Відповідь: просто цікава тема в мене маюнка асоціюється з піснею Therion - Gothic Kabalah а я з якою у всіх асоціююся??
Відповідь: просто цікава тема Тю!!! Ще що скажете!!! Не вистарчало, щоб ви на себе чужу смерть приміряли!!! Просто нагадали мені її. І усьо.
Відповідь: просто цікава тема не з піснею.... зі співачкою: авріл лавін -- ніби як "пустотливий підліток"....
Відповідь: просто цікава тема Кася_ є такі виконавці Рада и Терновник. ZOOM_Океан Ельзи - Холодно а я у себе асоціююсь із пісенькою мамонтенятка, з мультфільму і Madonna_Secrets - не знаю чого так. і ще з піснею Good Charlotte_Don't Say a Word Додано через 1 хвилину отака я скромна: про себе та про себе. до речы Аврыльку любила на початку її творчості. а зараз вона якась супермегамасова стала.
Відповідь: просто цікава тема А я чомусь нікого не можу асоціювати з піснями.У мене скоріше образи виникають. І себе з піснею не асоціюю...
Відповідь: просто цікава тема А мені зі співачкою Бйорк.. А саме - її образ у фільмі "Танцююча в темряві"..
Відповідь: просто цікава тема клас! така гарна асоціація-люблю бйорк!дякую:o дорога ZOOM пробачте...ну клинить мене останнім часом в ту сторону-нічого особистого-просто мені...ну знаєте є така тема-так от ще не розплутала...ех от і в мене те саме взагалі до музики дуже особливо ставлюсь... те що мені подобається асоціюється тільки зі мною-а когось з музикою не можу асоціювати бо дуже мало слухаю іншої музики крім тої що мені подобається...:no: отаке накрутила...:ninja:
Відповідь: просто цікава тема В мене теж так. Дорогі форумчани, а з якою я музикою у кого асоціююсь? Ну цікаво ж мені
Відповідь: просто цікава тема Natalia Barbu - Fight. Учасниця Євробачення-2007.. [youtube]bfymDcGZpqY[/youtube]
Відповідь: просто цікава тема але я вирішила не здаватись і почала думати.....думати... кася-"Ой ви, вороги-вороги, не переходьте дороги, Нехай перейде родина, щоб була добра година." (весільна переспівка як ідуть молоді по селу) alias (також весільна-то як молода з мамою прощається) А я в неньки та й на відході Посадила горіх на городі. Рости-рости, та й горішеньку, Моїй неньці та й на втішеньку. А ти, ненько, за мной не журися, Та й викохай другую такую. У! Та й викохай другую такую, Забудь, ненько, мене молодую. У! ромко-то сінатра (той шо френк)-елєгантний і романтішний борис з києва-то брати гадюкіни мих-як ішов я з дебрецина-у виконанні "бурдону" маюнка-ружа (теж у виконанні бурдону) ліля романова душко моя (там само) поки що всьо! нє ше-пупер-то... ви його певно теж не можете терпіти...можете навіть ставити мінус....але не можу втриматися... левко дурко...гггг (нє ну чесно!)
Відповідь: просто цікава тема Мег асоціюється з іншою піснею Євробачення-2007: Hanna Pakarinen - Leave me alone: [youtube]BxLDhhG18PY[/youtube]
Відповідь: просто цікава тема О, ця дівчинка з своєю піснею мені дуже сподобалась тоді..Дякую , Нірванко Лулу. Вам теж
Відповідь: просто цікава тема нірванка-музика з кінофільму амелі сявич-то скрябін левандівка-там під львівським замком.....тилько ви львови....на уліце коперніка фай-дулі-файдулі-фай.... ZOOM якщо я не поплутала назви то пінк малявка "тєпєрь я чєбурашка" molv то квітка цісик маруся-мама- хаванагіла то жарт хоча трохи є а ще стара батярська "куплю си телєфон зателєфоную бувай си здорова я тебе не чую куплю си цукорка солодощі маю бувай си здорова я тебе не знаю..." леополіс-роксоляно-на-на-на-на а андрійчик той що lotr_an -"цвіт україни і краса"...ну і далі по тексту
Відповідь: просто цікава тема вав! відкрили мені таку музику! та ще й дуже "в тему". слова мені сподобались дякую.
Відповідь: просто цікава тема зачод!... Додано через 3 хвилини блін, як би це плюс поставити?!..... левко дурко!!! це -- супер співак!... зара йду качати!... "бузя-кукурузя".... "що це, я питаю"!....