МЗС РФ стурбований поліцейським свавіллям в США

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Фауст, 23 жов 2012.

1. Фауст

Фауст Well-Known Member

Що за "ромкове"?
    Нервы подлечите, а то столько "дописей" понаставили мне :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Все правильно.
    Бо тутешня влада є путінською підстилкою.
    Постсовдеп,де донині махають червоними смердячими шматами і моляться на педераста Бланка і гопника Кобу.

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Ромкове, значить відео, яке виставив вище Ромко. ;) А по відео коменти будуть які? Чи відразу напад, щоби не відповідати? ;) Відео зроблене вашими співвітчизниками.

Ставлю мінуси завжди за те, з чим незгідна. Якщо ви так багато наговорили, з чим я не згідна, то що, я в цьому винувата? :) І "дописей" я вам ні одного не писала. Це ви мені в коменті написали "бред несостоявшегося в жизни человека". І що саме бред? Те, що я попросила вас прокоментувати відео з російських новин? А чи я "состоявшійся", чи "несостоявшійся" ви звідки знаєте? Мій bank account бачили? Статки мої перераховували? Чи це дєжурная фраза, щоби нападати на опонента? Я зрештою живу в Штатах і знаю ситуацію, а ви волочите цю чухню російського антиамериканізму на львівський форум, який тут, як приший кобилі хвіст. Різницю вловлюєте? ;)

• Подобається Подобається x 2
  4. Фауст

Фауст Well-Known Member

Разделите страну и молитесь на обамскую подстилку.

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

Не врите Оля, Вы сначала наставили мне отрицательных оценок, а потом только попросили прокоментировать.
    а это, как говорят в Одессе - ДВЕ БОЛЬШИЕ РАЗНИЦЫ

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

А що власне коментувати?

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

На відео водій який збив жінку насмерть отримав два роки умовно. Про що тут говорити.

6. Фауст

Фауст Well-Known Member

Зато у Вас на Украине самое справедливое правосудие.
    Тимошенко Юле дали 7 лет тюрьмы!

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Яким чином це виправдовує варварство в Російській Федерації?

8. Фауст

Фауст Well-Known Member

Простите, не понял?

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Ще раз. На пальцях пояснюю, щоби краще зрозуміли. Мінуси ставила, щоби показати свою незгоду з тим, що ви тут понаговорювали. Бо ви фігу що знаєте, а мелете і перепощуєте всяке сміття. Вам вже всі говорять, що чия би корова мичала, а чия би мовчала. Такого міліцейського, а тепер поліцейського безпрєдєлу, як в Росії, то треба ще пошукати. А вони за американських негрів, чи мєксів, ми муслімів переживають. :ireful1: Ви там боріться, щоби ваші своїх рідних білих не пресували за будь-що. За всяких хачів, як ви їх називаєте, я вже мовчу.

---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

Так це ж ваш Вова Путін підсобив так. ;)

10. Фауст

Фауст Well-Known Member

Дык если бы Вы сначала ответили в теме ну хотябы так как сейчас, я бы понял что Вы готовы к конструктивному диалогу. А то из подтишка штук 10 минусов, не оглядывались по сторонам когда ставили, а? ;)

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Каким образом дело Тимошенко оправдьівает тот факт что правоохранительная и судебая система в РФ - на уровне африканских стран.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

От невгомонний чоловік. :) Побачила серед нових і почала читати тему про мою країну, бо це притягнуло мою увагу. Побачила брехню і дурню. А тим більше обурило мене, що це все іде від країни і від людини з тої країни, де такий міліцейський безпрєдєл, шо мама нє горюй! Поставила мінуси, що незгідна. Доказувати нічого не стала, бо то нічо не дасть, а тільки попросила вас прокоментувати те, що ваші російські новини про стан вашої поліції самі ж говорять. Вашого коментаря таки і досі не почула. ;)
    Я ставила не з-підтишка, а відкрито. Всі ж бачать. А от ви мені шипунів напускали в карму. І наздоров"я! Я ж не обурююся, поки ви самі це не зачіпили! ;)

13. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ну если Вы не не собирались мне ни чего доказывать, с какой стати я должен комментировать какую то глупость?

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а это тут так принято, можно про Россию лить дерьма сколько угодно, обсуждать как она в нищите и корупции сидит и плачет ... при этом собственное еще более удручающее положение в учет не берется .... ну а по факту ... чето расейские чиновнике последние лет 10 такого загоняют что хоть стой хоть падай, так один предложил дополнительный налог брать с иностранных фильмов чтоб поддержать спрос на отечественное кино, при этом не смог назвать ни один понравившийся фильм из постсоветского синематографа ... другой готов с гомиками боротся с пугающей яростью, детям снежками не дают покидатся потому как собралось их 50 человек, теперь запретили иностранцам усыновлять детей, пусть лучше в детдомах мучаются .. мрак короче ... а тут соглашусь со свидомитами "чье бы мычало" (эх еще б свидомиты это себе за правило взяли - мир бы во всем мире воцарился )

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Аяяй, яка ж вразлива ця широка російська душа :)))

Це про Ромка таке сказано чи про Олю?
    Це або брехня, або неуважність.
    Вам має бути соромно.

16. Фауст

Фауст Well-Known Member

А причем тут якито Ромка чи Оля?
    У вас є Прикошка и Грантик :)
    И слава Богу щё ех у вас тiльки двоє :)) :)) :)

17. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

бачу на львський занесло головного госпідара країни, пана кровосісю. )))))

• Подобається Подобається x 5
  18. Фауст

Фауст Well-Known Member

Шо ты можешь бачить, пресмыкающее ;)

19. Bambook

Bambook Persona non grata

20. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

алеж зверніть увагу
    людина має український розклад клавіатури.:mocking:

:blush:

а де твій аватар? :)