Мысли вслух

Discussion in 'Філософія та мораль' started by kertis, Mar 9, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ull9

ull9 Дуже важлива персона

в теме нет модеров, как я посмотрю. а раз нет то я пожалуй отвечу.

за пидорасов не знаю но знаю есть один трусишка который по его словам боится что то обсуждать а умеет лишь провокационно вопросик вбрасывать и еще есть два припоцаных которые с друг другом... трутся хихикают.

Мод.Мысль не верная. Модеры всегда незримо присутствуют.

2. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Ну почалось....%-)

3. ull9

a кто тут изподтишка подхалимски плюсики ставил?
    не ты ли?
    самое мерзкое поведение.

4. Norton

Norton камышовый кот

самое мерзкое поведение это тогда когда кто то смотрит что делает другой и начинает все комментировать....:)

5. kertis

kertis миється в бані

Вы что, мой пост на себя приняли? Ну... дело ваше, дело ваше. Удачи в начинаниях. И без задних мыслей. :))

6. ull9

да не твой я пост на себя перевел. если бы так то тоже бы в поцанутых числился бы.

на твой пост я конкретно говорю, ТЕБЕ КЕРТИС
    провокационный пустой пост полностью не по теме.
    а в теме как ты и сам сказал ты "испугался".

цитата нужна что "испугался"?

та не бойся, провокаторов тут не наказывают.

7. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

???

8. Соло

Соло Рыжая до белого каления

однако...господа..а не кажется ли вам что вы уж очень сильно углубились в свои мысли...не все мысли знаете ли стоит озвучивать "вслух"...некоторые лучше держать при себе

9. Глафира

Глафира Скрытная натура

"Мои мысли - мои скакуны..." (с):rolleyes:

10. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Продолжим? Я сегодня ой какой быстрый на наказания!!!!

11. kertis

kertis миється в бані

Вы заводитесь с пол оборота как какая нибудь бэха. Пост как раз по теме, у меня возникла мысль и я её озвучил.
    Про "испугался" был сарказм. Думаю вы знаете что это такое?
    Когда хочу общаюсь, когда не хочу не общаюсь. Я никому ничего не должен.

12. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Как же мерзко стало в этих темах...

13. mavka

mavka Well-Known Member

мій посил - вірний. Ваш - ні.

і Сірін для мене не авторитет, особливо раз він нісенітниці пише, які виявити легко можна ("СПРАВЕДЛИВОСТЬ - ЭТО ОБЛАСТЬ ЗЛА, МИЛОСЕРДИЕ - ЭТО ОБЛАСТЬ ДОБРА" Исаак Сирин ).
    бачите, якось мною шанована Ліна Костенко теж написала "милосердя - ворота до раю". згідна.
    але те, що справедливість - область зла , то це фігня рідкісна. вибачте за високопарність.
    а поняття - категорії добра й зла не сталі, вони придумані для окремих чітко визначених випадків у розмові на вузьку тему, чим абстрактніше ми візьмемо, тим розмитіші будуть їхні кордони. тому для позачасового необмеженого Космосу їх взагалі не існує.

сподіваюсь, тепер не намішано ?..

мені приємно думати, що Космос справедливий і існує Карма. є Карма, яку ми тягнемо з минулого життя, а є Карма короткочасна, локальна, так би мовити, причина-наслідок, які ми можемо прослідкувати свідомо при пам"яті протягом життя поточного.
    першу,- наше Виправлення, - ми можемо й не розібрати самостійно.
    другу нам під силу усвідомити при припевних зусиллях самостійно.
    а вертаючись до Сіріна й до Вас, як прихильника, то прошу настійно не думати, що тільки ви окунулись в щось і тільки вам все зрозуміло.

моя рідна бабця була у ваших рядах, могло б здатися.
    ось чому.
    велика родина моя бандерівська, як можна здогадатися, дуже націоналістично налаштована.
    і я знаю про той Рух не з комуністичних книжечок .
    дядька мого, найстаршого бабціного сина, який в Русі приймав активну участь, зрадив один чоловік. родина постраждала, дядька забрали на Сибір, де він розтерзаний і загинув.
    до бабці приходили побратими дядькові, просили дозволу на самосуд над тим чоловіком, - узнали, хто.

"хай живе", - милосердно сказала бабця. "Бог йому суддя." але це не означає, що вона не надіялась на справедливість.

14. ull9

так сам же модератор. наведи порядок.

15. ull9

вы вот второй раз пишите о космосе. что под космосом вы имеете в виду?

что такое справедливость? как вы можете определить справедливость без определения добра и зла?
    первое. не искушай. я рядом с Сириным и рядом не стоял. кто ОН и кто я.
    второе. ни я ни Исаак Сирин, ни в коем случае не утверждаем что ВСЕ понятно. Сирин указывает на свой опыт. молитвенный опыт. на свои размышления.
    и он много раз пишет о "непостижимом" т.е. непонятном.
    если хочется поговорить с теми кто "все понятно" иди в политику.

16. ull9

не могу и не буду обсуждать/осуждать конкретного человека. к чему это?
    я не могу знать что в душе/голове у него.

иное дело Исаак Сирин, он писал, это актуально и сейчас.

17. mavka

mavka Well-Known Member

а таке пояснення, наприклад, відповість на Ваші питання ?

слово

праведливость"

на нього наштовхнуло.

"Права — Божественний Закон, який править Всесвітом; Ява — проявлене життя людей і всіх земних істот; Нава — духовний світ померлих пращурів. Коли людина закінчить свій земний (явний) шлях, її тіло вмирає та переходить до Нави, а її душа піднімається до божественного світу Прави на Луки Сварожі (в Рай), і там, з волі Сварога, отримує нове тіло, щоб знову повернутися до життя (в Яву). Таким чином відбувається кругообіг душ через три світи: Прави, Яви й Нави.
    Ява текуща означає «рухома», «скороминуща», «тимчасова»; Права і Нава — «вічність»"

18. ull9

я не вижу ответов на свои вопросы. я не настаиваю, можете их не давать. но тогда мне просто трудно понять о чем вы говорите.

19. mavka

mavka Well-Known Member

так, це складніше, ніж 10 заповідей на тарілочці з блакитною стрічкою. з іншого боку воно елементарне й просте, без релятивізмів й теософських мудрувань.

а Вам подобаються ті мудрування, вони затягують як чорторий, а навколо виростають лілії непорозуміння.

про справедливість я написала. це закон Абсолюту, от що це за закон - інше питання.

і про добро-зло теж. щось комусь добро, іншому - зло. воно не має до справедливості відношення.

жінку згвалтували - зло.
    але ми не знаємо, може вона в минулому житті була мужчиною, який гвалтував ?

20. ull9

вы кому про 10 заповедей? мне? я вроде как и не говорил что этими заповедями исчерпывается христианство.
    те десять заповедей - это иудаизм. я не иудей. если вы еще не поняли.

написали. но мне понятней не стало.
    вы нарисовали некую схему. схему кругооборота. ну и?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)