На чому Ви економите?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем jaalisa, 29 бер 2009.

1. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Да-да, классический курортный роман, например

Уговорили, речистый :)

• Подобається Подобається x 2
  2. syavych

syavych копач

Немає поняття "правильно" і "неправильно", бо саме слово "життя" всі розуміють по різному. А питання моє було радше риторичним, відповідати не обов'язково було :)
    "наш Василь" пише про якісь далекі матерії в філософських гілках ;)

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Рибко

для чого вислів "бухати і валятись"? Звідки стереотип такий, що пити алкоголь дорівнює "бухати". Я його майже кожного дня п"ю і ніс в мене не синій.

А у валянні я також нічого поганого не бачу, особливо, коли працюєш там, де інші горизонти розширюють, і де ти розширюєш їм. І хочеться хіба валятись, а слухати тільки море.

• Подобається Подобається x 7
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Кожен їздить за тим, що йому потрібно...особисто я-для розширення горизонтів, нових враження, хорошого і якісного відпочинку, а хто їде ради курортних романів, то тут Турція і Єгипет нідочого...можна будь-де закрутити...

• Подобається Подобається x 3
  5. Дивно, але ваші ціни на одного такі самі, як у путівці на двох.

---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

От я розумію його так.

А ви не були на сучасних випускних? І не треба. Довелося мені потім фото переглядати. :sad: Бе, як за 500 гривень.

То інший. Мало хіба Василів?

А що це за стереотип такий, що влітку треба відпочивати обов'язково на морі? Чому не в лісі, не в горах, не на озері?

А взагалі, тема про економію. От я й розказую, як економлю.

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

6. Mavpysuk

Економте Рибко як знаєте-це ж Ваше життя...тільки мені здається, що є речі і місця, які варто відвідати молодою, бо потім буде не до того...

• Подобається Подобається x 6
  7. У мене таких грошей нема, тому й не парюся.

• Подобається Подобається x 5
  8. Mavpysuk

Так у Вас ще все життя попереду...просто зажди памятайте, що треба жити так, щоб потім не жаліти, що могла бути там і там і не скористалася можливісттю...

9. Ой-йой, бути - це ще не все, головне - про інше, більш важливе не жаліти, але це вже інша тема.

10. Peri

Peri Well-Known Member

Економлю на брильянтах:mocking:

А серйозно,так по-різному виходить,інколи і на звичайних речах доводиться,але це не так суттєво.В матеріальному завжди можна зекономити;)
    Якщо це продукти,то краще зекономити на кількості а не на якості.
    Якщо це здоров*я - то тут краще дбати поки воно є(див.здоровий спосіб життя -що цілком доступно для багатьох).
    Якщо це відпочинок - все гарно в попередніх темах описано.

не можна економити на любові...

• Подобається Подобається x 10
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В мене жодних нема - я так і відпочиваю, на морі, в лісі, в горах... А от Ви відповідаєте питанням на питання. :)

Рибко, ніхто Вас не осуджує за те, що Ви економите. (Я також економлю). Просто Ви зверхньо пишите про те, до чого не можете дотягнутись. (Як і про багато інших речей).

• Подобається Подобається x 4
  12. Mavpysuk

Шкода, що Ви так вороже настроєні...я щиро побажала Вам цікавих подорожей-це теж плюси життя, нові враження, нові емоції, незабутні миті...Просто Ви ще багато чого не розумієте...

• Подобається Подобається x 5
  13. Персі

Персі La mafia è immortale!

ІМХО хто їздить у Турцію та Єгипет виключно повалятись на пляжі, (ну чи за лямуром) той і в Крим за тим же самим їде. Тут від особистих уподобань більше залежить, ніж від обраного місця відпочинку.
    Ну але на пляжі повалятись теж треба, то теж добра справа. :)

14. night

night Well-Known Member

На відпочинок гроші можна відкласти протягом року. А не економити на всьому щоб потім відпочити і жаба душила що можна було ті гроші на господарку потратити :) І другий нюанс: їхати на відпочинок і там економити то краще не їхати взагалі. Відпочинок на те і відпочинок що люди міняють обстановку, стиль життя, розслабляють мізки.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сигарети дорожчають...:sad:
    Кава дорожчає...:sad:
    Треба економити на їдлі...:sorry:
    О...:scratch_one-s_head:

16. Я настроєна так, що не гроші найважливіші у житті.

На жаль, люди часто їдуть кудись далеко, а багато цікавого під своїм носом не помічають.

Я й не намагаюся дотягнутись.

Оце добре сказано...

• Подобається Подобається x 1
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ги :mocking:... І на вбранню... Дістав-єм старі гачі зі стриху, "трактори" дала "родіна", маю в чім по будові соватись... А щем мотоцик си взєв, то мож в старих гачох і возитисі, хто то вздрит? Нє!

• Подобається Подобається x 1
  18. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Ви впевненi, що геть усi жалiтимуть, що не побували, наприклад, на руссо-туристо-пляжах якоїсь Туреччини?

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

Звiсно. Просто не треба подавати цi вояжi як мегазасiб i вiдпочинку, i розвитку, який пасує геть усiм. То не до Вас реплiка, а взагалi по темi ;)

Якщо є час та натхнення (ц) :))) Аби це не вироджувалося в самоцiль та єдиний спосiб вiдпочинку.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

І на лахах... Кіко хлопові тре? Чорні сподні,чорні швінки,чорні скарпєта,по кілька пар,чорну футболку,чорний светр,чорну куртку і вже вбраний...

20. Mavpysuk

Я не пишу про те, що не побачити Туреччину то велика втрата...є і багато інших місць, які варто побачити - Єрусалим для прикладу...і взагалі тема не про Туреччину - і взагалі не окремо про відпочинок...і якщо є люди, що можуть собі дозволити відпочиваи (бо цілий рік пашуть, як коні) то відпочинок там де вони хочуть - це цілком нормально...і про економію навіть не варто говорити...легше оді вмерти, витратитися раз на похорон, бо ж життя таке дороге....

а де твій аватар? :)