Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА нуууу... не в ранньому дитинстві..... “мальчішнік” — початок 90-их... слухав, звичайно.....
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Чесно враження в мен такі ось вставив касету ТДК з Юрой Шатуновим слухати все не можливо, тіко дивитись кліпи і то тіко поржати бо я тоді AC DC та Блек Сабат слухав, а Шатуновим цікавились пацани з воровськими замашками.
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА в ейсідісі тільки одна єдина пісня цікава: ... ту хелл.... все решта — фу....
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА 1976-1984 - кращі роки Дісі хоч і з різними вокалістами . 1970-1975 - кращі для Сабату.
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Оззі знов повернувся на сцену.Шось йому вже ніби пора на пенсію.Хай займається благодійністю,а то він такий старий і хворий,шо боляче дивитися.От.І вичерпався вже.
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА а яка пісня в оззі є!..... просто суперова..... там де він з дівчиною співає, як її звати?..... гмм... літа форд, здається...
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Моя найулюбленіша з ранніх PARANOID., дивився канал МТВ там розважально-повчальний фільм "Сімейка Озборнів" така кумедна, він там старий та одночасно молодий.
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Ооо,і я сімейку Оззборнів дивилася!Кумедний він дядько.В діти в нього-придуркуваті.І пси мені його не подобалися-вони с...ли на кожному кроці. А ще мені в Оззі подобається Paranoid і Dreamer дуже дуже!
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Так вона, ця пысня відносно свіжа, але мотив з душком, як то кажуть, "Сідіна в бороду Бєс в ребро"! Князь тьми ozzy там, як у ранніх, на три бистрих одну спокійну альбоми прикольно слухаються.
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Я э фаном BLACK SABBATH (ДО 1976), ТЕШО ДАЛІ ТАМ ВЖЕ ЗАТЯЖКА, ЗАНАТТО, НЕВИТРИМУЮ.
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Ого,тяжка?))) А як щодо дет-металу?Офігенний бенд-Parricide.Були у Львові недавно.А вокаліст така лапочка.Поляки...А Infarct Focus!Львівські хлопці молодці. Вроді безобідні хлопці,а як грають!
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Можливо, ви праві я за них не чув тре у Львові буде пошуршате, по місцях масового скупчення творчої інтелігенції!
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Вони самі звичайні хлопці.Вокаліст-вроді адвокат,має двох дітей,гітарист (до речі,йому привіт :o !)-вроді програміст,а барабанщик попри все-грає в Годо.Вони дають концерти по Україні.Сходіть,може не пошкодуєте))) А з Чернівців є група Стафілокок.Тож грали недавно (відносно недавно).Симпотні такі,так лабали...Тіко вокаліст троха хвилювався
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Я в чернівцях вже давно не хожу нікуда, не того шо не цікаво, а того шо на сейшен якийсь тре одягатись як на маскарад, якось втратив віру та цікавість.
Відповідь: МУЗИКА ДИТИНСТВА Напишу про музику свідомого дитинства. Веселі часи були, неймовірно пригодницькі ! Хітом моєї "бригади" була Ліля Ваврин з "Не треба сліз", ми її на який тільки лад не виконували і чого собі не уявляли при цьому!!! А решта музики - аж згадувати страшно, ціла купа найрізноманітнішого техно (типу "Коко Джамбо" і схожої біди ), вправляння з рейву (Скутер) і початки репу. Для себе ж, у вільні від юного драйву секундочки, вмикала Фреді Меркурі і Скорпіонз...