МВС України оголосило про початок реформи ДАІ

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hase, 19 січ 2015.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не у всіх вулицях стоять камери. І довго стояти не будуть.

І патрульна поліція б мала не тільки за порядком на дорогах слідкувати.

2. Hase

Hase зайчик

Поліція буде мати кожен свої квадрати, де вони повністю відповідають за порядок, якщо якась аварія на дорозі, то звісно ж що вони також ці справи переймають. Це так само, як і у Чехії. Перегляньте інтевю з міністеркою, вона дуже добре все пояснює.
    справа в тому, що ці речі ще у розробці, вони прийдуть не завтра, а на протязі цього року, саме тому деякі питання ще переглядаються і деякі повністю офіційно ще не пояснені.

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це для Дзеко інформація, як і мій допис. )

4. Hase

Hase зайчик

От, що я не розумію, то це, чому прибутки для міст не поповнюються з штрафів за неправельну парковку. ..Таке враження, що таких штрафів взагалі не існує. От таке можна було б ввести вже б завтра і за ці гроші у літку відремонтувати всі вулиці міста (наскільки хаотичне паркування бачила у Франківську, чи у Львові, то це цілком реально)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Повністю погоджуюся. Паркування в нас жахливе, просто жахливе. В більшості - внаслідок низького рівня культури паркування самих водіїв. Такі речі. як екологія, можливість утриматися від поїздки автівкою без нагальної на то потреби, необхідність пройти не два метри до неправильно запаркованого авто під під"їздом, а метрів 500 до найближчої парковки чи стоянки - на превеликий жаль, бачу тотальне їх нерозуміння. Звичайно, що не всі водії такі, але-але...

Ще, на мою думку, особливо у туристичних місцях, патрульні обо"язково мають володіти англійською бодай на нижчому середньому рівні (допомогти знайти дорогу, дати інфу, де готелі, пам"ятники, міліцейські відділки тощо), інші мови - вже як бонус. Якщо підвищувати рівень - так підвищувати.

• Подобається Подобається x 1
  6. Hase

Hase зайчик

Arsen Avakov

НОВАЯ ПАТРУЛЬНАЯ СЛУЖБА МВД: ПАТРУЛЬНЫЕ КИЕВА. ПОСЛЕ ПЕРВОГО ШАГА.

Докладываю.
    6 февраля, в 18-30 завершился этап приема заявок-анкет на службу в Новой патрульной полиции, стартовавший 19 января.

Всего подали заявку на конкурс - 33 220 человек.
    Лично пришли и заполнили заявки - 6 202 человека, прислали электронные анкеты - 26 958 человек.

Допущены к тестам по квалификационным требованиям и первичной проверки - 20 409 человек.

Небезынтересна будет статистика по общему массиву анкет конкурсантов:
    - женщин: 34,99%
    - оценочно, количество заявителей из Киева и 50 км вокруг Киева: 20 965 из поданных анкет

- оценочно, количество сотрудников ГАИ ~273 (со всей Украины) (по Киеву – 95 человек)
    - оценочно, количество работающих/работавших в МВД ~914 (со всей Украины) (по Киеву - 614)
    - количество заявителей с высшим образованием (13 045 – из электронных анкет, это 39.2% от всех анкет или 63% допущенных к прохождению 1-го теста)
    - разбивка по возрастам станом на 09.02.2015 ( из адекватно заполненных и допущенных к тестированию анкет):

младше 21 - 134
    21 год - 1381
    22 года - 1925
    23 года - 1933
    24 года - 1721
    25 лет - 1586
    26 лет - 1563
    27 лет - 1427
    28 лет - 1466
    29 лет - 1320
    30 лет - 1324
    31 год - 1236
    32 года - 1124
    33 роки - 965
    34 года - 837
    35 лет - 426
    Старше 35 – 41 (на момент отбора еще не исполнилось 36)
    * * *
    Анкеты, поданные в последний момент - обрабатываются. На одно место патрульного Киева претендует около 10 человек. Это очень позитивно - мы сможем отобрать и научить самых лучших патрульных, и, возможно, предложить другим лучшим соискателям иные возможности в структуре реформирующегося МВД.

Что дальше.

1. Первый этап – Прием заявок кандидатов (электронный и бумажный формат) закончился 18:30 06.02.2015.

2. Второй этап - Тестирование Основных Навыков (General Skills Test - GST) начался 9:00 27.01.2015 окончание ожидается 20.02.2015.

3. Третий этап – Тестирование физической подготовки кондидатов начался: 03.02.2015.

4. Четвертый этап - Медицинское тестирование кандидатов начался: 09.02.2015.

5. Пятый этап - Тестирование Личностных Характеристик кандидатов (MMPI-2): начнется: 13.02.2015.

6. Интенсивный курс подготовки.

Работа по формированию НОВОГО КАЧЕСТВЕННОГО КОРПУСА ПАТРУЛЬНОЙ ПОЛИЦИИ продолжается.

Все идет по плану.
    В июне на улицы Киева выйдет Новая патрульная полиция.

Скоро процесс стартует в Одессе, Харькове и ряде других городов.
    Поддерживайте, помогайте, поправляйте - участвуйте!
    Скоро стартует реформирования других милицейских подразделений и структур МВД.

View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=782172338539541

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  9. manur

manur Well-Known Member

Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю і УБОЗ - то трошки різні пари валянок...

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

11. muravey

muravey Well-Known Member

Какие-то упоротые цифры. Хоть это было и давно, но мне как-то "посчастливилось" работать в одной киевской фирме, имеющей дело с госзаказами по пошиву формы. МВД, МО, МНС, вот это всё. Так вот, летний комплект формы стоил около 100 грн (без туфлей только - рубашка, брюки и кепка/фуражка). Тогда это было около 20 долларов. Куртки зимние были ценами около 250 грн, штаны-полукомбинезоны тоже не такие уж дорогие. Логично предположить, что комплект формы на все сезоны обходился в 150-200 долларов уже отпускной цены. Сомневаюсь, что милицию обували в ботинки Lowa, скорее всего обычные берцы и летние туфли. Если учесть всякие инфляции, подорожание импортного сырья - то цифра в 700 долларов может и адекватная, но 1400 два года назад - просто коррупционный ад какой-то, на мой взгляд.

12. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

а що дивує?

13. Hase

Hase зайчик

на замітку...:good:

Столичного даішника оштрафували після поста у Facebook. ФОТО
    У Києві оштрафували інспектора ДАІ після того, як користувачі Facebook виклали у мережі фото, де даішник на службовому авто порушує правила паркування.

Про це 24 березня повідомляє сайт МВС.

Відзначається, що 21 березня у Києві працівник ДАІ зупинив службове авто на вулиці Гната Юри з порушенням Правил дорожнього руху. Це відзняв користувач соцмережі і виклав фото у Facebook.

За цим повідомленням керівництво Департаменту ДАІ призначило службове розслідування.
    "Стосовно інспектора ДАІ склали протокол за скоєння адміністративного правопорушення. Порушник вже сплатив 255 гривень", - йдеться в повідомленні.
    http://kiev.pravda.com.ua/news/5511aa3ac6d48/

14. Hase

Hase зайчик

З твітера Мустафи Найема:

"Уволен начальник ГАИ генерал Сиренко
    Новая полиция официально появится как центральный орган исполнительной власти 31 мая 2015 года.
    Новая полиция будет работать на контрактной основе. С рядовым составом на 2 года, с руководством на 4-5 лет
    В составе новой полиции будет аналог американского SWAT
    В составе национальной полиции будут: криминальная полиция, патрульная полиция, полиция охраны, специальная полиция и полиция спецназначения"

15. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

У рамках реформування Державтоінспекції України буде введена так звана система балів і штрафів, самі штрафи будуть уніфіковані і мінімальні у розмірі.

Про це на виїзному засіданні Кабінету Міністрів сказала перший заступник глави МВС України Ека Згуладзе, презентуючи ініціативи в рамках реформування органів внутрішніх справ.

Це не батіг і пряники, це просто бали і штрафи,
    — сказала вона.

Отже, на водіїв чекають такі нові правила зняття штрафів:

1. Для перехідного періоду адаптації до нових правил пропонується після прийняття закону всім водіям нарахувати 150 балів. "Це як початковий стартовий пакет. Якщо правопорушення фіксується відеорадаром, знімаються бали. Коли вичерпуються бали, уже нараховується штраф", — сказала Згуладзе.

2. За умови несплати протягом 30 днів нараховується пеня у подвійному розмірі штрафу, а при несплаті штрафу та пені протягом 60 днів — матеріали передаються виконавчій службі Міністерства юстиції.

3. Адміністративне стягнення вноситься в автоматичному режимі і відправляється за адресою місця проживання власника автомобіля, "тобтоштрафуватимуть машину", а не водія.

4. Передбачена можливість SMS-повідомлень про стягнення штрафу, у якому буде вказана адреса сайту, де водій за спеціальним кодом зможе подивитися ролик про своє правопорушення.

5. Можна буде оскаржити штраф протягом 10 днів. Оскарження призупиняє термін оплати.

6. Дещо відрізняється система штрафів, коли правопорушення фіксує патрульний поліцейський. Якщо правопорушник не оскаржуватиме штраф, у машині патрульної поліції буле електронний принтер, за допомогою якого водій зможе на місці оплатити штраф (лише карткою) та отримати квитанцію, тобто протокол правопорушення.

7. Під час "фізичного штрафування" водій може позбутися прав на термін до 6-ти місяців. Цього моменту немає під час відеофіксації.

8. Буде введена єдина сума штрафу за будь-які правопорушення на дорозі. Ця сума буде дорівнювати мінімальній сумі штрафу, яка існує на сьогоднішній день.

Нагадаємо, начальник ДАІ України генерал Анатолій Сіренко написав рапорт про звільнення, а міністр внутрішніх справ Арсен Аваков задовольнив цей рапорт.

Джерело: http://24tv.ua/news/showNews.do?dai...zmini_chekayut_avtomobilistiv&objectId=561782

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дуже цікаво, чувак на якого стояв мій колишній жигуль вже років 15 як його продав і на ровері їздить, я його купив вже в іншого, по дорученню, і продав в Львів, а звідти його ше раз перепродали, а тепер штрафи прийдуть тому самому першому :)))

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Про зняття балів повідомляти будуть, чи знімуть скільки треба?

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я так "продав" гольфа в 2007, де він зараз, я без поняття, але ж рахується шо він мій :)

19. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Ну що ж ви мене питаєте))) я ж не реформатор. Сам сміюся з того)

Пиши заяву шо його в тебе вкрали)) Поверни собі. Якщо там нема доручення, я не знаю як люди їздять...

20. Hase

Hase зайчик

Тобто, як належить вам, продана машина? о_О Хіба машина не перереєстровується на нового володаря?
    Цю схему взято за західним прикладом, саме таке я знаю із системи штрафуфання у Німеччині. Кожна машина зареєстрована на особу, якій НАЛЕЖИТь машина. Всі дати каталогоризовані, тому лише за номерами машини за декілька хвилин можна знайти господаря машини з адресою проживання.
    У мене того року був випадок, коли машина перед мною наїхала і прим´яла бік машини . Мужик який був за рульом нажав на газ і втік. Я записала номера, прийшла в поліцію і через 10 хв. мужик стояв вже в офісі поліції.

а де твій аватар? :)