Відповідь: просто цікава тема сама здивувалася, коли зловила себе на думці, що ця композиція асоціюється саме з вами... Рада, що вам сподобалося
Відповідь: просто цікава тема :D Та ні, просто як на мене вам би більше підійшла пісня "Зацвіла в долині червона калина.."
Відповідь: просто цікава тема ні, вбивати не буду навпаки підніму настрій [youtube]xXgPIxSEFAY[/youtube] назва випадкова, але так влучно
Відповідь: просто цікава тема Та, мої батьки молодці. Непогане ім"я вибрали. Правда, мене все життя перехрещують. :D Дякую, Ліоно. Якраз таких композицій мені нині бракувало. А то сиділа і ось таке слухала... Але краще не буду казати, з ким саме асоціюється... [youtube]dOx37_h0UH8&feature=related[/youtube] Додано через 1 хвилину Як це я цю тему раніше не помітила? Ліоно, за це теж дякую. Як то добре, коли треба поміч модератора. Можна відкрити для себе цікаву гілку, де ніколи не був.
Відповідь: просто цікава тема :eek: Ой, щось мені зовсям не в"яжеться та пісня з вашим образом :ninja: Я ще вам трохи понабридаю :o , просто не можу з вами не поділитися таким шедевром [youtube]lftV5-1Oh0A[/youtube] ЗІ чує моя п"ята точка, що не востаннє я до вас за допомогою зверталася :D
Відповідь: просто цікава тема Угу, того й кажу, що Додано через 4 хвилини Почуваюся так, ніби мені знову 14 і я на академконцерті в 4 музичній. Класно. Додано через 16 хвилин Ліоно, це вам. :shy: [youtube]GcCk3u4kWHQ&feature=related[/youtube]
Відповідь: просто цікава тема lotr an - ВВ - Музика SatYr - Metallica - Mama said Liliyah Romanova - After dark (Tarantino)
Відповідь: просто цікава тема пише, що це відео вже не є доступним. виконавця не назвете? я б сама пошукала...
Відповідь: просто цікава тема ще раз пробую [youtube]tWEhOSHrOzo[/youtube] ЗІ Якщо все ж таки все одно не побачите, то це Ерос Рамазотті "Cosa della Vita"
Відповідь: просто цікава тема :radist: Додано через 1 хвилину Дякую, Марусю, пригадався піксарівський інопланетянин. ЙОго під цю пісню диско-кулею привалило накінці. :D:D:D
Відповідь: просто цікава тема А я думаю, де мене продуло... :D:D:D То тобі від мене. Sorry, якщо не вгадала. :shy: [youtube]GLvi3evF0Fs[/youtube]
Відповідь: просто цікава тема Як то не вгадати... Андріано Челентано ніби моя молодість, нє А то Маруська хіба на таке останнім часом тяне [youtube]MWbGXDJMXao[/youtube]
Відповідь: просто цікава тема levandivka - Машина Времени - Мой друг лучше всех играет блюз Nadijka - Joe Cocker - You are so beautiful
Відповідь: просто цікава тема хм...а я ніколи не чула...подивилась-мені зараз якраз стільки років скільки було їй коли вона померла...думаєте-співпадіння:cowboy: