ну все равно версия фильма жизнеспособна более чем , опять же форум тому пример ... покажите пальцем где я писал про то что бросаются , или вы собой разговаривали? не помешал?
Якщо фільм сприймати як фентезі на тему 2-ї СВ ( або ВВВ - кому як подобається) - то дивитися можна. Якщо сприймати серйозно - то краще не сприймати. Те саме стосується і показу українців у фільмі - вони такі, якими їх уявляють в Росії. З іх розумінням хороший - поганий. І тут без штампів не обійшлося. Я сам, на жаль, не бував на таких "показухах", тому не знаю як там проводиться дозвілля "перед боєм" ( круті тачки, рок-концерт з мордобоєм). Але, гадаю, атмосфера там близька до тої, яку навів Terrible. І на останнє висловлюю подяку Максиму Великому за можливість скачати фільм.
українці в усіх ймовірних і неймовірних позах показуються орками. а головні герої - ніби хоббіти в Мордорі... а взагалі-то, все, що сподобалось мені в фільмі-це штурм висоти. гарно поставлений і знятий. відчувається рука... ні, не режисера - реконструкторів
Точно! І мені також. Єдине місце у фільмі, яке дивився із задоволенням. Сцена бою поставлена дуже правдоподібно. Одразу ж подумалося - мабудь хлопці, що знімалися - члени якогось історичного клубу. Як-от, наприклад, у фільмі "Звезда" (де також Петренко знімався), там німців грають члени клубу, який так і називається "928 піхотний бат-он Вермахта" (чи 298 - точно не скажу). Так німці хоч на німців схожі. А ще було несподівано побачити в одному з кадрів Т-34-76, та досить пристойну імітацію німецьких Pz-IV. На відміну від першого фільму, де тридцятьчетвертих зображали якісь страхіття, перероблені з арттягачів.
Зачем? Что изучать то? Польско-венгерско- непонятно какой язык галичан? Или то как они классно живут за счет наших дотаций? Или "подвиги" их "героев" - Бандеры, Шухевича, СС "Галичина" или может "Волынскую резню"?
Обряды, язык. Галичанская "окремость" позволила многое сохранить, если не со времен Владимира, то где-то около. Недавно поясняла сыну слово "чемный". В русском есть "никчёмный", а без отрицания слово - не сохранилось. Либо, "никчемный" - от "ни к чему", а "чемный" - упрощение. Не знаю, но думаю, специалисту было бы интересно. В большинстве своем галичане - люди верующие. Но, опять же, специфика такова, что христианскими обычаями и праздниками прикрывают зачастую более ранние верования. У русских то же самое, но утеряно больше во времена воинствующего атеизма. Почему бы сейчас не изучить и не разобраться?
У меня то понятно какой язык - родной для большинства на Юго-Востоке - русский. А вот у Вас с вашими "рурками", "пстругами" и "шпондерами" - как раз и не понятно что за язык - какая то дикая смесь польского и украинского, а настоящий украинский более менее ИМХО в Полтавской и Сумской области.
я, між іншим, з нетерпінням чекаю на вихід кіна "ми із будущего-3", в якому наша весела галюциногенна компанія знов рвонула в минуле і почали борюкатись з грузинами з Грузинського легіону або з москалями з РОА хтось із них тепер на черзі... стаю почетним донором - я вже двічі передивився цю фільму. обидва рази з пивом і не з власної ініціативи без пива дане убожество дивитись не раджу. хоча, artobstrel-у подобається. а от в 25 сезоні "ми із будущего", як доживем, то побачимо як старі друзі після передозування потрапляють в сонячну Африку, камуфлюються під негрів і в рядах террів з ЗАНЛА та намагаються протистояти родезійським САС... а чому б і ні?
сонечко якщо Ви не бачите в фільмі повністю ніякий сюжет, цілком ідіотський (я б навіть сказав ублюдочний-і не через те, як в фільмі показані УПА і "Галичина") сценарій, відверто слабку гру акторів, та і після фільму складається враження, що в нас давно здохла школа акторів-вперше замислився над цим після "Адміралья"-а крім того як відверто і зовсім неталановито і неприховано сценаристом та режисером в фільмі зліплено політичне замовлення... якщо Ви цього не помічаєте, то хто Вам лікар? хоча, я не дивуюсь
Квентін Тарантіно! Квентін Тарантіно! Точно! Квентін Тарантіно повинен знімати цей фільм! - буде таке собі облюдки-2. Бачу Вам крові! Крові хочеться...
В головній ролі Брюс Вілліс. Робоча назва "Крєпкій орєшек із будущего" А взагалі, якшо то правда, то красноармєц Овчаренко жжот. Цікаво, яка подальша доля того хлопаки
жах який! просто резня бензопілой в Техасе однак напрошується декілька уточнень: -звідки в тилу, я так розумію, спокійно розкатує два авто з німцями? -навіщо на півсотні солдатів 3 ахвіцера? -чому коли в бойца вибили гвинтівку - його не обшукали потім? німці ідіоти, схоже. їм не цікаво на предемет документів бойца, інших папірців та заодно на рахунок якоїсь іншої зброї? -чому бійця почали допитувати прям на місці полонення? німці в ворожому тилу, я так розумію, на дорозі, по якій кожної миті може хтось проїхати. не розумніше взяти героя під білі ручки, покласти в машину і в безпечному місці почати катувати та допитувати? -сокира не шабля-як нею можна відрубати голову? чи боец попрохав офіцера покласти голову на пеньочок? тоді можливо... так само з іншою відрубано головою. -що в час, коли боец рубав голову офіцер, робили солдати? я так думаю, пили пиво в затінку зазвичай, скільки не бачив фото і відео допитів, то завжди поряд стояло декілька чоловік. ось так примірно, як з цим військовополоненим поляком: -повеселило, як боец розкидався гранатами... сам він при цьому був неубіваемий. адже відбігти подалі і потім гратись з гранатами в нього можливості не було-куля швидше. -потім німці, ясна справа, потікали-варто додати, що плакаючи при цьому та роблячи в штани -ну а історія з погонею та відрубуванням другої голови прям на городі-це шедевр! такі от мої дилетанстькі зауваження... повчіть матчасть. ось Вам ссилка на повне зібрання Die Deutsche Wochenschau, там сотні кадрів полонення та перших пробіжних допитів http://www.youtube.com/watch?v=cXdKW1pIE84 ролікі від 1 до 176 так вже зняли. "в іюне 41-го" називається
Это правда. Погиб в Венгрии в 45-м. Умение владеть топором передавалось в их семье. Деревня, все-таки. Получается, Тарантино про подростков снимал 22 года было Герою. Уроженец Луганской области. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B2%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE,_%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9_%D0%A0%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
таак... Овчаренко Дмітрій Романовіч. є такий... в двотомнику "Герої Советского Союза" він є, вже дивився. зараз немає змоги процитувати, тому почекайте до завтрашнього вечора. але неувязочкі з ним... ось що про нього знайшов на меморіалі. там один-єдиний Овчаров Д.І. народився дійсно в 1919 р. уродженець Харківщини: далі... призваний: !!!??? як розуміти??? далі:вікі запевняє що він був важко поранений і скончався від ран. сайт "обд меморіал" навпаки-вбитий. дивіться самі-вводьтие в пошуку Овчаренко Дмитрий Романович http://www.obd-memorial.ru/Memorial/Memorial.html крім того, на сайті лежить такий документ: зверніть увагу. то кому вірити? ---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ---------- не смішіть мене він народився на Харківщині, а не в Шаоліні.