Тому що за ті 50-100 грн. пів зміни піде на написання заяви у відділку, з"ясовування обставин і ще багато чого.В кінці кінців того хлопа відпустять, а ми змарнуємо час і не зможемо комусь допомогти кому дійсно буде потрібна допомога. СБУшники відпускають хабарників на сотні тис. грн/дол., а тут... Який ви хочете приклад? Ви не зустрічалися з байдужістю, ви не зустрічалися з безпринципністю , брехнею? Люди хочуть змін але не бажають змінюватись самі. Замість того, щоб допомагати сидять і ниють,що все не так або ще й відверто ставлять палки в колеса.
Але, не забувайте про існування ВВБ. А вони можуть і задокументувати те, що вам давали, а ви, хоч і не взяли, але й не спробували задокументувати. А це вже називається приховуванням злочину. І за таке льогко можна з органів "вилетіти".
Ой, я вас прошу! Не ускладнюйте. Все набагато простіше. На кожній зміні пропонують всім копам .На тому й закінчується. Якби на кожне порушення так реагували, то й працювати не було б коли.
Дещо таки міняється, гайдони перестали полювати з засади, водії перестали моргати попереджаючи про поліцаїв Такий підлий і підступний удар по водійській солідарності.
Нічо-нічо, Василю, звикайте непорушувати, за кермом невживати і все буде добре. Часи РЄШАЛ потроху проходять.
Я і не порушував. Останній протокол був десь в дві тисячі курносому році. А на лапу мусорам я в житті не дам. А от ви, Романе, пам'ятаю, хвалилися, як від мусорилих відкупаєтесь. Встидайтесь, РЄШАЛА.
Дочекаєтесь, порушнику, що якась нарвана аліяся розстріляє вас через тоноване скло, бо не бачитиме, чи то зі шмайсером ви, чи з хот-догом в руці...
Пан Василь і далі ділить на мусорилих і прапорщиків, а люди виконують свою роботу. Ось і мій син на днях отримав УБД, правда майже рік минув від Широкіно. І як добре, що є ютюб, де я можу побачити як він служить. View: https://www.youtube.com/watch?v=60K5cObKIPk