слухайте, а Кузова це де, не біля Тернополя ? бо тут вся четверта хвиля в Клівленді, здається з Кузової.. може їх підписати на Ваш журнал ?
...а коли журнал розкрутиться власники заспівають іншу пісню принаймі швидше за все так буде про власників не можна забувати mavkо, може "Козова"? це десь 40 км від Тернополя
ви говорите про дві різні речі: розкрутка сайту та підтримка... 1. розкрутка -- зробити максимально сайт відомим... 2. підтримка -- наповнення та поповнення інформацією... першим має зайнятися людина, яка в цьому добре розуміється, а другим легко може займатися пані ірена.... нормальна грамотна розкрутка коштує від 100 уо (дуже Божеські ціни), але можна і "за знайомством" знайти....
ага, а в Чікаго - весь Чортків (теж районний центр Тернопілля) ... але їм не до того - ще по третій хаті не добудували... та журнал всеукраїнський. і я навіть до Канади надсилаю нашим емігрантам. але тим. старішим. не з четвертої хвилі... якби написати хоч невелику веб сторінку із затравками журнальних статей, щоб їх щомісяця змінювати (на початок, я думаю), а згодом - більший сайт. бо якщо кинути іпошукати повноцінні музичні сайти, то їх нема. а може то я зле шукаю?
повноцінних музичних сайтів я не знайшла, може теж погано шукала зате найшла журнал про сучасну музику "аутсайдер" це ж хто їм назву придумав???
до речі - дфйсно, запитавши гугля - отримаємо (прошу звернути увагу на коменти, і на запитання в них): http://zik.com.ua/ua/news/2008/01/17/122310 Судячи по плани на початкаж були дуже амбітні http://www.umoloda.kiev.ua/number/1101/164/39372/ і хоча починалося ніби й все добре (наприкінці 2006-го року) - і навіть якесь зацікавлення було http://vydelka.com/index.php?showtopic=4625&st=0 та минуле - "загуло", і більше про вас згадок не було всі решта лінки по запиту "своя музика" - це лінки на якийсь "всеукраїнський проект" Кириленка - і теж задавнені. Ну, з Кириленком хоча б все зрозуміло - він давно відомий інвалід розумової праці == До речі - навіть не на правах поради - а так собі, "думки вслух". 1) не варто відразу пробувати ідею - краще витратити час та гроші на прорахунок перспектив. Воно тоді втрати менші - і не так кепсько на душі 2) справою "для душі" можна займатися, коли гроші вже зароблені. Не можна заробляти гроші на справі "для душі" - не в тому плані, що "заборонено" - а в тому, що "не вдасться" - якраз оце - не проблема = інше питання, що на такі дрізбниці зазвичай люди не мають часу - надто зайняті але таки зверніть увагу на питання в коментах по першому лінку - "Де можна придбати журнал у Києві?" І може таки - зверніться до редакції ЗІК - може, ще одна замітка на їхніх шпальтах - може, та замітка буде ("якраз саме те") добрим поштовхом для вашого збуту?
якщо буде дизайн, то вже і робити нема чого а чому ви думаєте що їхній дизайнер знає що таке "морда" сайту? ой, пупере, імхо, вам доведеться самому все робити
дуже слушні зауваження - треба збирати пресуху, щоб прийшли ЗІКові. а на рахунок Києва, то ми продаємся на Хрещатику в продавців дисків укр. музики. решту - нам не під силу наразі, бо за все треба платити ...
так, звісно.... пані гелено, ви ж сказали "то вже і робити нема чого", це говорить про те, що ви повинні бути знайомі з предметом..
якщо буде готовий дизайн, то сайт я зробити можу, руками чоловіка, не своїми, але то вже дрібниці він каже, що вже майже нема чого робити але ви ще не маєте дизайну а якщо дизайнер не зробить нормального дизайну, що тоді?