Відповідь: просто цікава тема дякую, так ви тільки пишіть асоціації. це дуже цікаво Малявка - Глюкоза_Малыш
Відповідь: просто цікава тема маюнка - Metalica - Nothing else matters (кліп зроблений на основі аніме) Alias - Avril Lavigne - Skater boy(там вона весела така бігає) Nadijka - Юлія Рай - Ти з кимось мене переплутав(не знаю можливо й іншу пісню але ця спала на думку) Liliyah Romanova - Within temptation - Stand my ground
Відповідь: просто цікава тема в мене поки що єдина асоціація: Нірванка - Стоїть дівча над бистрою водою.. то швидше асоціація до аватарки.
Відповідь: просто цікава тема 100% молодець. [youtube]tdulpV2W2_4[/youtube] хороша пісня за сенсом. а ще я колись купила собі альбом Апокаліптики Іnquisition symphony тільки через те, що там класно виконана ними саме ця пісня SatYr - Мельница_Дети Богов чи Иштар чи Волченок-волк, але однозначно щось з Мельниці перше асоціюється...
Відповідь: просто цікава тема Romko - Мike Оldfield - Moonlight shadow (то єдине що спало на думку) Малявка - пісенька до мульта Happy tree friends (така весела дитяча пісенька) FeRmatta - Крихітка Цахеес - Ангела як я(ангел на аватарці) пупер - круг чи що там - Залатиє купала(з аватарки і вислову) Mafija - Angry Kakashka - Bottles in the north, the vodka is immortal(чомусь хімія асоціюється із спиртом , горілкою) young - Ріккі Мартін (пісень не знаю, але аватарка (футбоілст чи хто це) викликає ось таку асоціацію) Toyvo - Keiko Matsui - Step of Maya(щось східне)
Відповідь: просто цікава тема угу. і мульт "веселий", ДИТЯЧИЙ. Satyr- Apocalyptica(альбом Reflections...) і ще чомусь Cradle of Filth feat Liv Christine_Nymphetamine Малявка - Kylie Minogue_It's in Your Eyes
Відповідь: просто цікава тема :cowboy: чисто як мій тато Додано через 3 хвилини Alias - Гайтана і СКАЙ - Не йди
Відповідь: просто цікава тема а в мене саме цієї нема і не чула-дайте лінка будьте добрі.... так я люблю все оранжеве!!!!! але шо то за пісня?:no:
Відповідь: просто цікава тема не грузиться у мене,пане Ромко, ваша асоціяція. Мій "супершвидкісний" інтернет вперто показує пусте місце...
Відповідь: просто цікава тема Мike Оldfield - Moonlight shadow http://www.youtube.com/watch?v=8bOLkPbPCbk
Відповідь: просто цікава тема Оранжевое небо, оранжевое море... ...оранжевые мамы оранжевым ребятам оранжевые песни оранжево поют!
Відповідь: просто цікава тема Лілі... чомусь спало на думку саме це: [youtube]QkMXxE5wssA[/youtube] Додано через 23 хвилини Мюнко, а це вам [youtube]tWEhOSHrOzo[/youtube]