Музей радянської окупації

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Forpost, 3 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Хочется процитировать одного форумлянина...но не буду называть его имени...из этических соображений...просто процитирую...:
    У меня!У меня ..есть конкретное предложение Вам Данило!!!!:cowboy:
    Вы ето...найдите на антресолях..фотографию...ну ту..с выпускного вечера..
    И обведите черными кружочками..всех одноклассников...у которых фамилия заканчивается на "-ов"...
    И напишити крупным шрифтом...
    "Это дети оккупантов моей Родины!"
    :moskali:

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Музей радянської окупації

Чем больше Вас читаю, тем больше думаю....
    Может у МЕНЯ что-то с головой НЕ ТАК?
    Как думаете?

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Полковнику, Стєпанича невидко, а Данило, сподіваюся, вже вичерпав нинішній ліміт перепалок. Пригальмуйте, зробіть ласку.

Читачу, в Україні чорний з червоним - норма. А чорний з "ги-ги-ги" - теж до червоного тягнуться.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це новий підпис ?

+1

5. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо, БОРИС!

6. levandivka

Тьху!
    Ну і шо, що понеділок!?
    Показилися нині люди.

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

8. Mike

Mike Well-Known Member

Досліджувати радянську епоху я розпочав iз середини 60-х років, коли цілком перебував під впливом комуністичної доктрини. Тепер мушу визнати маловартісність 20-річного дослідження доробку — аж до середини 80-х років ХХ ст. Але якість доробку вченого визначається не ставленням до будь- якої доктрини — позитивним чи негативним, а його спроможністю поставити себе над доктринами. Мені здається, що більше приниження мали б відчувати антикомуністи, оскільки вони й досі перебувають під впливом деяких стереотипів сталінського курсу «Історії ВКП(б)». Зокрема, антикомуністи з націоналістичного табору й тепер з відкритим забралом можуть кинутися в бій на противника, хоч перед ними — звичайний вітряк. Дискусія про окупаційний характер радянської влади, що раптом спалахнула в Україні — типовий приклад такої боротьби з вітряками

Ну, Кульчицький вчений, та й ще історик, тобто дипломат :), і відкритим текстом не може, а мені можна :)
    Я б прокоментував "боротьбу з вітряками" як привід збурити суспільство, і отримати з цього політичні дивиденди у боротьбі за посаду, бо ними можна торгуватися з конкурентами.

В державі склалася доволі смішна ситуація, коли одним потрібна тиша в суспільстві для спокійного обирання народу, а другі периодично роблять якийсь звук, і дивляться на перших - скільки ті дадуть щоб більше не баламутив народ :)
    От, дійсно не далеко від істини кажуть, що демократія у країні якось утримується завдяки сварам між Ю та Я. І під таким кутом зору й дійсно гарант виглядає захисником народу від поборів :)
    Але справді державними справами займатися нема кому.

9. levandivka

А шо смішного?
    Пам'ятаєте рекламне "Всё дело в волшебных пузирьках" (з реклами пористої чоколяди)?
    ТАКот, навіть той "якийсь звук" - оччень полєзна штука. Бо політика-політикою, а звук... Комусь - настрій зіпсує (наперділи :ireful1: ), когось - погріє (НАШІ в гОродє), когось - примусить замислитися (шо ета била?).
    Музей РО спонукає замислитися.
    Та хай їм буде... Посади, дивіденди.
    Збурене суспільство прийде до змін. Ви пропонуєте спати далі?

НАШ Мойсей (з гордістю в клавіатурі), Президент Ющенко, хоч і видає, часом непойнятні сигнали/звуки, мусить кидати намісникам (і себе "не обділяти) ласі шматки (України, а шо дєлать?..), але веде Україну правильним путьом.
    Можна сподіватися, що за якісь 40 років: ми - вийдемо, вони - сидітимуть, з добробутом впорядкуємо...
    Державними справами займатися нема кому?
    -ТАК ми в дорозі! Це і є головна справа держави - дорОга (підняти дупу з болота і прибрати під собою.). А "корміть в дорогє нє обєщалі".

(наспівуючи арію з опери "Іван Сусанін")

10. Читатель_Обкома

11. levandivka

З колекції "Убей себяапстену!" Джерело
    :dance:

12. Читатель_Обкома

Цьому учаснику сподобався допис Читатель_Обкома:afterstep

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Згоден з Левандівкою. Справа ще в тому Майк що Ви напевно з висот своїх знань не помічаєте простого сенсу, користі від такого перейменування для маси народу - звернути увагу людей на історію, позбавити міфів, а може і притягти до відповідальності за злочини, а може врешті зламати хребет комуністичній гідрі. Чи ми та наші діти повинні пережити ще раз ті жахи? Чи ми повинні спокійно дивитися на вітренок морозів, симоненок? На мій погляд цинічно розглядати цю тему лише з позиції політичних дивідендів та грошей. Це виглядатиме як спроба невілювати подію перейменування, зробити її непомітною та нецікавою PR акцією, що у свою чергу вже викликає підозри що до Вас.:)

14. Mike

Mike Well-Known Member

:)
    Данило, двічі на ті ж самі граблі навіть сліпі не наступають, а знаєте хто? :)
    Один спить і бачить гетьманську булаву, деякі тут шукають "правильну" історію під своє генеалогічне древо, а деким "заполняют перерыв". "Ах, арлекино, арлекино...", як наспівував би Левандівка :)

У 17-му наступили на одні граблі, тепер рвемося на інші, мабуть щось із компасом не так? :)

Без вывески, рекламы, - огромный магазин
    здесь мы толчемся с вами и здесь товар один
    но кто ж его захочет - умеют же всучить
    работают и ночью чтоб сервис отточить
    есть всякие размеры, для разных возрастов
    юнцов, пенсионеров, хозяек и отцов
    для гада и для друга они имеются
    от легкого испуга до полного конца
    конструкции простые, для умных и ослов
    а ручки-то какие, как раз для наших лбов
    загибчики лихие, чтоб легче наступать
    все грабли боевые, учебных не видать
    товар всегда отменный, имеется поход
    зуб мелкий, здоровенный, на всяк честной народ
    заманят - это верно, им только покажись
    известнейшая фирма с простым названьем «Жизнь».

15. levandivka

Ні-ні! Це наклеп! Я граблі використовую за прямим призначенням.

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Всьо чотко! Правільним путьом ідьом таваріщі!:)

17. levandivka

Зюйд-зюйд-вест?

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

ТАК!:radist:

На східних німців совків, західні бюргери кажуть: "ОСТальжі"...:no:

19. Полковник

Полковник миється в бані

Музей-то работает уже давно! Чего молчали?

«Советская Россия оккупировала Украину в 1918-м», - привычной скороговоркой отчитался экскурсовод, и я испугалась. Ощущение, что я в этом музее уже была. Чего не может быть, поскольку экспозиция открылась три дня назад. Вот сейчас за поворотом появится знакомый стенд с портретами Гитлера и Сталина, между которыми будет стоять знак равенства, потом мне вежливо объяснят, что Джугашвили (Берия, Хрущев, Брежнев, Пельше и т. д.) в широком смысле слова были не грузины, не украинцы и не латыши, а потом расскажут, что нацкадры пошли в компартию исключительно для того, чтобы развалить ее изнутри...

На следующем стенде было крупно начертано: «Украинский голокост».

- Да-да, - подтвердил студент-компьютерщик Миша Плотников, подрабатывающий экскурсоводом в организованном киевским обществом «Мемориал» музее советской оккупации. - Я хочу сказать о том, что Советская Россия сознательно истребляла украинский народ.

- Но от голода тогда умирали и в самой России! - возмутилась я.

- Правильно! - обрадовался Миша. - Мы не отрицаем, что люди голодали и на Кубани. Потому что там тоже жило много украинцев. И не надо говорить, что вы нам Днепрогэс построили, - предупреждающе продолжил он пересказывать выученный наизусть текст. - Какой ценой?! Наши девчата там ногами цемент мешали!

Выразительные черепа, зачем-то выставленные в витрине на всеобщее обозрение, вряд ли могли конкурировать с портками российских миротворцев из закрытого ныне музея в Тбилиси, зато смотрелись куда внушительнее стоматологического кресла из музея оккупации таллинского и экспоната под названием «The parasha» (параша. - Авт.) из рижского. Потому что в советское время людей не только морили голодом, но еще заставляли насильно лечить зубы и зверски ходить в туалет...

http://www.kp.ru/daily/23927/69443/

20. levandivka

Полковнику, направду, не читайте комсомолійської правди.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)