Castorama - там покупаю найчастіше, непоганя обслуга, ціни невисокі, товар нормальний ( як на супермаркет ) ОВІ - головний конкурент Касторами - особисто слабо сприймаю, колись це було так, що якщо ціна в ОБІ нізька, тоді і товар часто якась дешевка. Зараз мабуть краще, але ІМХО треба там бути дуже обережним. Brico Marche - взагалі існує давно, але погловне у менших містах, районних. Практікер - майже точно як у Німеччині, але підозрію, що німці придумали "версію для вбогих" Leroy Merlin - практично мемаю досвіду, він переважно разом з Auchan. ІМХО - найліпше купувати в нормальних гуртовнях, і підкажуть і ріск невеликий, ціни не набагато вижчі (якщо взагалі). але звичайно - че справа локальна, треба мати знайомих в данному місті, що підкажуть куди варто зайти.
Доброго дня! Підкажіть будьласка де можна купити в польщі памперси, салфетки... може хтось знає якусь гуртовню. Дякую
Реально, але в рецепті все має бути написано латинськими літерами. Ще треба врахувати, що в Польщі ліки можуть мати іншу назву, тому спочатку пошукайте в інеті польські аптеки.
Зараз дуже популярнім стало їздина на заробіток за кордон. У звязку з останніми подіями, я також виріш трішки заробити собі на життя і поїхати до Польщі. Перше, що мені необхідно було зробити - це загран паспорт і візу, яку не так то й лугко получити. Але дякуючи тур-агенству ******* мені коштувала не дорого, а головне її зробили за кілька днів. Зараз я роблю на будівництві, маю 800 ує в місяц, всім дуже задоволений, дякуючи агенству за швидку і дешеву візу.
Фік він яку візу робив зараз і фік він на будівництві працює)))) Просто рекламує фірму, яка робить візи.
Друзі, група активістів підготувала петицію щодо розвитку залізничного сполучення між Україною та Польщею: Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України Якщо є можливість проголосуйте чи хоча б поширте серед знайомих. Дякую.