От якби це приховали, було б мило і любо совковому вуху. Совку бракує програми ВРЕМЯ. Там інфа в перемішку з музикою була така всеперемагаюча, переконлива, радісна - хотілося жить і строїть.
Мене не непокоять дитячі хвороби системи. Мене непокоїть нездорова реакція в декого. "І шо тепер буде??". Шо, викличем назад Янука з Захарченком і "Беркутків" - і всі заспокояться назад. Нічого не буде - процес не має зворотньої дії.
Короче, наша поліція получилася якоюсь зовсім не поліцейською. Аваков її буде доробляти і переробляти. Так що все буде ще краще ЄС виділить Україні близько шести млн євро на реформування поліції
Хто такий жуков? Читав, там було 5 патрульних машин, але якщо хуліганів було 50, а стріляти в хулігана неможна, бо то не реформа і то ганьба поліції, можна лише матом загнути і то, щоб ніхто не чув. Ви ж розумієте, худіган - то мирний житель, шпіца не дасиш. Правда, якби з двом кулю засадили, ото би вже захисників знайшлося для пяної підлоти, нє?
Голова Департаменту патрульної поліції Яких 50 хуліганів? Ви ролик дивилися? Там два! мажори і 5 патрульних машин А для чого там було стріляти? Там Аліас однією лівою скрутила би обох. Але її вроді там не було
А шо там оцінювати. Типу борщ поставив варити - і через 5 хвилин сьорбаєш вже шо вийшло чи ні. Дескридетація іде по всім фронтам. Куратори в ФСБ, домашні всепропалики за те саме борються шо ФСБ, тільки як хоббі.
Ви пропонуєте мовчати про весь цей безпрєдєл, який твориться у наших поліцаїв? Поліція дискредитує себе сама. Ніхто їм в кишеню не гадить, вони самі себе обсирають, шо нє?
Ясно, що подібне було і ще гірше було, просто замовчувалося. А сьогодні інший час, все, що робиться - тут же висвітлюється і це є добре,бо це лікує. Суспільство міняється, воно не дасть скотитися тій ж поліції до мусорів. Зараз в неті побільшало журналістських нападів на поліцію. Я думаю, активізувалися мусора, що не пройшли атестацію, не виключено, що в це вкладаються гроші Білокамінної, щоб дискредитувати реформи, які проводяться в Україні. Це очікувано. Комусь поліція стоїть поперек горла. Це видно з того, що міліція, яка була до того була гіршою(видно з довіри населення), проте її критикувало мало, дозовано. В Миколаєві за часів міліції скоріше всього не було б навіть конфлікту, там би вони з бандитами просто за руку здоровалися і все було б просто чудово, ніхто нічого б не казав.
А чиї ж іще. Лиш сильно прикрашено ви її називаєте. Вони проводять такі операції всюди де заманеться - в Євросоюзі, на Близькому Сході, навіть в Штатах уже. І всюди так влаштовано, ніби "само сталося", комар носа не підточить. І всюди вміло використовують "консерви"- п'яту колону, і просто інфантильних максималістів, фанатів пиляння гілки на якій сидять. З цього всього калатають мутний коктейль і поять ним поки всі не очманіють від підстановки реальності. Мета одна - корумпувати все.