Позавчора зустрів в Стрию двух пацанів, Ігора і Олега. Друзі з передвійною. Вони... Я їх знаю по клубу, часто заходили. Ігор прийшов учасником, а Олег ще не получив. Подумалось...
У ДЕСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ КИЄВА ВЗЯЛИ ПІД ВАРТУ СЛІДЧОГО ПОЛІЦІЇ (ФОТО) Слідчому 23 роки. Коли, де і від кого цей козел навчився «відкуп» брати?
Напевно ще років в 17, коли його батьки забашляли, аби го взяли на навчання в ВНЗ системи МВС. Хто не в курсі : так - там також ЗНО і всі діла. Але! Там ще й фізуха, психологічні тести і т.п. І, хто не забашляв, того на тих фізрах і тестах "зарубають". Навіть, якщо ти всі предмети на ЗНО на 199 поздавав. Наводжу приклад (ну, приклад не з поступання, а людина вже з цивільною вищою освітою мала намір поступити на службу в ОВС України), після поїздки до Львіва на здачу нормативів з фіз підготовки. Ото й каже мені людина (було то років 11 тому) : "Я того закарпатця на цілий круг обігнав. Йому зарахували, а мені ні." Правда, ця людина згодом таки здала те фізо і досі служить в ОВС.
Ну раз Литвин жалівся... це добре. Цікаво було б послухати що думає про владу Саньок Єфремов.... Напевно також дуже незадоволений...
Мусора, - Збройні сили України, - І це готувались до зустрічі. Хто потрібен цій конченій державі більше? Відповідь однозначна - ті, хто її захищатиме від народу.
Як же мені хотілося отому картавому лисому, що на фото, пику натовкти... Я його в новорічну ніч у Львові бачив в кількох метрах від мене.
Отой червоноградський картавий рогуль колись бикував в Стрийському парку. Якось зустрічався з ним, ще до війни. Рогулізм не вивітрився...
На Тернопільщині від рук озброєного зловмисника загинули жінка та двоє поліцейських. Вбивцю знешкоджено Капєц, цивільний вуйко з фузиї підстрелив трьох поліцаїв, котрі знали, шо він озброєний і може. Це їм не із беззбройними мажорами воювати, не горілку в службовій машині пити і не наркотиками бавитися. Шкода, але хто їм винен?
Першим пострілом злочинець поранив у ногу інспектора поліції Сергія Танасійчука. Зараз лейтенанта прооперовано, його життю загрози немає. Друга куля, випущена з мисливської рушниці, стала смертельною для оперуповноваженого Олександра Рудика. Майора поліції було вбито пострілом у шию. ******************** По ідеї, другу кулю він вже не міг би випустити, бо вже сам мав би бути неживий. Після першого пострілу співробітники міліції вже могли б відкривати вогонь на ураження. Але, єсьтєсьно, побоялися... бо ж потім в прокуратурі скільки відписуватися...... Нема жадної реформи, а тіко показуха. Загиблим - вічна пам"ять..................................................................................
Зазначається, що на місце трагедії одразу ж виїхав начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, прибув також спеціальний підрозділ "Сокіл". "Правоохоронці по периметру оточили господарство з якого вів стрільбу господар, аби убезпечити інших жителів населеного пункту. Вбивця на контакт не йшов. Було прийнято рішення про штурм. Під час спецоперації смертельного поранення зазнав ще один співробітник борщівської поліції. Інспектор Андрій Чернятинський загинув на місці", - йдеться в повідомленні. Зрештою, працівники поліції знешкодили вбивцю. Більше читайте тут: Чорний день для поліції. Деканоідзе прокоментувала смертельну стрілянину на Тернопільщині
Угу... а поки не було обласного начальника, то нІкому було дозволити відкрити по кондому вогонь. А Сокіл навіщо? Бо тільки в нього патрони є? А в звиклих поліціянтів вогірки в кобурах замість пістолетів?