Москаль: «Син керівника «Єдиного центру» Тячівського району намагався незаконно вивезти за кордон 400 тисяч доларів готівкою» Прокуратура почала провадження через незадекларовані $400 тис. у "Maserati"
"Враховуючи пропозиції комісії з питань збереження історичної спадщини, найменування та перейменування вулиць, встановлення пам'ятних знаків у місті Мукачево на сесії міськради вирішено присвоїти відгалуженню вулиці Трудової назву тупик Москаля Геннадія", - йдеться в повідомленні. View: https://youtu.be/KQcuzYYOce4
За базар отвєтіш Москаль: «Якщо Савченко до понеділка не надасть доказів «контрабанди сигарет із окупованих територій у країни ЄС», то буде відповідати за свою брехню в суді»
Москаль жжот... І реакція БПП Геннадий Москаль про Супрун матерится "Что за е*****ая" 22.02.2018 View: https://youtu.be/eoMGVEI82zQ
Hennadii Moskal 4 год · Хочу зробити деякі роз’яснення у зв’язку з резонансом довкола обміну «люб’язностями» між мною і пані Супрун через угорську вакцину від кору. Мої висловлювання відповідають діючому українському законодавству. Так, пункт 1 статті 227 Цивільного кодексу України вказує: «Фізична особа, особисті немайнові права якої порушено внаслідок поширення про неї недостовірної інформації, має право на відповідь, а також на спростування цієї інформації». При цьому кодекс не регламентує, якою саме має бути відповідь – емоційною й експресивною чи нейтральною й офіційною. Пані Супрун поширила через ЗМІ інформацію, начебто ми контрабандно завезли з Угорщини вакцину від кору, яку лікарі не хочуть використовувати. Заявляю ще раз, що вакцина від кору бельгійського виробництва, яка сертифікована в Україні, була передана урядом Угорщини на Закарпаття й розмитнена у відповідності із законодавством. Після розмитнення вакцину передали по районах області й почали щепити дітей. На сьогодні використано близько 80 відсотків вакцини, про що облдержадміністрація щотижня надає інформацію в Міністерство охорони здоров’я України. Тому оприлюднена пані Супрун інформація – це брехня, що зачіпає не тільки мене особисто, але і всю Закарпатську область, яка з вини Міністерства охорони здоров’я не отримує вакцину й змушена просити гуманітарну допомогу від сусідніх країн. Оскільки пані Супрун не спростувала свою недостовірну інформацію, мої висловлювання на сесії обласної ради – це право на відповідь, передбачене пунктом 1 статті 227 Цивільного кодексу України. Я висловив цю відповідь у той спосіб, який вважав за потрібний. Якщо пані Супрун вважає, що зачеплено її честь, гідність і ділову репутацію, вона може звернутися до суду, який призначить лінгвістичну експертизу моїм висловлюванням. Як казали колишні донецькі, «базар надо не только фильтровать, за базар надо отвечать». А тому перша має попросити вибачення пані Супрун за поширення негативної й недостовірної інформації. Якщо її вибачення будуть щирими, тоді вони будуть і від мене. Якщо ж пані Супрун промовчить, мовчатиму і я. із коментів Sergiy Nimuy Феномен Москаля в том, что если бы он сказал это все культурно, его бы никто не услышал, в том числе Супрун и продолжила бы она балоболить о своих придурковатых медреформах дальше. Но москаль сказал - на доступном для большинства, в том числе и Супрун языке. Надеюсь это научит Супрун не балоболить, а заниматься делом, за которое налогоплательщики ей платят зарплату и не маленькую! Кстати дело ВО Министра Супрун- не медреформы проводить, а выполнять Конституцию о качественном, бесплатном медобеспечении всего населения Украины
"Губна помада - до губів, а медична реформа від Супрун - до сраки", - Москаль. View: https://youtu.be/u24PTgx6Mr4
Батальйон ЗСУ у Береговому: якщо Угорщині не подобається – значить, Україна робить правильно Батальйон ЗСУ у Береговому: якщо Угорщині не подобається – значить, Україна робить правильно - 24 Канал Угорщина – ідеальний кандидат для того, щоб показати нарешті нашу політичну рішучість. І нашу цілковиту готовність у разі чого до адекватної реакції, адекватних дій і заходів по збереженню своєї територіальної цілісності. Мадяри,скритні союзники Росії,угро-фіни, не здатні ні на що, окрім брехливих заяв, маніпуляцій і брудної гри із европейськими бюрократичними інстанціями. Але такого більше не буде! Ніякої халатності і бездіяльності більше не буде, ніякої автономії їм не буде. І нагадуванням про те буде батальйон української армії в Береговому. Тому й потреба в балаклавах зникне. А потім...якщо знадобиться,то і не один батальйон появиться.Безумовно,що і з червоно-чорними прапорами. Так і буде!
Рахівські депутати проголосували за імпічмент Порошенка та відставку Луценка з Аваковим. Москаль лютує Голова Закарпатської ОДА миттєво відреагував на звернення Рахівської міськради, наголосивши, що оскаржить його у суді та вимагатиме розпуску депутатського корпусу. Своє звернення Рахівська міська рада ухвалила на черговій сесії, яка пройшла цього четверга, 22 березня. За те, аби звернутися до Верховної Ради України з вимогою звільнення Авакова, Луценка та імпічменту Порошенка проголосувало 17 з 26 депутатів Рахівської міськради. Решта депутатів значаться як відсутні під час голосування. Важливо відмітити, що підтримав це зверення також і мер Рахова Віктор Медвідь. У зверненні йдеться про те, що відставка генпрокурора та міністра МВС, а також імпічмент президента має стати відповідальністю за розгін протестувальників під Верховною Радою 3 березня. Наступного ж дня, сьогодні, 23 березня голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль відреагував на дане рішення Рахівської міськради, наголосивши, що "такі рішення – не компетенція місцевих рад, які мають діяти тільки у відповідності до закону «Про місцеве самоврядування в Україні». Він додав, що оскаржить рішення Рахівської міської ради з вимогами про імпічмент президента в Закарпатському окружному адміністративному суді. — Те, що це рішення буде скасоване судом, у мене жодних сумнівів немає. Після цього особисто я ініціюю перед Верховною Радою України питання про дострокове припинення повноважень Рахівської міськради й призначення позачергових виборів, - наголосив він.
Я думаю, інші райради підтримають Рахівську. До того йде. Москаль далеко, а люди, ош убрали, пуд боком суть.