На чому Ви економите?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем jaalisa, 29 бер 2009.

1. Стараємося не купувати дорогий одяг. Вже переконалися, що він майже завжди не кращий за той, що дешевший. Моя мама на розпродажу купила мокасини "Geox", наділа пару раз, і вони збоку розірвалися.

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А в мене була звична ніч.А зараз звичний ранок... І ми,з Зоряною на звичній прощі. Звичний маршрут в звичному лісі...в голові звичні думки...... А чо пишу тут? Бо думка в мене одна: НА ЧОМУ Б ЩЕ ЗЕКОНОМИТИ? Останні кілька місяців відчуваю на собі(буквально відчуваю) бурхливу діяльність нового президента .Бо дієвий(с)VаsMt... От "іду собі,та й думАю"...Колись любив купляти книжки...збирав бібліотеку...(наукову фантастику...історичні публікації...енциклопедії...збірки поезій...).Збирав дитячі книжки,типу серії "Я пізнаю світ"(поки ще мав ілюзію,що малій то колись стане в пригоді...) Позбувся тої шкідливої звички,спродав все,що було,(треба було на Польщу збирати). Сам не вживаю спиртного,але люблю мати в хаті красіві фляшки...теж позбувся того...взагалі позбувся отої шкідливої звички - щось збирати... Колись любив,буваючи в центрі,зайти собі на каву....теж позбувся тої дурної звички(бо і в центрі майже не буваю)...бо дусить жаба дати оту десятку - ліпше малій бананів куплю... Зменшив до мінімуму споживання кави вупше...наскільки зміг. Те ж і з цигарками( але,все одно куру,бо закурюю,як напруга...а напруга завжди...).. На черзі інтернет і мобільний зв'язок. Зовсім відключити не можу....то єдина можливість заробити гроші...(яке,блін слово,ги )...і чого скривати...єдине вікно в світ...де живуть люди... Але мушу обмежити... Бачу,цей допис суцільний офтоп... Та Бог з ним... От...йду в лісі...одним оком пильнуючи Зоряну...і набираючи на мобілі (в біса незручно правою рукою,звик лівою...а вона,після спазму віднялась)...і,поки на рахунку ще який мізер є... Так...про що то я... Ага...Зоряна...... А робота...хіба спробую знайти щось...набирати тексти(коли рука почне працювати...)... А,наразі звичний день....попереду з 15 кеме дороги...потім на годинки три до хати (скільки Зоряна дасть витримати) і знов в ліс... А,наразі тренуюсь усміхатись(с)DIDIO... Вибачте за отакий глупійкуватий допис... "Іду собі...та й думАю.." хм...застрягло в голові...ррр..

Останнє редагування: 12 тра 2010
    • Подобається Подобається x 14
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А я останніх кілька місяців економив на сні і робив проект. Забігав на форум, потім вибігав і писав-рахував, перекладав, рився в патентній базі, думав, креслив, складав кошториси... Не скрою - било очінь тіжело. Нада було перелопатить в голові багато тисяч сторінок, на разних язиках. Зробив. Відправив перед 9-ти травня.
    А сьогодні об 11-тій мені зателефонували і сказали - ловіть договір на імейл, ми сільно согласниє, давайте утрясать договор. :) Ура-ура! (т-т-т)

• Подобається Подобається x 7
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

На тому ж зараз економлю я. Не просто на сні - на вільному часі, на прогулянках, фільмах, книжках...

Побажайте удачі. :)

• Подобається Подобається x 5
  5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я зараз почала економити на одязі, бо маю по сусідству секонд-хенд :)))а так..ні на чому не економлю..транжира я...співчуваю коханому..

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...а я зарас сплас і став,аки кипарис...і влажусі у всі свої кавалєрскі сподні... Що є вельми втішно,бо економлю на базарАх і прочіх секондхендах.... А сп'ю я вже пару років 2 - 3 години на добу,тому і не вбачаю в тому економії...

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Йо... А мій дємбєльський мундур жінка подарувала на карнавал... А міг би скинути 20 кг і ше носив би...

8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ага, моя дружина так само думає. Уже три шафи забиті а ходити немає в чому. Кажу:"повіддавай або занеси на секонд". Ага, а може ще згодиться. Хоча мундур то память. Я свій запер до мами, від гріха подалі. Правда назад до 65 кг похудати навряд чи мені світить :)))

9. Summer

Summer Well-Known Member

економлю на пресі- все можна в неті прочитати, трохи на косметиці, та на одязі -краще одне купити + розпродажі є непогані, знижки на зимове - як кажуть готуй сани літом :). На продуктах не можу економити , тільки солодке майже не купую...:pardon:

• Подобається Подобається x 1
  10. Коли відпочивали в Одесі, накуповували там багато чого з одягу. Там більший вибір, ціни у 2-3 рази нижче, багато якісних речей, яких на київських базарах не побачиш. А сьогодні почула взагалі цирк. Висить на Петрівці звичайна сумочка за 900 гривень. :suicide: А в Одесі бачили точно таку саму за 110. о_О Звичайно, я розумію, що треба платити немало за перевезення товару, торгове місце, податки і т.п., але ж не так, щоб піднімати ціну у 8 разів.

11. Fon

Fon whom how

з мене транжира ще той. в кінопалац йду не на загальний зал, а обовязково диванчикина балконі. іне оті двомісні а верхні тримісні, бо зручніші і з них краще видно.
    наразі вже від того відмовився бо маю інет і всі відповідні фільми.
    піти в кафе-морозмво з дівчиною посидіти, так будь-ласка, 150 + 10-20 на чай. в той же час економлю на юазарі. наприклад вторгую собі яблука і зекономлю аж 50 коп чи навіть гривню.
    одяг звичайно економлю до секонда ще не дожився, але такі маленьки бутікі з меншими цінами вже вишукую. де якась знижка чи акція - купи дві дубльонки за ціною одного пуховика )))

12. Summer

Summer Well-Known Member

а де така акція є, поділіться? :)

13. SEVENFOLD

SEVENFOLD Member

Не можу сказати, що я почав економити, але помітив, що якщо не платити 200 грн за спортзал, а займатися на турніках, брусах на спортивному майданчику, прес і гантелі вдома, то результати не набагато гірші ніж якби займався у спортзалі.

Мій знайомий в силу своєї огрядності не п`є кави, пива, чаю, не їсть хліба, картоплі, макарон, що допомогло скинути йому 4 кг за місяць. Моя вага нормальна, але для очистки організму не їм макарон, менше хліба, майже не використовую олії, від печива і солодощів взагалі відмовився. Це теж поповнює гаманець, щоправда я точно не скажу, бо не відслідковував, але таки на певні харчі грошей однозначно менше йде.

14. Picasso

фсьо. Я так відчуваю що чийсь чоловік наекономився... А такі файні вудочки продавали в сусідньому магазині.... І літня гума на авто .... ех-х-х :)))

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Економлю зараз на транспорті...Користуюся 5 маршрутом-ціна 1 грн...маршрутка 1,75...за кілька тижнів я цю економію відчула...

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Економлю на будь-чому, що є непотрібною дрібничкою, на кшталт того ,що скуповують туристи (ніде поставити, ніде зберігати...).

17. Picasso

:)))

18. Summer

Summer Well-Known Member

та я вже на зиму все підкупила :) на тих розпродажах, але дублянки:girl_wink: ше не має... та то таке жарти

19. Picasso

:)))

20. kontra

kontra Well-Known Member

Бросил пить и курить)))

а де твій аватар? :)