Тут дуже круто. Сюди треба їхати. Ви більше ніде ніколи не зможете пережити щось подібне. Тут барикади, дим, чай, промови, намети, багаття в бочках, музика, постійно щось відбувається, дме холодний вітер, але тепло від настрою людей. І це відчуття свободи... Антураж на 100% революційний. Ходим час від часу позирити на вольєр тітушок. Так тут називають антимайдан, завезений з Донбасу, що розташувався коло ВРУ. От там мрак. Комбат батяня і Вихаділа на берег Катюша. Все це оточено парапетами і по периметру охороняється вевешниками в шоломах. Не зрозуміло правда, чи той звіринець таким чином намагаються втримати чи нікого ззовні туди не пропустити. Кияни дивляться на це і плюються. Шкода тих людей. sent from my Galaxy SIII
Звучить надихаюче От таких розповідей має бути якнайбільше, а не криків "ааа, фсьо пропало!". Я от тепер сиджу, кусаю лікті)))
Коли Віче тоді людей і так повно, і розганяти і так ніхто не буде, я навпаки стараюсь попадати тоді коли людей менше, тоді і користі від мене більше і за кулішом черга менша
І шо, ніхто, крім Хулігана, не їде? Маємо ше місця в авто збираємося під ранок або вранці виїжджати... ---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ---------- Завтра о 17 00 біля стелли збори без політиків, якщо хто не в курсі http://gloria-ma.livejournal.com/278654.html
Була на майдані. Там классно: Службу Божу послухала, концерти, канапки варенням помастила, з людьми поговорила, скупила половину Рошенівського магазину, захворіла і приїхала додому Великої революціонерки з мене не вийшло, але якщо я можу чимось помогти то кажіть. Як будете їхати - беріть з собою теплі шерстяні носки і шарфик прикривати носа. Бо переохолодження + бацила = ларингіт
Треба просто на довше їхати і ходити на ту кухню, де багато цибулі та імбиря (по секрету скажу, шо то перший казан зліва від стелли) я перші рази теж хорим вертався, а от коли надовше поїхав - то їхав хорим, став на перший день ше більш хорим, але вже на третій день повністю вилікувався. Може, тому, що частину варти провів в охороні медпункту
Нє, то дівчата в медпункті молодці. Це капець, який потік людей, і розбиратися треба у десятки разів швидше, ніж при звичайній роботі в лікарні. А ще дуже багато людей приходять з легким прибамбасом, яким треба психолога, а не лора чи терапевта. Коротше кажучи, дуже тяжка робота, і роблять її такі тендітні дівчатка переважно, або студіки медичного такі необстріляні, от їм реально респектище...
Мала надію. В принципі, може ще і стану Та пісня буде довга... Владі на то начхати, вона за стіки часу ні разу до людей не вийшла. Якби ми їм сильно мішали, то вони б прийшли і спробували якось поговорить, думаю. Я можу їх зрозуміти, в принципі, але Луценко он зелений стояв і говорив з людьми і, я впевнена, його багато хто таки послухав. Я його навіть поважати стала трохи більше. Мало в кого духу би хватило. Могли б і прийти на віче, спробувати домовитись а так... Я не дуже впевнена що те стояння щось дасть, але з майданом Київ став привітніший, це точно
Борони Боже....Про що з ними домовлятися? ---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ---------- Я думаю що ми повинні перестати визнавати Януковича президентом, і не чекати від нього нічого і нічого не вимагати крім як піти на....
Для Бамбука Шось не пойму, чи то в мене руки криві, чи ПП глючить карочЄ Права є, їхати готовий, попереджайте на перід за 2-3 години щоб я до Львова доїхав.Можна семескою.
Хотів їхати сьогодні, але побачив шо притихло і вирішив ще день відпочити, а тепер собі думаю, може якщо буде тихо то їхати аж на вівторок? Якраз тоді мабуть і розгоряться основні події...