Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА прикольні ззовні хлоп’ята.... зовсім не схожі на “хардроківців”.... а той, що зправа на мене зовнішністю схожий....
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Знєте друже я власне на автар дивлюсь тільке з симпатичної естетики, переважно більше на дописи, це власне і картина художня віходить, доповнення візуального уявлення. Бо ми честі такої властиві.
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Та,симпотні!:D Ви би знали які вони спокійні!По них дійчно не скажеш!Хоча мене пре,коли в групі всі як одержимі.Таке шоу! Пупер схожий на Андрія?Ото прикол!:D :D Шо,Пупере,може ше й граєте на гітарі?
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Здоров,як життя?Треба казати:"Радий бачити дописи!")))) Нє,Андрій на гітарі грає.
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Той прокого я думаю, о добре, особливий респект, тре пошуршати може міжміський квартетик чи бєнд утворимо!
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Не знаю,про кого ви,а я про того,шо на фотці)))Він ше й фотограф.До речі,це з його фоцика,а не з мого.
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Я колись там по п"ятницях і суботах слухав кльових блюзменів, вони були типовими хіпанами 70 років, вже такі старенькі але грают ту музику яку слухали в дитинстві, юності та отрочестві!
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Після прочитання назви теми в голові виринуло - Сонько дрімко носить хто його попросить-ой зелене жито зелене хорошії гості у мене - не сить мнє соль на рану нє говори навзрид - раз словєчко два словєчко будєт песєнка-я візьму той рушник застелю наче долю - рідна мати моя ти ночей недоспала - у таракана усікі у мальчугана трусікі
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Я не пам"ятаю щоб мама нам співала на сон, я коли своїй малечі починаю співати то в нього взагалі сонливість зникає, витріщує на мене очиська і підспівує - аагууууа !!!
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Мы с тобой два берега у одной реки-опять от меня сбежала последняя електричка- лада ,если ты станешь бабушкой все равно ты будешь ладушкой-очень мне нужен ,очень мне нужен синий твой взгяд.І це зауважте. я автентичний українець,і хто мені скаже тепер, що на наших теренах не було методичної русифікації...
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА я засинав під “бременських музикантів”..... любив також бавитися і збільшувати швидкість прокрутки вінілу... хороша була розвага...