Тепер все по дорослому...люди чуть не розірвали псзік з беркутом ---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ---------- Їдьте всі вже....Народ налаштований рішуче...здається зеку хана
На майдані і навкруги з ранку було десятки автобусів з беркутом і купа тітушок...але люди нарешті повстають
Хто збирається їхати у неділю автобусами - дайте знати у ПП про орієнтовний час під"їзду до межі Київської області. Бажано сьогодні. Я в свою чергу дам контактний номер і звернуся до хлопців з автоклубу.
Їду до дому...по перше тому що давно не спав по друге хочу зібрати бригаду... Хто в курсі, на рівні районів є якийсь рух? ---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ---------- Блін..а заснути так і не виходить....
Мусите збирати самі, правдами-неправдами. В Стрию, поки не повісила інфо про Євромайдан та не розрухалась молодь - нічого не робилось. Деякі "громадські діячі" годину тому почали на ФБ активні перепости того, що я перепостила в шостій ранку.
За мапою "Яндекс-пробки" "червона лінія " лише на початку Великої Житомирської. Далі до вокзалу і проспект (дорога на захід) перемоги вільні. Соррі, я вже хильнув, тож транспортом допомогти не можу.
Стрийське радіо весь день раділо закінченню осені і початку зими. Один раз дали слово Назару Оресовичу про одії в Києві. Всьо... Пісняк, вітаннячка, конкурси-розваги... Забув. На щоглі таки вивісли Державний Прапор.
Прошу не бити, дублюю пост: Поговорив щойно зі львівським штабістом, який курує організований виїзд до Києва. Він щиро подякував за запропоновану допомогу "трансферу" силами київських автомобілістів від КП до Михайлівського Майдану. Сказав, що в автобусах їдуть депутати, а легковики йдуть колоною. Подекуди ДАІ зупиняло колону, перевіряли документи і не чинили завад. Чекаємо! Львів рулить як завжди!
Думаю наразі їхати не має сенсу....Людей навіть більше ніж потрібно... Потреба приїхати тепер може виникнути тоді коли романтичний варіант революції захочуть задушити радикалізмом....
Їду на Київ. Хочу своїм автом. Мав їхати нині ввечері, але несподівано мій екіпаж зіскочив, а сам я, звісно, не поїду. Тому готовий взяти на борт 3-4 пасажири. На бензин скидаємось. Або на крайняк сам можу впасти до когось на хвіст. Стукайте
Так іди під міськраду, там людей вистачає, які хочуть їхати, якось домовитесь В мене чоловік сьогодні повернувся вже, як їхав, теж людей з собою брали, які не мали чим добратись
Сьогодні повинні до мене прийти 4 студенти з Львіської політехніки ночувати, дві дівчинки і два козаки.