На 9 травня у Львові комуністи очікують провокацій від народних депутатів? - Львівські новини

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 29 кві 2013.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Львівські комуністи вважають незаконною ухвалу Львівської міської ради про заборону використання у Львові 9 травня червоних прапорів. Про це сьогодні, 29 квітня, в коментарі Гал-інфо ...

Читати публікацію повністю на news.lvivport.com

2. avatarwin

Дорогі наші комуністи, а не могли би Ви святкувати свої свята десь далі від територій Галиччини, ну не хоче наш Галицький народ бачити Вас і разом з ВАшими святами.

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

справа не в тому.

Ви не розумієте, що свято 9 травня - день перемоги мало кого цікавить. Тут питання в іншому: тре посварити людей. Тре захід України подати фашистами, а ветеранів з прихильниками показати борцями з фашизмом. Оце саме головне!!! День Побєди, оскільки воно раз в році, то є гріх опустити таку можливість. А хто там кого переміг у 45-му - мало кого цікавить. Головне - це сьогодні показати націоналістів фашистами.
    Сценарій вже пишеться. Привезуть туристів-ветеранів, які, живучи в Сєвастополі... ну кров з носа, захочуть святкувати 9 мая у Львові. Аля-свобода закидає їх яйцями згідно написаного сценарію. Потім одна із сторін спалить прапор протилежної сторони. Потім хтось кине каменюку в руссскоє посольство з запискою: бий москалів. Взагалі, сценарій сильно залежить від фінансування - фейєрверки з димом, стрільба гумовими кулями, салют - все коштує, а тому побачимо, який буде бюджет дійства.
    Все це буде показано всій Україні і ясно на всю мать-Рассію - головного спонсора реставрації баталій у воєнні роки за новим сценарієм.

• Подобається Подобається x 8
  4. Полковник

Полковник миється в бані

А вы не ведитесь!
    Вы же умнее москалив.
    Уже заранее знаете, что будете в этой инсценировки играть фашистов.
    Нет, что бы отказаться.
    Наоборот, френчи наглаживаете.

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ----------

О!
    Вы депутат?
    От целого народа речь держите.
    Молодца!

• Подобається Подобається x 2
  5. консультант

консультант Дуже важлива персона

На дурнів і розраховано. Прапор їм в руки.
    Особливо Тягнибоку є про шо поговорити, Михальчишин хоч і не дурак але може організувати "боївку", а решта підростаючим дурогонам попіаритись, поступово наближаючись до ложі Верховної Ради. Шкода, що не живу у Львові, а то пішов би подивитись на ті маски-шоу... .

• Подобається Подобається x 1
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Але які будуть наслідки того всього? Міська влада постраждає? Ні. Масовка постраждає? Ні. Єдині хто постраждають це реальні, не ряжені ветерани, яких одиниці. Плюс по інтернетах будуть біситися всякі прорадянські громадяни. Так що нехай - собі гірше роблять.

Події 9 травня 2011 якось вплинули на парламентські вибори 2012? Навпаки дали свободі голосів.
    Може налякали якось туристів перед ЄВРО? Теж ні.

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

На жаль дійсно ветерани можуть постраждати, бо це на даний час доволі ослаблені і вразливі люди. Найкраще буде москальським екстремал-шовіністам, бо матимуть про що поговорити, в першу чергу в засобах масової інформації. Гарік Шустер напевно вже всю свою телеапаратуру звіз до Львова. Хоч би бідака геморой не дістав, чекаючи дня перемоги... .

8. Bambook

Bambook Persona non grata

На злодії шапка горить...

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

У будь-якому разі буде піар Львова. З точки зору 'реклами' - це тільки на користь. Враховуючи що реально Львів дуже спокійне міста і 'москалів' ніхто не б'є, це тільки привабить потенційних клієнтів Криївки, і взагалі людей з центру/сходу/РФ які їдуть за такою собі локальною етноекзотикою :)
    2011 рік по турпотоку між іншим був дуже вдалим.

10. kamarad

kamarad Member

я на мене всі будуть задоволені, і шовіністи і націоналісти
    але я сподіваюсь, шо обійдеться без бійок, в польші теж комуністична символіка заборонена і нічого ніби

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я й не ведусь, як і більшість ніколи на 9 травня не брав\не брали участі в заходах, але це нічого не міняє.
    Справа в тому, що є організатори заходів. Вони самі знайдуть тіпа націоналістів - підсадних шісток, які і постріляють і яйцями на ветеранів покидають і красний прапор спалять. Звичайний галичанин
    садитиме город на дачі, або святкуватиме Великдень.

Але у ЗМІ все буде розписано на ура - у Львові фашисти живуть.

12. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Мих! Не говорите хню. Не во Львове, не в Москве и не в Питере живут фашисты. Проплаченные б..ди живут там, где за это платят. А платят те, кому платят еще больше.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику, а на Естонію вже сил не вистачає?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що такі події завждм впливають.

Просто є події, які нас обєднюють, а є події, які розєднюють. І тут зразу видно, хто є ворогом для України.

Якщо святкування Різдва, Великодня для нас є спільне і східняки з радістю приїжджають до нас, то це є подія, що обєднює. а якщо 9 травня робить протистояння, то це розєднює народ.

Тому риторичне запитання: якщо свято день побєди створює конфлікти у нашому суспільстві, то для чого Україна взагалі таке свято? Особисто я не бачу логіки. Для чого нам таке свято? Хто пояснить?
    Якщо свято, то ми маємо радіти, а якщо подія приносить взаємні обрАзи, то кому воно потрібне?
    Свято має бути для людей, а не люди для свята! Хто проти?

Часто бачу такий сленг: ми воєвалі, чтоби ви жилі.

Послухайте, ну то дайте нам нормально і спокійно жити.

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Очевидно, ви мене не зрозуміли... а жаль.

Включите 9...10 травня телебачення і послухайте про фашистів, що живуть у Львові.

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

Так, але ті, як ви кажете дурні, мають таке ж право голосу на виборах, як і розумні - от в чому біда.

15. NorthWind

Я живу не в космосе. Во Львове был не единожды. Меня сказками по телевизору не обманешь. Я правильно Вас понял.
    Я так же, как Вы, не люблю войну и идиотов.

• Подобається Подобається x 4
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Панове, как допустили?

В День победы по площади будут маршировать полторы тысячи военных

На площади Свободы 9 мая состоятся танцы и марш. В городе определились с планом мероприятий

Традиционно, День победы начнут праздновать на Мемориале в Лесопарке. Там в 8 утра будут чествовать ветеранов и поминать погибших. А в 10 утра на площади Свободы начнется парад. В нем примут участие будущие пограничники, курсанты академии внутренних войск, университета внутренних дел, университета гражданской защиты и института СБУ юракадемии. Кроме харьковчан, на площади будут маршировать приглашенные военные - будущие моряки из Севастополя, десантники из Новомосковска, летчики из Воронежа и курсанты Академии сухопутных войск из Львова.
    А вот военная техника в этом году по брусчатке не поедет. Как и в прошлом году, 22 единицы современной техники выставят в районе ХНУ им.В.Н. Каразина, а на машины и мотоциклы времен Великой отечественной можно будет посмотреть возле Дворца пионеров.
    Как рассказала заместитель директора Департамента культуры Оксана Ковьярова, ветераны будут смотреть парад со специально установленных трибун, а после парада их пригласят на полевую кашу.

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

Керівник області зазначив, що 9 травня також братиме участьу заходах.
    «Моя позиція – у нас одна держава, одна країна, і ці заходи мають відбуватися під державним українським прапором. Восьмого травня – день закінчення війни, 9 травня, - День перемоги і день скорботи за полеглими. Кожен має право відзначити ці дні як вважає за потрібне, не порушуючи Конституцію і законодавство України», – зазначив він.
    Як відомо, Львівська міська рада заборонила використання на території міста радянської і нацистської символіки. На думку керівника області, оцінку законності ухвали має дати прокуратура: «Я підписаного документа ще не бачив. Але щойно він втупить в дію, у нас є прокуратура, яка повинна оцінити законність ухвали».

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

краще б до пенсії старим шось добавили замість каші....

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що Полковнику? відчуваєте, що всім пофіг ті марші? пробуєте спровокувати?

Ті, що танцюють для глядачів - є артисти, а знаєте як називаються ті, що танцюють самі для себе?

19. NorthWind

Полковник - нормальный умный и здравый человек. Опасны ряженые проплаченные клоуны.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не проти полковника, я проти його провокацій:

а де твій аватар? :)