Немає поняття "правильно" і "неправильно", бо саме слово "життя" всі розуміють по різному. А питання моє було радше риторичним, відповідати не обов'язково було "наш Василь" пише про якісь далекі матерії в філософських гілках
Рибко для чого вислів "бухати і валятись"? Звідки стереотип такий, що пити алкоголь дорівнює "бухати". Я його майже кожного дня п"ю і ніс в мене не синій. А у валянні я також нічого поганого не бачу, особливо, коли працюєш там, де інші горизонти розширюють, і де ти розширюєш їм. І хочеться хіба валятись, а слухати тільки море.
Кожен їздить за тим, що йому потрібно...особисто я-для розширення горизонтів, нових враження, хорошого і якісного відпочинку, а хто їде ради курортних романів, то тут Турція і Єгипет нідочого...можна будь-де закрутити...
Дивно, але ваші ціни на одного такі самі, як у путівці на двох. ---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ---------- От я розумію його так. А ви не були на сучасних випускних? І не треба. Довелося мені потім фото переглядати. Бе, як за 500 гривень. То інший. Мало хіба Василів? А що це за стереотип такий, що влітку треба відпочивати обов'язково на морі? Чому не в лісі, не в горах, не на озері? А взагалі, тема про економію. От я й розказую, як економлю. ---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ---------- Да вам легко ляпнуть. Пенсия, думаю не маленькая. У меня семья не богатая.
Економте Рибко як знаєте-це ж Ваше життя...тільки мені здається, що є речі і місця, які варто відвідати молодою, бо потім буде не до того...
Так у Вас ще все життя попереду...просто зажди памятайте, що треба жити так, щоб потім не жаліти, що могла бути там і там і не скористалася можливісттю...
Економлю на брильянтах А серйозно,так по-різному виходить,інколи і на звичайних речах доводиться,але це не так суттєво.В матеріальному завжди можна зекономити Якщо це продукти,то краще зекономити на кількості а не на якості. Якщо це здоров*я - то тут краще дбати поки воно є(див.здоровий спосіб життя -що цілком доступно для багатьох). Якщо це відпочинок - все гарно в попередніх темах описано. не можна економити на любові...
В мене жодних нема - я так і відпочиваю, на морі, в лісі, в горах... А от Ви відповідаєте питанням на питання. Рибко, ніхто Вас не осуджує за те, що Ви економите. (Я також економлю). Просто Ви зверхньо пишите про те, до чого не можете дотягнутись. (Як і про багато інших речей).
Шкода, що Ви так вороже настроєні...я щиро побажала Вам цікавих подорожей-це теж плюси життя, нові враження, нові емоції, незабутні миті...Просто Ви ще багато чого не розумієте...
ІМХО хто їздить у Турцію та Єгипет виключно повалятись на пляжі, (ну чи за лямуром) той і в Крим за тим же самим їде. Тут від особистих уподобань більше залежить, ніж від обраного місця відпочинку. Ну але на пляжі повалятись теж треба, то теж добра справа.
На відпочинок гроші можна відкласти протягом року. А не економити на всьому щоб потім відпочити і жаба душила що можна було ті гроші на господарку потратити І другий нюанс: їхати на відпочинок і там економити то краще не їхати взагалі. Відпочинок на те і відпочинок що люди міняють обстановку, стиль життя, розслабляють мізки.
Я настроєна так, що не гроші найважливіші у житті. На жаль, люди часто їдуть кудись далеко, а багато цікавого під своїм носом не помічають. Я й не намагаюся дотягнутись. Оце добре сказано...
Ги ... І на вбранню... Дістав-єм старі гачі зі стриху, "трактори" дала "родіна", маю в чім по будові соватись... А щем мотоцик си взєв, то мож в старих гачох і возитисі, хто то вздрит? Нє!
Ви впевненi, що геть усi жалiтимуть, що не побували, наприклад, на руссо-туристо-пляжах якоїсь Туреччини? ---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ---------- Звiсно. Просто не треба подавати цi вояжi як мегазасiб i вiдпочинку, i розвитку, який пасує геть усiм. То не до Вас реплiка, а взагалi по темi Якщо є час та натхнення (ц) Аби це не вироджувалося в самоцiль та єдиний спосiб вiдпочинку.
І на лахах... Кіко хлопові тре? Чорні сподні,чорні швінки,чорні скарпєта,по кілька пар,чорну футболку,чорний светр,чорну куртку і вже вбраний...
Я не пишу про те, що не побачити Туреччину то велика втрата...є і багато інших місць, які варто побачити - Єрусалим для прикладу...і взагалі тема не про Туреччину - і взагалі не окремо про відпочинок...і якщо є люди, що можуть собі дозволити відпочиваи (бо цілий рік пашуть, як коні) то відпочинок там де вони хочуть - це цілком нормально...і про економію навіть не варто говорити...легше оді вмерти, витратитися раз на похорон, бо ж життя таке дороге....