нєнадагрязі! ви сказали, що: я так не вважаю. оскільки намалювати диз може навіть школяр більш-менш знайомий з фотошопом чи корелом, а "все решта" забере в кілька разів більше часу, тому і пропоную вам продемонструвати підтвердження своїх слів....
по-моєму в такий спосіб ви хочете злиняти від роботи дизайн в корелі не дуже хороша ідея, імхо коли буде той дизайн? коли буде інформація на сайт? перед тим треба купити домен і хостинг а як ви будете знати скільки часу забрало в мене "все решта"? як я вам продемонструю? якщо ви все-таки відмовляєтеся і якщо зроблять нормальний дизайн, то попрошу чоловіка зробити сайт або краще хай Ірена обере хто має його робити
написав мені vovanada з Тернополя, запропонував допомогу. то, мабуть, мені з ним буде легко зконтактувати. а наші гуру через форум підкажуть як то зробити ліпше іміджево пе.се. я дуже вдячна всім небайдужим afterstep люб"язно запропонував використати сервер. а який домен ліпше купувати? я знаю, що домен "te" в нас безкоштовний, але журнал всеукраїнський... чи то немає значення?
вже і пожартувати не можна! пс. пані ірено, ви хоч подивіться десяток робіт у пана, який вам обіцяв помогти і запитайте "чому ви зробили саме так".
я прямо написав: попросіть у пана показати кілька його робіт і спитайте, чому він зробив так або інакше.... покаже кілька робіт -- з предметом знайомий.... пояснить чому зробив так чи інакше -- в предметі знається... логіка! ато сказати "я зроблю" може будь хто, хто з вордом трохи знайомий... перевірте кваліфікацію...
одну із робіт я показав. колись мав сайт музичний, але по певним причинам його робота припинилася. сайт скоріш за все буде робитися на джумлі, але це залежить від функціонаду сайту, який захоче отримати автор. можливо сайт буде створюватися із нуля. на загал не буду пказувати, але якщо автор захоче, то звичайно, що я їх продемонструю
ех, я ще й досі сподіваюся, що сайт зробе пані гелена.... пані геленочко!.. може ви все-таки зробите?...
я тільки за, щоб це зробив хтось, хто може це зробити краще за мене, бо ми ж робимо все заради журналу, а не заради своїх забаганок.
...сказав пупер і втік з форуму: ми з пупером не маємо нічого проти того щоб ви робили сайт особливо пупер не проти правда, пупере?
Ірена, а почему в каталоге Укрпочты ваш журнал стоит 7,35 грн за номер. Типографии такой журнал меньше чем за 10 грн не отпечатают, в следующем году будет еще дороже. И вообще, если не найдете спонсора, закрывайте журнал, не время сейчас
не будуть за більше передплачувати... друк нам трохи менше, ніж 7 обходиться... останні дні пошуку спонсора.... певно, так і буде...