Нацгвардія, міліція, поліція та інші...

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем VasMT, 27 чер 2015.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2016-7-19_20-21-21.png

2. VasMT

А сина не Ігор звати?

3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Та ні, Олег. Позивний не скажу.

4. VasMT

Позавчора зустрів в Стрию двух пацанів, Ігора і Олега. Друзі з передвійною. Вони... Я їх знаю по клубу, часто заходили. Ігор прийшов учасником, а Олег ще не получив.
    Подумалось...

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

У ДЕСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ КИЄВА ВЗЯЛИ ПІД ВАРТУ СЛІДЧОГО ПОЛІЦІЇ (ФОТО)
    Слідчому 23 роки. Коли, де і від кого цей козел навчився «відкуп» брати?

6. manur

manur Well-Known Member

Напевно ще років в 17, коли його батьки забашляли, аби го взяли на навчання в ВНЗ системи МВС.

Хто не в курсі : так - там також ЗНО і всі діла. Але! Там ще й фізуха, психологічні тести і т.п. І, хто не забашляв, того на тих фізрах і тестах "зарубають". Навіть, якщо ти всі предмети на ЗНО на 199 поздавав.

Наводжу приклад (ну, приклад не з поступання, а людина вже з цивільною вищою освітою мала намір поступити на службу в ОВС України), після поїздки до Львіва на здачу нормативів з фіз підготовки. Ото й каже мені людина (було то років 11 тому) : "Я того закарпатця на цілий круг обігнав. Йому зарахували, а мені ні."

Правда, ця людина згодом таки здала те фізо і досі служить в ОВС.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну раз Литвин жалівся... це добре.

Цікаво було б послухати що думає про владу Саньок Єфремов.... Напевно також дуже незадоволений...

8. VasMT

Мусора-а-а!!!

9. VasMT

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. VasMT

Мусора, -
    upload_2016-8-9_17-39-20.png

Збройні сили України, -
    upload_2016-8-9_17-39-52.png

І це готувались до зустрічі.
    Хто потрібен цій конченій державі більше? Відповідь однозначна - ті, хто її захищатиме від народу.

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Як же мені хотілося отому картавому лисому, що на фото, пику натовкти...
    Я його в новорічну ніч у Львові бачив в кількох метрах від мене.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. VasMT

Отой червоноградський картавий рогуль колись бикував в Стрийському парку. Якось зустрічався з ним, ще до війни. Рогулізм не вивітрився...

14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

До речі, я цього рогуля також бачив в парку. Мабуть така в нього доля - бикувати в парках.

15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

На Тернопільщині від рук озброєного зловмисника загинули жінка та двоє поліцейських. Вбивцю знешкоджено
    Капєц, цивільний вуйко з фузиї підстрелив трьох поліцаїв, котрі знали, шо він озброєний і може.
    Це їм не із беззбройними мажорами воювати, не горілку в службовій машині пити і не наркотиками бавитися.

Шкода, але хто їм винен?

16. manur

manur Well-Known Member

Першим пострілом злочинець поранив у ногу інспектора поліції Сергія Танасійчука. Зараз лейтенанта прооперовано, його життю загрози немає.

Друга куля, випущена з мисливської рушниці, стала смертельною для оперуповноваженого Олександра Рудика. Майора поліції було вбито пострілом у шию.

По ідеї, другу кулю він вже не міг би випустити, бо вже сам мав би бути неживий. Після першого пострілу співробітники міліції вже могли б відкривати вогонь на ураження.

Але, єсьтєсьно, побоялися... бо ж потім в прокуратурі скільки відписуватися......

Нема жадної реформи, а тіко показуха.

Загиблим - вічна пам"ять..................................................................................

17. VasMT

Зазначається, що на місце трагедії одразу ж виїхав начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, прибув також спеціальний підрозділ "Сокіл". "Правоохоронці по периметру оточили господарство з якого вів стрільбу господар, аби убезпечити інших жителів населеного пункту. Вбивця на контакт не йшов. Було прийнято рішення про штурм. Під час спецоперації смертельного поранення зазнав ще один співробітник борщівської поліції. Інспектор Андрій Чернятинський загинув на місці", - йдеться в повідомленні. Зрештою, працівники поліції знешкодили вбивцю.
    Більше читайте тут: Чорний день для поліції. Деканоідзе прокоментувала смертельну стрілянину на Тернопільщині

18. manur

manur Well-Known Member

Угу... а поки не було обласного начальника, то нІкому було дозволити відкрити по кондому вогонь. А Сокіл навіщо? Бо тільки в нього патрони є? А в звиклих поліціянтів вогірки в кобурах замість пістолетів?

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То ж

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чуєш, народ, шось твого зека теж не голі-босі захищали. Я не бачив шоб ти їх мусорилими називав.

а де твій аватар? :)