Нацгвардія, міліція, поліція та інші...

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем VasMT, 27 чер 2015.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

О, ви прям як баба Ванга:)))
    А як не скурвляться, а як не звільняться?
    Чомусь не помічаєте, що ловлять і звільняють тих, хто бере хабарі, хто зловживає службовим становищем, хто себе зганьбив .
    Ой, все....:facepalm:я ж зарікалася писати на цю тему.
    Караван іде, а нитики нехай гавкають:mocking:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ну і що, що ловлять і звільняють тих, хто бере хабарі, хто зловживає службовим становищем, хто себе зганьбив
    Самі ж тоже беруть хабарі, зловживають службовим становищем, ганьблять себе.
    Чому гризня між ГПУ і НАБУ? Якщо фірми чесні, то повинні працювати в мирі і згоді, шо нє? ;)

І це не ниття і не гавкіт - це все просто факти :)

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це ниття ображеногго п"ятикласника:)))

4. ІгорМ

Вам видніше ;)

зі

Против Хатии Деканоидзе подан иск за незнание украинского языка
    Цікаво, як грузинка викрутиться :)

Останнє редагування: 26 сер 2016
  5. ІгорМ

НАЧАЛЬНИКА КОНВОЮ ОДНОГО З ВІДДІЛІВ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ПОЛІЦІЇ ЗАТРИМАЛИ ЗА ЗБУТ ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН
    Ганьба, шо нє? ;)

6. ІгорМ

Дмитро Гнап | Facebook

Дмитро Гнап добавил 3 новых фото.
    4 ч ·
    Після Миколаївщини, давайте поглянемо, як пройшла переатестація в Києві. Пам'ятаєте, як кілька років тому у київському райвідділку міліції загинув студент Ігор Індило? Подивіться на це фото. Це старший лейтенант Сергій Приходько. Він був головним обвинувачуваним в смерті студента. Тоді я робив розслідування про цей випадок для "Української Правди". Воно показало, що Приходько винен в загибелі хлопця. Пізніше, відео з камер спостереження райвідділку підтвердило висновки мого розслідування. Втім, Приходько отримав тоді лише умовний термін - 5 років за перевищення влади. Зараз родина студента намагається оскаржити цей вирок в Страсбурзі.
    "А як справи у міліціянта Приходька?" спитаєте ви. Нормально. Переатестувався. Став поліцейським. Працює у тому ж Шевченківському райвідділку. Більше того, як свідчить відповідь на мій запит з київського управління поліції, Приходько працює в "секторі превенції". Цей сектор з колишніх дільничних, відповідає за громадський порядок на Сирці, і за роботу з неповнолітніми. Приходько вміє працювати з молоддю. Доведено.
    Панове Аваков та Деканоїдзе! Навряд чи ви знаєте про існування цього Приходька. Але його переведення в нову поліцію це ваша особиста відповідальність. І ваша ганьба. Яку ще можна виправити.
    [​IMG][​IMG]

7. ІгорМ

На Харківщині заарештували патрульного за підозрою у навмисному вбивстві
    Ганьба, шо нє? ;)

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мусора.

• Тупо Тупо x 1
  9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

11. ІгорМ

Во, знову:
    У ИНСПЕКТОРА ПАТРУЛЬНОЙ ПОЛИЦИИ ЛЬВОВА ИЗЪЯЛИ НАРКОТИЧЕСКИЕ СРЕДСТВА
    Може то поліцаям приписали в обов"язки торгувати наркотиками?:scratch_one-s_head:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

українською мовою теж можна нашкодити.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То часом не член партії "Свобода"? Дуже явний печерний почерк. Кажу, треба когось з них призначити. Буде все 100% на українській мові, але в успіху реформи маю сумніви. Доказ - Швайки і Мохницькі.

14. ІгорМ

«Бурштинову мафію» в Україні повністю взяли під контроль, – Нацполіція
    і в цей же час:
    Десять нових місць масового видобутку бурштину виявили прикордонники в Житомирській і Рівненській областях.
    От силовики і нагріють руки на бурштині, шо нє? ;)
    Реформи ідуть повним ходом :)

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дивимося цікавий ролик про миколаївську "поліцію".
    Вибачаюсь, поліція засрала пов"язати мажора на білому Мерседесі. Начебто зятя нардепа від БПП.

View: https://www.youtube.com/watch?v=RYylCeIybZM

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

То ж не баба з петрушкою :mocking:

• Смішно Смішно x 1
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Євгеній ЖуковСтежити
    4 год ·
    Командир всегда должен отвечать за свой личный состав!

По ситуации этой ночью в городе Николаев.

Те экипажи, которые присутствували, именно "Присутвували", несовершая никаких действий, кроме как жевания соплей и, собирая весь этот бред и беспредел в наш адрес, в адрес Патрульной полиции всей Украины, будут уволены: безвозвратно, вместе со своим горе-командиром!

Эмоционально выдержать этот позор можно и нужно!!
    Честно - тяжело, но по-другому никак. И пускать на тормоза ни в коем случае никто не будет!

Пишу максимально сдержанно.

Весь труд, который проделывают 12 с половиной тысяч человек, затоптать в гавно какой-то никчемной ситуацией - это стыд и срам. Парочка неадекватов, которые почувствовали себя хозяевами мира, поставили на уши весь город...в присутствии нескольких экипажей патрульной полиции!!! Позор.

Но хочу напомнить, что это и есть естественный отбор - люди познаются в беде и сложных ситуациях. Вот эти растеряшки себя и показали. И наказание понесут все, кто находился там и, кто руководил.

Но...есть "Но", и оно всегда будет. Наша команда довольно сильна и включает в себя очень много профессионалов своего дела. В каждом городе мы стараемся контролировать всех наших ребят. Они хотят работать. Они работают, получая при этом очень большую дозу негатива и травмоопасных ситуаций!!!!
    И я уверен, что огромное количество сотрудников патрульной полиции пересматривает это видео по не сколько раз, анализируя все моменты, сто процентов, - с чувством стыда за своих сотрудников. Так как сделали бы иначе!

Точно с таким же чувством пересматривал это видео и я.
    Ведь там бы могли стоять и мои дети, мои родители, мои друзья.

Кто виноват? Как правило, виноват командир. А командир, на данном этапе, - я как начальник Департамента Патрульной Полиции Украины!
    Недоработал, недоглядел!
    Говорю так потому, что многие люди меня очень хорошо знают. И знают мою жизненную позицию.
    Да, это мой прокол и ваше право меня осуждать.
    Но, опускать руки и давать заднюю никто не собирается. Потому что очень много людей доверяют нам и надеятся на нас. Точно так же, как и сами сотрудники патрульной полиции верят в свое правое дело.

Это, ни в коем случае, не должно отражатся на работе остальных сотрудников Патрульной полиции. Они для себя выводы сделали!!!

Работа продолжается, люди стараются и мы двигаемся вперёд. Даже если это ооочень сложно и в тебя бросают камни.

По ситуации: наказание понесут все причастные сотрудники и я пойму, если руководство Национальной Полиции примет решение наказать меня как руководителя Патрульной полиции Украины!

Спасибо тем, кто понимает и тем, кто с трудом воспринимает.
    Но, таких ситуаций мы допускать не будем, по крайней мере, будем максимально старатся!

P.S. Ночными беспредельщиками ГУНП города Николаева занимается изначально и их ждет наказание. И, надеюсь, что, в скором времени, прокуратура и суд будут на нашей стороне!

18. ІгорМ

Ха, яке страшне покарання: "будут уволены: безвозвратно, вместе со своим горе-командиром!". А судити їх не будуть?
    От скотиняки ці поліцаї :)

Ганьба, шо нє? ;)

А Нова Поліція в Миколаєві якась чмошна і зашугана.

Останнє редагування: 30 сер 2016
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікаво Аліас роспитати.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

навпаки - добре.

а де твій аватар? :)