На чому Ви економите?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем jaalisa, 29 бер 2009.

1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Рибко, ну так можна взагалі палатку взяти і в Крим поїхати, вийде ще дешевше. Вам ще так можна, а мої 18 минули :))) наразі такий відпочинок для мене вже надто екстремальний. :) Хочеться нормального комфорту. В Криму він не те, щоб дорожчий, він взагалі відсутній. :)
    А Ваші ціни на Туреччину і Єгипет завищені.

Останнє редагування: 20 кві 2010
    • Подобається Подобається x 4
  2. Не мої. Що знайшла, те й виклала.

Знаєте, ніколи не була в Криму, але не чула про нього поганих відгуків. Усі мої знайомі були задоволені. Кілька років тому відпочивала в Одесі. І відпочинок був нормальний. Таргани в номері не бігали, було чисто, і годували нормально. Так що усі ці фукання сприймаю або що людині не пощастило, або що це панські витребеньки. Все життя відпочивали в Криму і в Сочі, були щасливі. Тепер, як після розвалу Союзу почали пускати за кордон, носами крутять.

3. Персі

Ну є різні варіанти, "горящі путівки" наприклад, минулого року один знайомий за 250 $ прокатався в Єгипет щось на тиждень нормально так. :) Одним словом, якщо добре пошукати, то і за кордоном можна недорого відпочити. Було б бажання.
    Он на весняних канікулах донька їздила в тур Польща - Австрія - Італія - Чехія на 10 днів, путівка - 600 євро, вважаю, що то нормальна ціна.
    :) які там витребеньки, просто все пізнається в порівнянні, повірте. :)
    Ну Ви мене дивуєте. :) Ви ж молода дівчина, невже не хочеться, як то кажуть "світу побачити", горизонти розширити? :))) Ото, як ми колись будувались, то мій свекор видав: "і шо ви ото придумуєте, колись в людей в хатах глиняні підлоги були, і нічо, жили і були щасливі". :)))

• Подобається Подобається x 1
  4. Ну і в порівнянні цін теж, не забувайте. Природно, що краще буде коштувати дорожче.

Ну так і в Крим є дешевше, я середні ціни навела.

При чому одне до іншого? Просто мене дивує, що погляди моїх знайомих діаметрально протилежні до поглядів на форумах. Вже як мантру співають "У Криму поганий сервіс!" Що цікаво, не роз'яснюють, чому саме поганий. Повторюють як папуги один за одним. Ще й розказують, що там такі ж ціни, як у Туреччині. Сама подивилася ціни і посміялася, бо це відверта брехня.

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Завищені...відпочивала в Єгипті за 400 у.о. в 4-х зірковому готелі і за 350 в Туреччині

6. Так то були ціни на двох.

7. Mavpysuk

Яка брехня...Підрахуйте...Відпочинок в Криму : проїзд 600 грн+проживання за 7 днів 1000 грн+харчування (мінімальне) 1500 грн+мінімальні розваги (пиво і т.д.)+500 грн=3600 (450 у.о.), це притому 2 дні в поїзді тиліпатися...А я в Єгипет літала за 400 у.о...
    а про сервіс можна судити тільки після того, як відвідаєте і Крим і Турцію (принаймі)...

• Подобається Подобається x 5
  8. Там уже включено харчування.

А в Єгипті пива не треба? :)

А що ви особисто розумієте під цим магічним словом? Може, людина їде у Крим подивитися на чудову природу? Їй сервіс не дуже важливий.

Розрахунки можна проводити різні, бо різні готелі і тури, але чомусь дуже багато людей до сих пір, як не дивно, відпочивають в Україні. Значить, це дешевше в середньому.

Дякую-дякую, але мені це не по кишені. Одеса максимум. Хоч там суцільний базар, але скучаю. Хочеться провідати. Тим паче, що було непогано.

Дивно, але я не зустрічала таких цін.

9. Персі

Роз'яснюю. :)
    Путівка в Туреччину на 10 днів коштує в середньому 500 - 600 у.о. (можна знайти трохи дешевше, можна дорожче). Путівка, звісно, береться все включено, інакше немає сенсу. Шезлонги, зонтики, там тенісні корти, сауна і т.д. (залежно від готелю) - на халяву, що не може не тішити широку славянську душу. :))) До речі, про славянську душу - алкогольні напої, які зовсім не дешеві, знову ж таки наливають на халяву :))) Ну доїзд, харчування - само собою. А саме головне - чисті і не такі, де за людськими тілами не видно піску (як то в Криму) пляжі. Не знаю, скільки готелів в Криму може похвалитись власними пляжами на сьогоднішній день. Якщо взагалі можуть. Про обслуговуючий персонал говорити не доводиться, нашим ще вчитись і вчитись.
    В Криму номер в пристойному готелі, який хоча б більш- менш можна співставити з 4 - зірковим турецьким (ну принаймні з душем, кондиціонером, ТВ) коштує в середньому 600 - 700 грн. за добу. Причому в ціну, як правило, включають лише сніданок, без обіду та вечері. За всі додаткові послуги, які є в Туреччині безкоштовними, в Криму також доводиться платити. От і пора(цвірінь)те, де дешевше.

• Подобається Подобається x 3
  10. До речі, ви за 400 у. о. літали одна чи вдвох?

11. Персі

ой, я ж кажу, було б бажання, можна відхватити взагалі дешеві путівки. У мене є подруга, спеціаліст по "горящих", де вже вона тільки не була, і все недорого. :)

12. Fon

Fon whom how

кинув курити, значть економлю 9 грн в день
    коли є можливість поїду на трамваї замість маршрутки, а це цілих 75 коп. хоча трамвай кращий тим що там місця вагон )))
    і взагалі ніколи не купую річ наобум. завжди попитаю, пошукаю. тоді реально виходить вдвічі дешевше

13. syavych

syavych копач

Хм, а жити то коли? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 9
  14. А ви не хвилюйтесь, я живу і радію. Бухати і відпочивати на морі - ось справжнє життя? А якщо мені так не подобається? Чому я маю робити як модно, як роблять усі? Я не вживаю алкоголю, і мені від цього не погано. Я відпочиваю на природі, бо там чисто, тихо, чудова природа, тваринки, квіточки, грибочки. Я не люблю кінотеатри, а більше люблю книги і театри. Тут прийшов наш Василь і просвітив мене, що, виявляється, я неправильно живу. :)

15. Mavpysuk

Де включено, не зрозуміла?

Треба-тільки ціною від Кримського воно особливо не відрізняється, яка ж тоді це економія?;)
    А що можна розуміти під словом сервіс??? обслуга, ставлення до клієнта і т.д....
    не всі наші відпочинкові комплекси навчені до того, що клієнт має бути задоволений...Всюди де я була за кордоном, хамства з сорони персоналу не помічала...
    На рахунок природи..не спорю...один Судак чого вартує-гори, чисте повітря...але в тій же Турції Кемер не гірший...

800 у.о. була путівка на двох...але ціни про Крим я теж наводила на одного....

Василь не просвітив Рибко, а дав слушну пораду...Все ж таки старший від Вас...і все слова з досвіду прожитого...

16. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Тiльки не треба плутати розширення горизонтiв з банальнiм лежанням на пляжi :) У Турцiю та Єгипет здебiльшого зовсiм не за розширенням горизонтiв їздять, iмхо :nea:

17. - когда я в первый раз в жизни попал в хороший (один из лучших) пятизвездочный турецкий отель, мои горизонты (а конкретно представление о том, что значит ОТДОХНУТЬ за 2 недели) расширились кардинально. С тех пор Турция поднадоела, а в других странах серьёзный сервис стоит совсем других денег, но для расширения горизонтов попробовать качественный пляжный отдых стоит! :)

18. Полковник

Полковник миється в бані

Тем паче, что НИКОГДА и НИГДЕ более не бывала.
    Угу?

• Подобається Подобається x 4
  19. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Нет-нет, я не совсем о том говорил -- скорее о "познавательный/активный отдых" vs "чиста поваляцца на пляже" :) А что и поваляцца можно тоже с разным качеством, так это само собой.

20. - так, не все горизонты интеллектуальные, бывают и эмоциональные :)

а де твій аватар? :)