Музей радянської окупації

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Forpost, 3 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Музей радянської окупації

Вы тоже обратили внимание на растерянность воина Красной Армии? Спасибо!:)

• Подобається Подобається x 1
  2. MIT

MIT New Member

А де партійний квиток Ющенка буде знаходитися ?

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну не тільки Ющенка... Та ще й комсомольські квитки є...:cool:

• Подобається Подобається x 2
  4. Forpost

Forpost Стоїк

Однако ,не ст ой ноги сегодня встали...не нада передергивать....без комсомола высшее образование получить было невозможно,если знаете такие случаи. было бы интересно и мне

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Вы чо Шрек?????:eek: :eek: :eek:
    По крайне мере..на форуме..есть два форумлянина..которые были не комсомольцы в ВУЗах!
    А один даже ..в КПИ учился!А потом по блату...распределися в очаг ....
    пропаганды КПУ!!!!!!
    А второй ето Я!В комсомол вступил на пятом курсе(1975г.)....и то не по принуждению...а тем более не по убеждению..а чисто из меркантильных интересов!;)

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шреку,
    мене директриса школи запихнула до комсомолу за 2 місяці до випуску. Канкретно пригрозивши вовчою характеристкою.
    А на традиційному вечорі застрічі випускників усіх років (початок лютого, 1 курс) я в компанії двох друзів (третій загримів до армії) спалили квитки на розі вулиць Толстого і Володимирської у бетонній вазі для квітів. Це неподалік від Червоного корпусу Держуніверситету.

Щодо "розподілу" - нехай Читатель не бреше - мене "розподілили" до НІІ електромеханічних приладів (круте ВПК на краю міста), але я прохідну не переступив. TV - це вже друге місце моєї роботи.

"Гольовний редахтор гольовної редахції пропаганди УТ" замовляв будь-яку бригаду, тільки не мою. І скарги пописував. Доки я його не застукав на тому, що Оля називає "Sexual Harassment" до однієї режисерки і він став дуже чемним зі мною.
    Бо знаєте ж, був такий совєтський фільм жахів - "Втрата партквитка". Не дивилися ?

7. Forpost

Forpost Стоїк

да вот то....,на західній Україні то було однозначно,без комсомолу до ВУЗу двері закриті,у ВУЗі. виключили з комсомолу,воть тобі бог .а воть тобі порог,мене чуть з аспірантури не поперли на тій підставі

Бог милував

8. Читатель_Обкома

:confused: :confused: :confused:
    М...да...вот теперь я понимаю...что творили "акупанты"...на ЗУ...
    Действительно..БЕСПРЕДЕЛ!!!!!.:eek: :eek:

9. Boris_Kiev

Та це ж анекдот !

А в житті - у 1989 р. один чиновник МЗС зняв дівчину в кабаку і загубив піджак з документами. Я знайшов.
    І він "за повернення партквитка" їздив до Москви (де тусувалася тодішня спікерка В.С.Шевченко) і підписав в неї клопотання про помилування для сина моїх родичів (сів за бійку на стадіоні).

Оце справді сюжет для згаданого фільму жахів !
    Спочатку чинуша надував щоки, а потім здувся, коли я розписав сценарій "знаходження" партквитка у Віденському ресторані, де він його "залишив як заставу".
    (він тоді тільки приїхав з Відня, а мій знайомий виїхав туди і влаштувався музикантом у ресторані).

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

було таке ;) непересічне було завдання - майже вищий пілотаж ;) деталі, безперечно, висвітлювати не буду - але таке таки бувало ;) 1 на тисячу, якщо не рідше ;)
    --
    Але ті винятки не просто підтверджували правило - вони навпаки спонукали оточуючих агітувати за комсомол - аж надто був тернистим шлях некомсомольців ;)

11. Boris_Kiev

Найбільш прикольним було те, що "комуніст не міг стояти перед судом". Отаке собі формулюваннячко !
    І навіть якщо був випадок типу ДТП або службової недбалості - то СПОЧАТКУ людину виганяли з партії, а ПОТІМ суд розбирався - чи винний він взагалі.

12. afterstep

найгірший варіант - коли суд був "дутим". Тільки от перед тим виключали цілком по справжньому.... а потім коли вияснялося, що й суду як такого немає - йди доводь, що не верблюд... "Бдітельні таварісчі нє ашипаюцца!"

13. Читатель_Обкома

Классно!!!Два не партийца..а как прекрасно знают..все тонкости бывшей партийной жизни!!!!!:D :D

14. Boris_Kiev

Читатель! А Вы не забыли вашенский лозунг:

"Членство в КПСС не дает никаких преимуществ.
    Кроме одного: быть первым ...............
    ............./секретарем/" :)

15. Forpost

Forpost Стоїк

Я познавал на корпоративных вечеринках инструкторов райкома партии .Каюсь, был секретарем комсомольским предприятия(неосвобожденным)

16. Boris_Kiev

Шреку, розкажіть Читателю в деталях, як ви там комсомолочок у бані ... мили !

17. Forpost

Forpost Стоїк

я сі встидаю....

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Не могу не удержаться от комметария по поводу вашей подписи.
    1. Уровень энтропии - это мера хаоса.
    2. Равновесных систем в природе не бывает в чистом виде
    3. Энтропия всегда растет в неравновесных системах.

Уж звiняйте, будь ласка. :)

19. Boris_Kiev

А мій знайомий М. (у 80-ті рр) вчився і працював "комсомольцем" у Нархозі.
    Якщо якась дівчинка просилася до комітету комсомолу, М. запитував "А ти машину вмієш водити ? Тре навчитися!"
    Їй підказували - а ти попроси М. (в нього був Запорожець), він охоче повчить!
    М. спочатку казав, що не має вільнго часу, але потім погоджувався: "Перше зайняття - на тренажері. Тренажер в мене дома."
    Приходить до нього. "А де ж тренажер ?" - "А тренажер в ліжку. Будеш вчитися перемикати передачі - перша, друга, третя, четверта..."

І це - не жарт. Сам якось сидів у М. і хотів піти, коли прийшла "курсантка", але М. попросив послухати музику на кухні, поки вони займаються автосправою.

20. afterstep

ще Лєнін вчив - ворога треба знати!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)