Відповідь: Музику, кожен вибирає сам! А на мою думку є музика,а є набір звуків. Приєднуюсь до Пупера А також андеґраунд і т.п.
Відповідь: Музику, кожен вибирає сам! Повністю підтримую!... В кожному з музичних напрямів є свої моцарти і свої сальєрі...
Відповідь: Музику, кожен вибирає сам! взагалі-то ... дарма котять балони на Сальєрі... Колись знайомий редактор радіо прокрутив мені кілька увертюр до опер Сальєрі. Пристойна музика в канонах свого часу. А "літературні плітки" ... це літературні плітки ... Ось тут можна прочитати про Сальєрі: http://if.russ.ru/issue/6/20010816_fen-pr.html (переклад з англ на рос)
Відповідь: Музику, кожен вибирає сам! Брудний піар 18-го сторіччя? )) Не буду сперечатись, не знайомий з творчістю Сальєрі, але його ім'я вже стало певним ярликом для ширпотребу від музики... Хай ображається не на мене ))
Відповідь: Музику, кожен вибирає сам! Євгене, я не нав"язую Вам, наприклад, уподобання того редактора радіо (уродженця чи то Львова, чи то Львівщини, між іншим). Але люблю робивати масові стереотипи.
Відповідь: Музику, кожен вибирає сам! тимчасово (правда, Боже ? :rolleyes нема можливості їздити в оперу до НюЙорку милуватись прекрасною росіянкою з українським прізвищем. тому , дякуючи ютуб, вивчаю цей феномен вдома... адже стільки нового внесла Анна в цей образ. MANON, - опера Massenet. [youtube]VQC0O3j8Ttk[/youtube]