Приймаю сюди Найменування банку: ПАТ "Дельта банк" Номер рахунку:26207701517435 МФО: 380236 Едрпоу: 34047020 Призначення платежу: Приватний переказ ИНН:3108807216 МФО 380236 номер карты 4585800005360597
Тобто арештувати Сашка по процедурі яку передбачає закон(повістка/допит/арешт/суд) їм було сцикотно, бо вони зашугані. А приїхати 30-тьом чувакам на 9-ти бусах і вбити вночі то їм вже не так страшно було. Звичайно що відєла. Ми то якраз з сестрою дивились, я їй ще кажу: нарешті я побачила чувака з яйцями, який поставив тих мудаків на місце. Може як будуть боятись таких як Музичко, то хоч згадають для чого їх на ті посади поставили. Іздєвалісь над Ю. Вербицьким, голим козаком на морозі, над Ігорем Луценко і іншими, а прокурора Сашко просто потягав за галстук трохи і дав декілька запотиличників.
Може я дуже помиляюсь, але складається враження що це просто стара ментовсько прокурорська система помстилась "вискочці" щоб іншим не повадно було.... От в нас в районі наприклад ніхто з начальства наразі не тільки не сидить, а навіть і з посади не знятий, більше того, в основному зловживання продовжуються, і як з тим боротись як не грубою силою я не знаю.... Є звичайно надія що після виборів президента щось зміниться, але боюсь ті пристосуванці і тоді самозбережуться.....
Саша Билый наживался на революции, - Москаль. ДОКУМЕНТ http://censor.net.ua/news/279158/sasha_bilyyi_najivalsya_na_revolyutsii_moskal_dokument
Ніякий то не правий сектор, а просто "зборище завернутих шмаркачів". Ярош не в тому віці, щоб закликати до таких дій.