Мы из будущего - 2

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Salata, 16 бер 2010.

1. Salata

Salata Well-Known Member

Это как раз то оранжерейное мышление, которое ломается в фильме. Человек, побывавший в сложном конфликте, дважды подумает прежде чем конфликт затевать. Это если обычный, средний человек.

А, даже не "книжные", "газетно - листовочные" мальчики горлопанят, потому что, мягко говоря, пороху не нюхали.

Далеко ходить не нужно. Люди на ЛФ, прошедшие, хотя бы, срочную службу, в разы сдержанней высказывают свое мнение.

• Подобається Подобається x 4
  2. nikolas

nikolas Well-Known Member

Навіть,якщо і знімуть,то знайдеться дуже багато людей,які будуть скаженіти і кричати,що це бандерівська пропаганда.Є люди, які не розуміють і не знають правдивої історії приєднання З.У.,та "освобождения" цих земель.І нічого ви з цим не зробите,час такий.Можливо в майбутньому,думка зміниться,але не тепер,їх просто більше і інформаційну війну виграють поки що, вони.

• Подобається Подобається x 3
  3. юстас

юстас Well-Known Member

Этим "оранжерейным" мышлением живёт сейчас ЕС, куда Украина так хочет попасть.

Про запах пороха поподробней,плиз.:)))

Люди на ЛФ,успешно прошедшие хотя бы элементарный медосмотру психиатра:crazy:, не будут писать такой откровенный маразм. Так что будьте сдержанней.;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А что она уже написана?

5. ну сказали же, рано ещё писать (фильмы снимать), надо сначала численного перевеса "верующих в правдивую историю" добиться/дождаться.
    :scratch_one-s_head:

6. Salata

Salata Well-Known Member

Ну если Вы тоже имели ввиду состояние головокружения от собственной безнаказанности, то Украина, думаю, впереди ЕС давно. :)

ИДИОМА, -ы; ж. [греч. idiōma - своеобразное выражение от idios - особый, отдельный] Лингв.
    Устойчивое словосочетание, оборот речи, выражение, значение которого не складывается из значений составляющих его слов; фразеологизм. Идиомы народной речи. Типичная и. < Идиоматический; Идиоматичный (см.).
    http://www.gramota.ru/slovari/dic/?word=%E8%E4%E8%EE%EC%E0&all=x

Задело? Ну можно и без срочной службы сначала думать, потом говорить, поверьте ;) Не у всех, конечно, получается.

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да ничего особенного ну кроме ямы плохого там про Украину нет, а так фильмец на троечку, первая часть намного лучше была, актеров поменяли - зря, да и сюжет какой то комканый ...
    так ив НКВ дшников хотелось камнем бросить, а бандеровцы для Москвы - враги на что тут обижаться, заметьте сами украинцы - нормальные ребята и местное население змальовано нормально и сами Тарас и "второй" тоже ничего ...

• Подобається Подобається x 2
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Перші 10 хвилин розсмішили :) Нагадало старі американські фільми про СССР, недолугі спроби створити російський антураж (всі рижі, в вушанках, в кожній хаті Лєнін, медведі ходять по вулицях, слухають по радіо тільки гімн ссср і бухають по чорному за родіну і сталіна та люто ненавидять імперіалістів). Тут те саме, всі галичани носять форму СС, кучкуються в банди, люто ненавидять москалів і тільки й чекають нагоди повісити москалика на найближчому дереві.

Групу White записали до скінхедівської субкультури, такий собі галицький рамштайн, а львівським пожежникам на спину приклеяли напис "МЧС України" :) Мабуть Шуфрич режисера консультував :)

Ок, дивлюся далі :)

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

Наступні 10 хвилин , там де УПА розстрілює простих селян трохи розізлили.

А далі нормальне кіно. Саундтрек гарний підібраний

• Подобається Подобається x 8
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Подивився. Чергове "мило". Фігня.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

мило - це серіал... тут поки що рано казати про серіал :)

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так уже ж "Мы... №"2". Уже милиться. :)))

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чем? вроде все гармонично ...
    там была реконструкция сражения под Бродами, по этому галичане и были в форме немецкой - вполне нормально ... в реальности так и было бы,
    где там банды?

некто там особой люти не демонстрировал так порамсили чуть чуть в жизни так и было бы а про любовь к москаликам - не тут говорить ...
    небыло там скинхедов люди на реконструкцию приехали вот и приперлись на дискотеку в касках или кителях, я б в такой тусне и сам бы нацепил ...

вот тут лохонулись малехо )))

13. budiak

budiak Well-Known Member

А в реальности галичане на реконструкции были и в ссовской и в рккашной формах. В таких действах нужны две стороны.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Товарищ! Вы же ездите на совещания и мероприятия от своего МНС, куда приезжают и коллеги из Западной Украины... И что, кто-то из них на вас с топором бросался? :haha:

15. Salata

Salata Well-Known Member

А на кого в фильме бросались с топором?о_О

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щось не чутно було таких рецензій на "Нескореного"...

17. terrible

terrible Well-Known Member

:) таки сподобалось мені змалювання реконструкторів в кіно...
    я теж хочу рекострукцію а-ля байкерський зліт! особливо так, як в голові режисера виглядає табір-ніби тусовка з "американського пирогу"
    я теж хочу рекострукцію з дискотекою!
    чому я жодного разу не брав участь в такій??? чому все не так завжди? чому перед "війною" завжди є чим зайнятись і не до дискотеки... а після війни якось вже не до дискотеки, і так все тіло болить...
    то як, польове рекону дуже правдоподібно показано, так? :)))

18. HOHOL

HOHOL миється в бані

УПА само себя показало "не зовсім гарно", и Москва тут не при чем...
    А про - "Можливо і були розстріли нашою армією тих хто співпрацював з комуняками." - спасибо повеселили...
    Поляки, евреи, белорусы и украинцы центральной Украины уничтоженные бандеровцами десятками тысяч от мала до велика, похлопают вам в ладоши...

А слова очевидцев, о которых вы говорите - это особая тема... Очевидцы - это участники? Почему то мнение ваших "незаангажированных" очевидцев никак не пляшет с мнением документов в архивах...)))
    А кроме того, масса очевидцев того времени яростно осуждают УПА!)))

Останнє редагування: 22 бер 2010
  19. terrible

terrible Well-Known Member

звичайно, не при чому! УПА ж стоврили німці, конкретніше-абвер, а не Москва :)

так, я знаю... читав... тільки чому десятки тисяч? в мене інші дані... приблизно піцццот тисяч міліонів вирізаних от мала до веліка... причому найбільше каральні дивізії УПА позвіртсвували на півдні-в Криму та Одессі, на Донбасі. а 325-а танково-штурмова дивізія УПА ім. Великого фірера українського народу Адольфа Шилькгрубббера діяла в районі москви-так в ній взагалі звірі і садисти служили! з розповідей очевидців, все колцеве шосе було прикрашене "галицькими віночками"... а дорослих давили "тиграми" та "фердинандами"... катували примусовим переглядом серіалу "ми із будущего"... нелюди, одним словом.

так, навіть на далекій щасливій Кубі і Болівії, в нещасному захолереному Зімбабве - скрізь з ненавистю, яростно засуджують УПА! )))

20. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

А якщо вони окупанти? Німецьких окупантів гарно, а комуняк ні? Ось і ваша логіка. З самокритикою у вас тяжко, що поробиш.

а де твій аватар? :)