Пупере, може Ви і діло Ірені радили, але нащо так зверхньо і розкритиковуючи? Невже не бачите, що людині і так погано? Краще допоможіть, терпеливо роз"яснивши. З того буде більше користі і для Ірени, і для української музики.
так в тому то й річ, що мнимі власники того журналу є. вони фінансували його рік. але фінансували так, що вистачало лиш на друк і мізерні гонорари. про розкрутку та вкладання в рекламу мови не булою. цьогоріч вони заартачилися і грошей не виділяють. я теж можу траснути дверима. але шкода. таке ось... а під які проекти виділяють гранти? цей проект не попадає? хто знає? дякую, Олю
то може мені ще й спонсора підшукати, сайт зробити і розкрутити його в інтернеті? якщо комусь хочеться поплакати -- то нехай поплачеться, тоді і прозвучать слова типу "я вас підтримую", "о, як шкода, що ніхто журнал ваш не купляє", "нічого, все колись буде добре"... якщо людина хоче займатися бізнесом -- то їй потрібна спортивна злість, чи це злість на мене, бо висловив те, що думаю, чи на себе -- через жалість, яка не дозволяє працювати... ще в першому пості я висловив поради, якщо пані ірена їх не почула -- це означає, що їй вони непотрібні, а потрібна "моральна підтримка".
оце поради? повторюю: це не мій бізнес. це покинуте хай щеня, хай кошеня... взяли породисте і незнали що з ним робити, а воно ж безпорадне... а мені шкода кидати бо доглядала... як ще пояснити?
Шукайте інших людей. Тільки така порада. А що? Якщо можете, то і зробіть то. Я не в Україні, то допомогти не можу. Я тут українську культуру пропагую, як можу. А Вас може і не прославлять, але таки для себе будете знати, що щось зробили для української культури.
пані олю, ви меценатством зайнятися не хочете?... у кожної людини є завжди два вибори: дбати про себе (сім’ю), або дбати про інших... наприклад, маркіян шашкевич більше дбав про інших (втілював свою мрію) і йому поставили пам’ятник, дбав би більше про себа та сім’ю -- пам’ятник не поставили, але діти та внуки шанували би не менше, ніж ми зара.... це я до того, що зробити усе це можна, але чи треба?
Іренко, не розстроюйтеся так. Пупер добра людина, але не дипломат. Як вміє, так і пояснює. Думає, що то Ви - така невдаха-бізнесменша. Ви трохи заспокійтеся і поговоріть з ним спокійніше. Може прислухайтеся до його порад. Може він і діло говорить. Я ж сказала, що в видавництві журналів не розбираюся. Часом треба не сприймати все в штики, а піти на компроміс і послухати, як радять, щоби вийти з ситуації.
я всі поради врахую. обов"язково просто це, мабуть, наперед гибле діло було... але ще трохи поборсаюся
Хотіла би... Але не можу. Зараз в самої скрутний фінансовий час. Ви ж знаєте, що робиться в Америці. Але якби теоретично могла б щось Ірені допомогти, то би ночами не спала, а таки б допомогла. Через таких Шашкевичів ще українська культура і животіє. На щастя. Це я до того, що якщо є такі люди, то їм варто допомогти. Пам"ятників мені не треба. Я просто вболіваю за українську культуру.
є таке. маю одного в хаті, що пам"ятники ставить і книжки пенсіонерам видає... але прикро, що часто його ж мають за дурного... доводиться осікати і виглядати бабою Ягою. а так не хочеться
ну, от бачите, і всі точно так само розрадять, поспівчувають, за що отримають плюсик від пані ірени... любий проект, якщо він є "мало"-комерційний буде вимагати капіталовкладень... або \ або або займатися меценатством -- відривати кавалок хліба у своїх дітей, або комерціалізувати і заробляти на ньому... патріотичність та любов до своєї батьківщини -- це чудово, але вона вимагатиме жертв. ось, бачите!... я про це якраз і кажу!...
то що тоді б було. якби все-все на комерціалізацію було покладене?... я приміром, відмовлялася від своїх зарплат, щоби проплатити мінімум реклами на телебаченін та радіо... знову ж таки - не получиться заробляти не вклавши... в мене немає чого вкладати. а чужі люди в нерозкручений прокет не вкладуть... з отих бяк, що взялись і покинули - ніц не спитаєш. того й писала на форум, щоб зі світу по нитці - може хто якою рекламою відає, хто може співпрацю запропонувати, хто так зацікавиться а ви мене вже в бізнеса записали... і фукаєте тут. не фукайте. якщо переймаєтеся власними амбіціями - переймайтеся далі й шкодувати мене не треба - не за себе тут говорила... і до чого тут плюсики?
ні, стоп-стоп-стоп, ображатися нема чого, бо сенсу в цьому ніякого немає... гіршого за відчай нема ніц! спортивна злість має бути: головне вірити в те, що ви зможете!. скільки у вас людей в "штаті"?... технічно потрібно 2-3, плюс люди, які пишуть статті... два товариша у мене було, які вміли спонсорів знаходити..... пошукайте типового холерика у вашому оточенні та запросіть його на роботу -- обходити спонсорів...
чоловіка свого пошлю, щоб мене не пиляв. а відчай вже є... підкрадається в штаті - троє і ще чоловік 6 дописувачів
:ireful: ще чого бракувало!!! як варіант: - якщо журнал щомісячний - можна зробити щоквартальний, але збільшити обсяг; або й взагалі забрати регулярність -- видавати "по мірі наповнення" (не найліпший метод але жо_падєлаєш)... - запропонувати комусь стати співвласником; оскільки журнал майже сімейний, то й втрачати майже нічого... замість поради (щодо пошуку спонсорів) розповім історію зі свого життя... в кінці 90-их я був членом однієї вже неіснуючої партії, популярної, але не настільки, як рух чи ндп на той час... займався поклейкою листівок, агітацією, роздачею листівок, збором підписів... ставлення до поклейки було таке: заклеєне має бути все! до роздачі: листівку має взяти кожен! до збору підписів: підпишіться, не хочете? дякую до побачення, підпишіться, щиро вдячний, ви зробили правильний вибір!!!
а, ще є дуже хороша річ у кризових ситуаціях... вірніше дві... перша: реструктуризація, але вам нічого "реструктуризувати".. друга: мозковий штурм (як на мене -- оптимальна річ, хоча є багато різних методик)... зберіть редколегію, залучених до роботи людей і спробуйте отримати відповіді на запитання... наприклад, за такою схемою: - де знайти спонсора? - де знайти гроші? - де знайти видавництво? - як змінити профіль журналу? - чи потрібно міняти профіль? ... тощо... я переконаний, що ви отримаєте такий об’єм відповідей, на половину з яких ви навіть зара не сподіваєтеся..
пупер поганого не пораде!... і останнє чи передостаннє: зайдіть якось в гості до редакції якогось успішного журналу... просто зайдіть та подивіться -- інколи з таких-от "поглядів" з’являються дуже корисні думки...
про "мозковий штурм" пупер добре порадив, мене цей метод теж часто виручає лінка не маю, треба поритися в неті але краще знайти когось з Тернополя і особисто зустрітися можна і через інтернет знайти, але не замовляти роботу так і з адмініструванням сайту легше буде потім (може не за 100у.о., може за 200, того я вже не знаю, але явно не за 700-1000 у.о.) до того ж я говорила не лише про сайт, а про інтернет-рекламу якщо буде сайт, але про нього не будуть знати, то це теж не дуже поможе