На межі вічності - пекло або Царство Боже, унікальна відеорозповідь

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем LMax, 8 сер 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: На межі вічності - пекло або Царство Боже, унікальна відеорозповідь

Є догмою духівництва та попівництва,але далеко не християнства ,бо Месія не вчив про пекло,а про Царство Боже.А попи вчать про пекло.Все просто як зупа

2. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Не розумію, чому ви так кажете...
    Почитайте Іс.33:14, Марка 9:43-48, Мат.13:41-43; 25:41...
    Є і інші цитати.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Шрек, слова Месії:
    Тоді скаже й отим, що ліворуч: "Йдіть ви від мене, прокляті, у вічний вогонь, що дияволові та його посланцям приготовлений".
    Мат. 25:41
    І ці підуть на вічну муку, а праведники - в життя вічне.
    Мат. 25:46

• Подобається Подобається x 1
  4. D.M.

D.M. Well-Known Member

Таке часто буває. Не виключено, що це просто людині сниться, що вона зверху (але цікаво, звідки така масовість саме цього сюжету). Але більш схоже, що це прояв діяльності деякої енергетичної субстанції, яка тимчасово відділяється від тіла.

5. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Ну то обрадуйте мене скажiть шо то душа, вiчна i невмируща.

6. LMax

LMax Active Member

D.M. А то, що багато людей виходять в астрал (покидають тіло) і там разом потрапляють в одне і теж місце, попередньо про нього домовившись, та бачать те, що є в тому місці і наяву потім виявлається там є те що вони бачили, то це теж їм сниться?

7. D.M.

D.M. Well-Known Member

Не впевнений у правдивості таких розповідей, але допускаю, що деякі з них можуть бути правдивими і що слово "сниться" в цих випадках не дуже підходить.

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

После смерти я хочу попасть в ад, а не в рай. Там я смогу наслаждаться обществом пап, королей и герцогов, тогда как рай населен одними нищими, монахами и апостолами. (Никколо Макиавелли)

• Подобається Подобається x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

хехе, настрашилися... пекла нема - гуляй, пий і веселися.... Бог добрий, нє?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)