують абияк і в них дуже слабка підготовка. Навіть їздити не вміють
    - Порушення закону поліцаями скоріше правило ніж виняток
    - Поліцаї не звичайні люди, вони, за словами керівників МВС, є кращими представниками українців і пройшли жорсткий відбір

Нагадую, @Makarenko Anna, Я хочу від вас почути про умови, в яких працює нова поліція

6. manur

manur Well-Known Member

А серед них ви семимісячних не зустрічали? А вони є. Чесно-чесно;)

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

від Аліас не підійде?

маєте статистику?

8. ІгорМ

@Мих, не пхайтеся, з вами і з Аліас ми вже на цю тему говорили.

Нехай @Makarenko Anna скаже, якщо хоче і якщо може.

9. VasMT

Вони не семимісячні. Вони, хоть круть-верть, хоть верть-круть, але вищу освіту відсиділи. а не за два місяці бац ,і вже поліцай. Ще місячні курси бац - і ти вже офіцер поліції... З десяттю тисячами зарплати. Срамота.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну й заздрість...

11. iso

iso Well-Known Member

А яка зарплата в офіцера армії?

12. VasMT

Дивлячись в якого.
    Командир взводу, лейтенант, получає вісім з половиною-девять.

13. iso

iso Well-Known Member

Знайшов таке

Якось принципової різниці не бачу. У військових по=за АТО і поліції нової

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. manur

manur Well-Known Member

Навчання у ВНЗ системи МВС України - 4 роки. Хоча, досить багато співробітників з цивільною (в т.ч. НЕ юридичною) освітою. А тут термін навчання - 5 років.

(В медиків - навіть 6 років, але співробітників з медичною освітою, чесно кажучи, не зустрічав. Ветеринари - зустрічав. Навіть одного знаю, який закінчив духовну семінарію, тільки зрозумів, що священицтво - то не його і на священика не висвятився, хоча в семінарії довчився до кінця і диплом отримав. А вже, перебуваючи на службі в ОВС України, заочно здобув юридичну освіту).

15. VasMT

І я не бачу.
    Чотири-п'ять років навчання і курси "Вьістрєл".
    Техніки та майна на мільйони а то і мільярди і один жезл в руках.
    Два-три десятки людей в підпорядкуванні з ПОВНОЮ щоденною відповідальністю за них і номінальне керівництво такими ж дармоїдами.
    АТО за наказом і хєра ти їх виженеш з Пріуса...
    А зарплата однакова.

16. VasMT

Офіцер гламурної поліції скільки на офіцерських курсах вчилась? Чи ще вчиться, не знаю...

17. manur

manur Well-Known Member

Бачу, прийдеться Вам секрет відкрити. Поліція - то не тіко інспектори патрульної поліції. Здивовані?

Не знаю докладно, як там тепер вони всі називаються, а раніш були :
    - дільничні (старші дільничні) інспектори міліції - вимога - вища освіта.
    - оперуповноважені (старші оперуповноважені) ВКР, ДСБЕЗ, ВКМСД, ВБНОН - вимога - вища освіта.
    - слідчі (старші слідчі) - вимога - вища юридична освіта.

- інспектори ОГП, оперативні чергові, інспектор роботи з населенням та громадськими формуваннями, старший інспектор РСС, старший інспектор з ІТ, інженер з КОІ - вимога - вища освіта.

Це те, що згадалося зразу. І це було в КОЖНОМУ відділі. У великих відділах, в обласних управліннях, в спецпідрозділах - ще купа різноманітних посад, де обов"язковою вимогою є наявність вищої (а подекуди й вищої юридичної) освіти !!!

• Подобається Подобається x 2
  18. hrim

hrim Well-Known Member

Це соціопатія.

• Подобається Подобається x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... Василь, ну ви й нитік...

військовий у мирний час займається підвищенням бойової і політичної підготовки.
    поліцай щодня має справу з потенційними реальними зеками, кіллерами, правопорушниками.

Військовому платять, щоб він навчався, поліцейський щодня на "вістрі атаки".

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Makarenko Anna

Вибачте, але я висловила свою думку, та я не на допиті!

• Зе бест! Зе бест! x 2
а де твій аватар? :)