На Луне нашли следы древней цивилизации

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем Deus igrok, 23 гру 2007.

?

Ваша оцінка

1. Вірю

24,0%
  2. Не вірю

64,0%
  3. Байдуже

12,0%
  1. Хмурка

Хмурка Member

Перше фото я виставила справді двічі - щоби Ви могли збільшити, а друге вже виставила збільшеним. Просто дуже хотілось поділитися побаченим із іншими.:sad:
    Як ви вважаєте , а на небі я із своєю дочкою спостерігала за ВАШОЮ краплинкою :haha:????? Так у мене є ще фото. Воно не світилося як ліхтар, світло було ніби вкупці.( на другому фото, яке теж виставлене, я приблизила на максимум http://s46.radikal.ru/i113/1003/13/45f5e992e516.jpg ) Ви помиляєтесь якщо думаєте що це вигадки. І по перше, я не стверджую що це інопланетяни), скоріш за все якесь явище. Але яке????? З цими фото ми їздили в Інститут космічних досліджень. Фото їх зацікавило. Сказали що досі ніхто таких не приносив. Але що це конкретно не можуть сказати. Є пару версій. Вони повинні дослідити і порівняти час у який було зроблено фото з їхніми електромагнітними спостереженнями. У ті дні була підвищена електромагнітна активність.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

8 березня 2010р. ~ о23-25 з балкона я замітила 2 незрозумілих об’єкти. Спочатку була думка що це літак, але… Вони були порівнянно із зірками велик і дуже яскраві, гарячо червоні але світло від них не розсіювалоь. Одне «тіло» летіло інше було нерухомим. Пізніше те що летіло зупинилось, а інше трішки менше зникло за будинком. Небо було безхмарним. Зірки яскраво світили. Було тихо, як завжди у цю пору. Під величезними враженнями я побігла за фотоапаратом і зробила декілька фото. Були такі емоції, що розбудила дочку і ми це спостерігали разом. За деякий час об’єкт почав віддалятися на північний захід. Спостереження тривало можливо хв.. 10-15 (час не засікала;):pardon:)
    Об’єкт на усіх фото змінює форму (можливо - це рух, на останній світлині точно)

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

Ловіть третє фото.
    http://s003.radikal.ru/i203/1003/c9/b144f531f9ec.jpg

Останнє редагування модератором: 23 бер 2010
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну я ж написав "на жаль" - значить, так само, як і ви, хотів би, щоб нарешті знайшовся хоч один інопланетянин, хоч самий худенький... :)))

Якщо ви дійсно вважаєте, що там щось літало, і це не оптичні ефекти, не повітряна кулька із зеркального пластику і не "китайський ліхтарик" - то краще відправте фотки в Академію Наук, астрономам - вони вміють аналізувати цифрові астрофотографії і розберуться, що до чого, бо "уфологи" будуть тільки спекулювати цим.

3. Хмурка

Хмурка Member

перша світлина

друга
    третя
    четверта
    пята(на ній знову два обєкта)
    ---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

А третє і четверте фото подібні на ліхтарик?
    ;):scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 22 бер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Якщо збільшити фотку, то видно, що контури предметів розмиті і "зсунуті". Це могло бути із-за того, що фотозйомка відбувалася в умовах недостатньої освітленості, з великою затримкою затвора (0,5-1 сек), тому звичайне тремтіння рук могло "змусити" точкове джерело світла "виписувати" такі траєкторії на знімку. Але тільки фахівці можуть сказати, що то було насправді...

Найкраще - звернутися до наукової обсерваторії і показати астрономам, які займаються астрофотографією. Може, це якесь дійсно унікальне явище - якась "нічна кульова блискавка", наприклад...

5. Хмурка

Хмурка Member

Все можливо. Але зірки видно чітко... В інституті про шарову блискавку також думали (але самі сказали, що в ті дні була ясна погода та й показували таку-собі електромагнітну «кардіограму» на якій зафіксовані різкі сплески у ту ніч). Можливо хтось розкриє таємницю.;)

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Спробуємо ще покопати фотографію.. ;)

Я взяв фотку і з допомогою Фотошопу зробив деякі позначення та вимірювання:

Отже, що на схемі?

В прямокутнику, позначеному літерою А - вирізане зображення двох яскравих вуличних ліхтарів, які є найяскравішими об"єктами на фото. Зверніть увагу на нижню частину обробленої або оригінальної світлини, під зображенням ліхтарів - там добре видно кілька "блідих відбитків" того самого "НЛО". :)))

Літерою В позначено дуже зменшене зображення прямокутника А, яке я розмістив поряд з "НЛО" так, щоб вони співпадали за масштабом.

Потім я провів лінію через центри двох ліхтарів (зображення А) і позначив її як L1.

Потім - провів лінію через центри зменшеного зображення двох ліхтарів (зображення В), і позначив лінію як L2.

Потім я провів лінію через центри найяскравіших "вогнів" на "НЛО" - їх там кілька пар, але я взяв дві пари найяскравіших вогнів, і позначив ці лінії, як L3 і L4.

Жодних поворотів зображення я не робив - тільки пропорційне масштабування.

Як бачимо - всі лінії виявилися паралельними, і їх кут складає (можете впевнитися самі, так само обробивши фотку, як я) близько 11 градусів до горизонту.

Це може свідчити:

численні "зображення НЛО" на одному й тому ж фото - дійсно один і той самий "об"єкт" - а саме - дефект фотозображення, який виник від внутрішнього багаторазового віддзеркалення на лінзах фотоапарата тих самих двох яскравих ліхтарів.

Звичайно, можна також вважати, що вогні "НЛО" вкрай дивним чином займають в просторі відносно спостерігача (фотографа) те саме положення, що й вуличні ліхтарі відносно того самого спостерігача, та ще й з точністю до частин градуса... ;)

Останнє редагування: 23 бер 2010
  7. Хмурка

Хмурка Member

Я це також відразу зауважила (біля ліхтарів):scratch_one-s_head:. Давайте я викладу всі інші фото :)в реальному розмірі. Можливо Ви розкриєте таємницю? Але, памятайте Ми таки бачили щось.... Всі фото крім першого приближені фотоапаратом.

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

http://s07.radikal.ru/i180/1003/2d/ec8c3db66bcc.jpg
    четверта (реальний розмір)
    http://i061.radikal.ru/1003/47/f9031288aa69.jpg
    пята (реальний розмір)

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Чекаю висновків експерта :good:;)

---------- Додано в 01:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ----------

DIDIO спеціально для вас зробила два фото з того самого місця. (над ліхтарями кавальчик :)місяця)
    http://s44.radikal.ru/i106/1003/06/9996284c808d.jpg
    http://i054.radikal.ru/1003/db/86227114bdd5.jpg
    пробувала зробити таке саме приближене фото але на світлині просто чорне небо.

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ваші фотографії доводять те саме - там ті самі артефакти, під тим самим кутом, що й ліхтарі. Достатньо було однієї краплини роси чи слини на шклі фотоапарата, навіть мікроскопічної, щоб "на небі з"явився НЛО".

Інші світлини - не мають відношення до вуличних ліхтарів, і можуть бути результатом рухів фотоапарату, який тримають в руках, при зйомці точкового джерела світла, коли таке знімання відбувалося при малій освітленості та великій фотовитримці. Дійсно, Ви знімали фотокамерою Olimpus Camedia, і фотовитримка при зйомці складала 0,5 секунди. Цього часу достаньо, щоб точкове джерело світла, навіть нерухоме, при рухомому фотоапараті намалювало такий ефект.

Можливо також, і вірогідніше, що це джерело світла було рухомим. Наприклад, це було щось підпалене, яке хтось кидав або стріляв ним , а інший - фотографував. Доказом цього є переривчаста лінія - бо це палаюче "щось" досить швидко оберталося. Можна навіть сказати, з якою швидкістю - підрахуйте кількість "пунктирів" і співставте з часом фотовитримки. Це може бути, наприклад, викинута цигарка. Потім, коли "воно" втратило швидкість - почало падати "невпорядковано."

Маю надію, що висновок ви зробите самі.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

Те, що видно як яскраві крапки на зображенні, найчастіше - кольорові - це дефекти цифрової фотографічної матриці. Цяточки меншого розміру - так званий "тепловий шум матриці", також особливість дешевих матриць малого розміру. Щоб переконатися в цьому - подивіться на ті частини фотографії, де зображено будинок. Крізь нього також просвічують "зірки".

Останнє редагування: 23 бер 2010
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну чого ж ви мовчите? Боріться! Я ж сам хочу, щоб це виявилися п"яні інопланетяни, які виписували у львівському небі пречудові піруети!

Звичайно, я критикую, а ви - спростовуйте! Або - признайтесь, що пожартували. Разом посміємося. :)

10. Хмурка

Хмурка Member

Я не жартувала (Чесно! Я не клоун!!!!!!:preved:). Головне, Мені хватає того, що Ми справді бачили щось, дуууже цікаве. Ніхто нічого не підкидував. Якби я жартувала придумала би щось набагато крутіше (фантазії хватає), а це для фантазії примітивізм. Отак!
    Про слину - це круто :crazy: Потрібно спробувати.:girl_haha:

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну я ж вас не звинувачую, ви що! Навпаки - це дуже цікаво! Я тільки намагаюся знайти пояснення, виходячи з доступної інформації!

Наступного разу, фотографуючи НЛО, :))) затримайте дихання, дівіться у видошукач та притуліть фотоапарат до лоба. Це не жарт - такі заходи дозволять тримати його більш-менш нерухомо.

Щодо слини - не дивуйтеся. При розмові з рота У КОЖНОГО З НАС ВИЛІТАЮТЬ МІКРОСКОПІЧНІ КРАПЛИНКИ. Обов"язково. У всіх. Я вже не кажу - при покашлюванні чи чханні.

Або якщо ви виносите фотоапарат з приміщення на вулицю (або навпаки), то шкло об"єктива, як більш теплопровідне, охолоджується швидше, і тому на ньому конденсується волога. Ось вам і мікрокраплини.

Чи знаєте ви, що звичайна краплина розміром всього в 1мм може збільшити (або зменшити) зображення аж в 250 разів, як сучасний мікроскоп? Тобто, при певних умовах, випадкова краплина на шклі фотоапарата може "сфотографувати" навіть бактерії! І таке "комбіноване зображення", звичайно, може дати незвичайний ефект.

На такому збільшенні, яке дає малесенька скляна кулька, основано мікроскоп Левенгука, який ви можете зробити самі менш ніж за годину, і бачити майже те саме, що й сучасний оптичний мікроскоп. Як зробити? Читайте тут:

http://phys-exp.livejournal.com/

12. Хмурка

Хмурка Member

А фотоапарат я фіксувала :agree: до балконної рами, і дихання затримувала :bad: Хотілось зробити якісне ФОТО. Я думала над вашими версіями ... Чому краплинка гуляє по всьому об’єктиву????????? Вона повинна була бути на усіх фото в одному і тому ж місці?:pardon:

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну, не знаю... Значить, НЛО. :)))
    Краплинка на місці. Але коли ви на якісь градуси ворушите фотоапарат - зображення зміщується на десятки градусів. Згадайте, як пускають сонячні зайчики - ледь помітний рух дзеркала - і зайчик стрибає на десятки метрів.

14. Хмурка

Хмурка Member

:)Ви останню фотографію переглядали? В правому куточку зверху і знизу- .....?

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Ага!!! Я зрозуміла, Ви просто Скептик:nea:

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я - романтик. Скептиком мене робить інформація. Бажаю вам отримувати інформацію, яка залишатиме вас романтиком. :)

16. Хмурка

Хмурка Member

:girl_tender::girl_wink::good:

а де твій аватар? :)