МузИк?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Romko, 17 лип 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм-гм-гм...

Тема охопила відразу декілька тем з ДП...

Чоловік би мав вміти все зробити сам, я так вважаю. Але якщо це для нього робить дружина, а він робить для неї також щось - не бачу в цьому проблеми.

Ну а якщо чоловік-цар прийде додому, ляже перед телевізором (або не прийде додому, а сидить на пиві, поки дружина обскакує господарку і дітей) - то її, дружини, вибір.

І якщо перед таким царом ставлять після того миску з борщем,і ціхонько відкланюються - ну чого царові дивуватись? Йому так добре.

А те, що в нього потреб інших у стосунках нема - то вже, знову ж таки, інша тема. І інша тема про потреби його дружини. Про виховання її. Їхніх дітей.

Бо яблучко від яблуньки недалеко котиться. І в цара буде син-цар, швидше всього, і донька-наймичка.

• Подобається Подобається x 4
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ЇМ обом так добре. :)

ЗІ: Ромку. А в лісі жити всьо самому робити - добре?

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вночі ставлю вінду на ноути(як є робота). Зранку гоню по складах за замовленнями(як є замовлення). Часом встигаю і відправити "Автолюксом". Біжу до хати,бо жінка вже на стінку лізе від напруги,підхоплюю малу - і до лісу. Там 20 кеме прощі - до хати. Хлепну кави(яку сам собі заварю) і за годину-дві знов до лісу. Ще 20 кеме прощі,на "свічки" і до хати. За той час,в лісі видзвонюю якісь замовлення. Приходжу,здаю трохи зміну,душ,перу з себе і з малої за день,біжу на кухню,САМ СОБІ(!) беру щось на зуб ...найчастіше каву... І за комп...з малою на "музику". А потім звична ніч. Ця тема і моє бачення світу в ній абсолютно не претендує на істину в останній інстанції.. Це просто думка здеґрадованого люмпена,що Божею волею став ізгоєм серед людей.

4. Un.Known

Чесно?

Не вважаю, що Його волею.

5. levandivka

"думка", "здеградованого", "люмпена" - то фсьо слова.
    Суть в іншому!
    За них можна потішитися.
    Ви коли уостаннє згадували це слово? ("добре")

Не у вмінні самообслуговуватися щастя. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=cEiB8Kzg_5k

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

кому слова і ги-ги...
    а кому реальність...
    Тільки шо,коли сів на дупу перед ноутом.
    Прийнявши душ і поправши з себе і з малої.

• Подобається Подобається x 2
  7. levandivka

Як постелиш - так і виспишся. :)

(простирадло теж чорне?)

8. Romko

яке в лісі простирадло?:dntknw:

9. levandivka

От і я ТАК думаю.
    "Злазьте, дядьку, з дуба..." (с)

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ви ж заговорили про менталітет... Ось:
    Тепер зрозуміліше?:)

Звідки така статистика?
    Ви за повне рівноправство між чоловіками і жінками? Мішки теж на плече і вперед нарівні з нами?
    То просто приклад. Яскравий приклад на який ви не маєте що сказати.

P.S. - Я зовсім не проти того, щоб допомогти жінці по господарству в разі потребі - корона не спаде:), але загальний розподіл праці все ж має бути

11. Romko

Ту,в Києві і лісу нема...бракує... Зара во перекуру - і на вулицю...людей шугати. А нєфік їм спати,нє?

12. Leri

Leri Well-Known Member

це портрет мого батька? ми що сестри? о_О (як у індійському фільмі?) :))
    чесно? мені також легше...
    люблю копатися в дротах, майструвати... бувало в мене що разом з хлопами піаніно таскала... а от посуцд помити - це для мене каторга... особливо якщо приходиться мити після 4 чоловік, і батько, як завжди, в чашці заварка залишить а в тарілку ябко почистить :sad: фе...

невже так важко себе примусити і за СОБОЮ коханим прибрати?
    розумію, важко... але ж ми всі якось себе заставляємо робити неприємні але потрібні речі... і нічого!
    потім приходить звичка і стає нормально...

13. Peri

Peri Well-Known Member

...ага,уявила...телевізора нема,компутера нема...**батько поправ речі і сидить пряде**:)...бо не заробив на техніку.
    Життя змінилося:не так багато є робіт з надважкою фізичною працею.Тепер більше люди втомлюються психологічно.І то незалежно від статі.
    хіба всі чоловіки тягають мішки?о_О
    Здається,що жінки таки більше **таскають**на руках(а інколи на плечах)діточок.А дітей з мішками,погодьтеся,не можна порівнювати,діти - таки потребують знАААчно більшої і сили і відповідальності.

...а ніхто особливо не сперечається за
    Якщо у сім*ї злагода,то таких запитань не виникає -
    розподіл МОЖЕ бути.По взаємній згоді...

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

3начить ми живемо в різних світах.

Звісно не всі. Так завжди було і буде.
    Наспівую "Слова, слова опять слова одни слова"
    Згоден що діти потребують більше уваги, але давайте не будемо...
    Я б хотів, щоб Ви повторили ці слова перекидавши 20 тонн зранечку перед парами. Ок?

Ну а як нема взаємної згоди, то яка ж то сім'я?

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

В родині і в житті треба вміти робити все, а робити те, що треба найбільше в даний момент часу, або що вмієш краще. Ось і вся формула. Елементарно все.

Звичайно, якщо дружина затрималася, а татусь не може (а точніше - принципово не хоче) дітям, які прийшли зі школи, їсти приготувати чи хоча б купити по дорозі, чи завезти в кафе, то то гівно, а не людина, перепрошую. Бо для нього його "корона" і "принципи" важливіші від здоров"я його дітей.

Знаю й жінок, які тупо дивляться серіал, в той час, як дитина смикає за руку і хниче "Мамо, їсти хочу".

Коротше... Все старе, як світ: роби так, як хотів би, щоб робили тобі.

• Подобається Подобається x 5
  16. nastinka

nastinka відсутня

просто коли я навожу яскраві приклади, всі мужчінки біжать в сто років тому, щоб сказати, що вони там були героями, а тут, нє, та й пишатись нема чим, бо ніц не вміють, і ще й кажуть, що я ніц не маю сказати, ще й як маю, просто пообламую, плакати будете ;)
    чоловік який ніц невміє, цінності з себе не має.
    мужчина має бути красівий зовнішньо, внутрішньо, гарно готувати, і вміти робити все сам :)
    а нє..ну то шо зробиш..так сі стало.
    то яка з анекдоту про мусульмана та жінку.
    каже жінці чоловік, якщо я прихожу додому і в мене тюбітєйка з лівої сторони, то знач я голодний, якщо з правої сторони, то знач злий, а якщо на макушці, то й поїсти можна і розважитись, поняла???
    і тут жінка каже, а ящо в мене руки в боки поставлені, то мені пофіг де твоя тюбітєйка.

але жінки спочатку так кажуть, так к вони слабкі, дуже швидко обламуються, або ж є гармоніє, або ж ми дивимось на чоловіка з пивом біля тілівізора...

---------- Додано в 02:58 ---------- Попередній допис був написаний в 02:52 ----------

коли мої батьки ще були разом, то мама працювала, тато мав скруту з роботою / були такі часи /, я працювала, ми так і тягли як могли, то мама ввечері з роботи прибігала додому, вчила уроки з братом, готувала їсти, прибирала, тато теж щось там робив але в разів так 20 менше....ще й притикав, що мама ніц не робить!!
    в кінці кінців після розлучення ми з малим жили трохи з батьком, то реально ми для нього були, тягарем, що тре їсти зготувати, що тре на базар піти, все легко перекладалось на мене мовляв, ти зранку не працюєш, ставай прибирай, витирай порохи збігай на базар, зроби ото, та й то на вечерю, а я буду десь після 20 години...
    то нормально по вашому??? шо мій брат голодний? і фізично я мала роботу і не встигала, давала гроші, щоб ходила дитина їсти в кафе, бо помре з голоду, а на вихідних готувалось на декілька днів вперед.

17. Romko

Хм...нащот вміти... Ну,от я точно знаю,що я ніц не вмію зробити,бо руки такой ростут з єдного місця і шо? Нє,я вмію поміняти розетку,чи кран у ванній,але,щось серйозніше,то кличу колєгу,котрий є фахівцем в тому,чи єнчого,котрий є фахівцем в єнчому і зробить то фаховіше і швидше,аніж я. А,стосовно міхів...минулого року я розгружав і розносив по п'єнтрах цемент,5-6 тонн,після чого прибігав до хати,брав малу і йшов в ліс(Левандівка,ги-ги).

18. Un.Known

Між першим і другим реченнями - прірва. Або ж я чогось не зрозуміла.

Гарний - ну це таке. "Кому і кобила нєвєста" :)

Самодостатній мав би бути. Але то має бути і жінка. А якщо чогось не вміє, то має вміти дуже добре бодай щось, аби заплатити тим, хто вміє.

Щодо того, що вони-де безвідповідальні, не роблять ніфіга, сидять, творці, на шиї у жінок... ну, туди тре якось залізти, всістись і втриматись.

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене тато: приходить з роботи, лягає біля телевізора і чекає поки мама подасть перше , друге і компот (і обов"язково з салатом). На кухню не зайде, чаю собі сам не зробить, зупу з баняка не налиє в тарілку...Зате сам собі прасує, деколи навіть може попрати, але не часто.
    Надивившись на ту сімейну сагу в батьків, пробую будувати свої стосунки так, щоб кожен десь був задіяний і не робив собі проблеми з того, хто помив посуд, хто зварив їсти, хто застелив ліжко. І коли мій коханий приходить з роботи, то мені не проблема подати йому їсти на стіл, а йому не проблема зробити мені чаю. Відповідно може бути і навпаки. Головне - щоб не як в мене вдома - тато сидить голодний, бо мама десь пішла і не поставила йому перед носом..
    А взагалі, кожен організовує свій побут так, як йому комфортно, тому, Ромко, не партесь. Може жінка прасує сорочки своєму чоловікові тільки тому, що їй приємно, а не тому, що він "муЗик". Зі всією повагою.

• Подобається Подобається x 7
  20. Un.Known

Саме так.

Я його люблю, тому прасую, варю для нього, роблю йому педикюр. Бо йому приємно, а мені приємно, що йому приємно.

А коли я лінива - він варить мені вечерю, вкладає дітей спати.

І він від того не менш мужик, і я від того баба не менше. )

а де твій аватар? :)