Москаль оприлюднив листа Посольства України в Словаччині, на підставі якого під виглядом дипломатичного вантажу з України намагалися вивезти сигаретну контрабанду
Кокс Квасьневского 9 год. · то лиш лохи по блоку носять а тут чувак напхав в салон дипломатичних папіросів мільйон
Москаль: «Якщо Київ дасть вказівку пустити вагони з лісом за кордон, я одразу оприлюдню її для громадськості» Москаль жжот
Москаль: «Ниточки від «чорної каси» Партії регіонів тягнуться до Ющенка» Ха, а я тоже як простий громадянин, що наївно повірив в цю аферу, вніс добровільну пожертву скільки міг Повірив Касьці-американці...
Москаль опускає руки. Бо слава Вальцману!!! Зараз на Закарпатті йде повторення ситуації, яка призвела до кривавих подій 11 липня 2015 року в Мукачеві. І я не можу бути в ній стороннім спостерігачем. Подолати контрабанду в окремому регіону за умов, коли центральні структури не тільки не допомагають, а навпаки – намагаються відновити тіньові схеми, – неможливо. Держава втратила контроль над ситуацією з незаконним видобутком бурштину, незаконним обігом наркотиків, вогнепальної зброї, злочинністю та іншими негативними процесами у суспільстві. А зараз Закарпаття віддається на відкуп контрабандистам і вмикається зелене світло для незаконного переміщення сигарет через державний кордон. З огляду на це, я не бачу сенсу свого подальшого перебування на посаді голови Закарпатської ОДА. Тому прошу Вас скористатися своїм конституційним правом, передбаченим ст.118 Конституції України, і направити подання Президенту України про моє звільнення із займаної посади. Геннадій Москаль, офіційний сайт
Тепер в мене появилася нова версія, чому Порошенко вигнав Генадія Москаля із Донбасу аж за Перевал - він заважав баригам View: https://youtu.be/FTiSVl8Nnec?t=3m5s
Москаль просить Луценка невідкладно внести у Верховну Раду подання про позбавлення Віктора Балоги депутатської недоторканності через його австрійське громадянство (+ ДОКУМЕНТИ)
Нє нада ля-ля... Москаль першим створив блокаду окупованим територіям. За то його бариги вигнали в Закарпаття І ше Москаль першим виступив проти Насірова, а Барига його (Москаля) зрадив
Як би там не було, але БПП хоча і з запізненням, але цю блокаду підтримали Як би там не було, але БПП кажуть, що арешт Насірова - це прорив в судовій системі України
після тої шкоди, які зробили ура-патріоти, це вже мало сенс. Заслуги у судовій системі України в Москаля нема, це точно.
Ваші Бариги примазалися до народного руху, шо нє? Так ніхто із мента суддю не робить Я казав, що Москаль ще давно казав, що Насірова тре садити, а Барига не хотів
народний? хто таку назву дав? Ви? Він вам так казав: -Не хочу? Чи Барига - суддя? Чи то вуйки в селі так повідали?
Звичайно шо не я Подивіться, скільки народу підтримало БТО - однотуровий/одноразовий відпочиває Барига думав, що завдяки посаді нагне всю Україну під себе,/ так як Янукович/ і що він буде одноосібно правити. Хрин йому. Во, вже навіть Грося виступив проти рошенівського менеджера, і ніби абонплати за газ не буде.
Прорив буде тоді, коли Насіров, на підставі рішення суду, разом з усім своїм шоблом-*облом залишиться без резинки в майтках і відправиться на уранові копальні спокутувати свої гріхи