На чому Ви економите?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем jaalisa, 29 бер 2009.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чорні швінки вже занадто... Має бутн шось синє в хлопови?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хто як,а я надаю перевагу кольорам прапору ОУН-УПА. Вбранє чорне,а писок червоний.

• Подобається Подобається x 1
  3. - эксгумацию по телику много раз показывали, "беее", стоит ли тратиться на похороны? :)

4. VasMT

Бігме, нігде-м не думав-єм жи мож на прапОрі швінки вішати...
    О!... Два в єднім... і кольОри тотіж...

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Знаєте, я також. Але я економлю не для того, аби їх мати більше, але для того, аби щось більше дозволити собі, дітям.

В мене з подругами є хороша традиція - кожного літа ми з дітьми їздимо відпочивати в Славське, тільки діти і жінки. І я туди їду заради них, бо для мене атмосфера там дорівнює відпочинку у якомусь там суперготелі.

І для мене ромашки в Славську мають таку саму ціну як магнолії на Мальті, якщо я прагну саме ромашок.

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну особисто я взагалі проти "єдиних способів відпочинку". Чи то турецько - єгипетських, чи то кримо - одеських.

7. Romko

8. VasMT

Отож... Труси...

9. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Та аби на здоров'я. Але це не дає їм права на зверхнiй тон до тих, хто не може або не хоче слiдувати їх способу вiдпочивати та вiдтягуватися.

Не плутайте економiю та економнiсть. На вiдпочинку треба дозволяти собi бiльше, анiж у звичайний час, це вiрно. Але це не означає, що треба платити (умовно) 500 грн. за те, що не вартує бiльш нiж 200 грн.

---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

/me уявив собi конголезця в усьому червоному... [​IMG]

10. Un.Known

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну так само і інший бік не має права на зверхній тон, розказуючи про "панські забаганки". :) Сподіваюсь, Рибка не образиться. :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Отож...які можуть бути зверхності...маю гроші відпочиваю...не маю - не відпочиваю...все просто

13. А на похорон нащо? Вже все одно.

А потім все потратять і нічого не можуть купити. І таке буває.

14. Romko

Вставлю свої дві копійки до тої животрепещощої теми...всьо єдно в лісі. В моєму житті вже купу літ відсутні такі поняття,як...відпочинок...в тому розумінні,що вкладають в нього більшість людей... Поїздки на море,походи в гори,ходіння в кіно,театри,на концерти,в гості,просто дифіляди...тому мені легше з тим... А решта? Не економлю на забаганках Зоряни(вона так рідко чогось хоче),намагаюсь в той же день знайти те,що вона захотіла. І на продуктах для неї не економлю(не можу,просто,5 років вона була позбавлена всього...навіть цукерки,чи булочки). А собі... Вдягаємся на Краківському: особливих забаганок нема,а джинси,що за 200 гривень,що за 1000,на мою думку не відрізняються. Те ж саме,щодо взуття і тепе. Не вернем носі і від секонду. Намагаюсь не відмовляти собі в тих дрібницях,які люблю,просто знаю,що як почну це робити,то грошей на це не стане(як це вже сталось з книгами)

• Подобається Подобається x 3
  15. Un.Known

Как страшно жить...

16. night

night Well-Known Member

інколи варто потратити все щоб потім досягнути більшого :) Особливо якщо потратив і тобі це принесло величезне задоволення. Життя коротке щоб відмовляти собі, близьким в радостях. Навіть якщо інколи це і не раціонально...

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Буває...але не у всіх...
    і у мене таке було...тільки вражень було стільки, що наступні 2 тижні було пофіг, що я собі не можу дозволити сходити в кавярню чи купити якусь річ...

18. Пофіг, що палець ссеш!
    Зате в Єгипет поїхав! :)))
    Я так не можу, бо всяке може статися. Треба завжди мати запас грошей.

19. night

night Well-Known Member

Часто чую від людей "Що треба відкладати гроші на чорний день". Що відкладати гроші треба згідна. Але щоб на чорний день...Коли той день настане то і грошей тій людині вже не треба буде.
    Згадується історія про жінку яка все життя собі у всьому відмовляла, складала гроші на купку і думала що прийде час коли їх потратить на щось вартісне. Але вийшло так що одного разу ті гроші в неї вкрали. От і мораль звідси: ні тобі задоволення ні грошей. А життя пройшло...

20. Та як сказати. Всяке може статися з близькими.

а де твій аватар? :)