Ви далебі не розрізняєте обіцянки які дають під час виборчої компанії у СЕРЕДИНІ країни та заяви які зачіпають інтереси іноземної держави. Звісно що Я ці території до_фені (згідно його балтології). Це лише привід зайвий раз лизнути керівників РФ коли бачить що поїздки на збори ЕР до РФ не достатньо.
Поручик Ржевський! Ви нормальною російською володієте? А тепер по прихованому сенсу. Ви не вірите у щасливе майбутнє України - тіштесь думкою. А я - вірю.
Позвольте... "Треба діяти без подвійних стандартів – треба вчинити так само, як вчинив Захід у ставленні до проголошення незалежності Косова. Вважаю, що Україна повинна прийняти волевиявлення народів Південної Осетії та Абхазії і визнати їх незалежність" (ссылку дали - я читаю) Я уже спрашивал в другой ветке - ну - на бис: Чем таким абхазы хуже украинцев? Лицом не вышли? Не тот набор хромосом? Почему украинцам - должно иметь на своей земле свое государство - а абхазам - нет? Почему украинцы никогда не считали - и слава Богу - не считают, что кто-то должен разрешить им жить в своем государстве - а абхазы - должны ждать соизволения другой нации?!? С каких таких дел? Ні, панове, так діла не буде!
Підтримую. Чекаю на вільну та незалежну Чечню, Татарстан, Башкортостан, Далекосхідну республіку та інше.
Я не то, чтобы не верю. Я очень хочу, чтобы это счастье было у Украины. ---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ---------- Народ захочет - будут свободны и независимы. Пока таких заявок не поступает. А Крыму свободу дадите?
Так, не просятся ведь. Даже наоборот. Вот дело в чём! Политическая история Дагестана насчитывает более 2 тысяч лет, но мы не сомневаемся, что 80 последних лет были периодом самого мощного расцвета экономики, культуры, науки. Мы помнили об этом всегда, даже тогда, когда встречались с Дудаевым и другими. У нас было много дискуссий. Да, мы в XIX веке вместе воевали, участвовали в восстаниях против России. Но, говорили мы, теперь на дворе XXI век — и мы сделали свой выбор в пользу России. Мы не собираемся выходить из России, ничего не видим плохого сегодня в том, чтобы жить в составе России. Да, мы во многом не согласны с политикой Российского государства, но надо менять политику, а не государство. И вам не советуем, если вы нас спрашиваете. И вы в наши дела не лезьте, потому что мы отвечаем за свой народ, вы за свой. http://www.zavtra.ru/cgi/veil/data/zavtra/01/379/22.html
И я - тоже. Если хотите - поищите на форуме - я уже не единожды высказывал свою точку зрения - народ имеет право на свою государственность - вне всякого сомнения. И никакие "целосности" не могут быть этому препятствием.
Дозвольте навести мальовничу аналогію. Якщо хтось всядеться посеред Хрещатику за великою справою, Ви вважатиме, що і Вам слід так робити? Україна НЕ ВИЗНАЛА незалежність Косова, і правильно зробила. І поки не визнає ані Косова, ані Абхазії з П.Осетією (бережи Господи від того об'єкта на чолі країни!), доти буде права.
Почали глушити воттку і слухати попсу через "ящик"? А якби блага цивілізації прийшли би до них з Туреччини - то що змінилося би?
[ QUOTE='Дальневосточник;578363']И я - тоже. Если хотите - поищите на форуме - я уже не единожды высказывал свою точку зрения - народ имеет право на свою государственность - вне всякого сомнения. И никакие "целосности" не могут быть этому препятствием.[/QUOTE] Я теж писав чесно, як думаю (гарно що грошей на президентську кампанію невистачило)/OFF]
Я - высказывал свою точку зрения. И она - не официальная При этом - сознательно указал одну Абхазию. Вопрос с Осетией - сродни Косовскому. А вот Абхазия - вообще из другой оперы.
Это цитата от яника - из данной Вами ссылки!!!!! Рекомендую прочитать - поучительно. Спасибо, что распространяете!
Що там може бути "паучітельного" ? Фьодорич лише промукав позицію РФ у цьому питанні. Якщо Україна не визнала незалежність Косово тоді з якого переляку вона має це робити по відношенню до фактично анексованих територій Абхазії та Південої Осетії Росією які у світі майже ніким не визнанні за виключенням пари "бананових_республік"?
Как только мы вводим "двойные стандарты" - quo licet Jovi, non licet bovi - ТАК сразу они могут быть обращены против нас самих - ну неужели это не понятно? Именно для того, чтобы победить в битве за Украину - мы не должны отказывать другим народам иметь свою государственность (тем-же абхазам) - в противном случае соседи (причем - не только с востока - но и с запада!) - начнут растягивать все, до чего дотянутся - под девизом "з якого переляку они решили, что это украинское?!?"...
Перепрошую, но саме цим Ви і займаєтесь. В неофіційних розмовах, грузини погоджувались з автономією, незалежностью, чи ще будь яким статусом Абхазії, чітко розумія про помилки Гамсахурдії та Шеварнадзе. Але вони усвідомлювали і роль Росії(зброя, авіація, Басаєв...) і те що вона зробила, заради того що було, і що стало.(роздача паспортів,створення та підтримка каналу контрабанди Болгарія-Абхазія-Росія, гарно якби тільки цього,та інше) Росії покласти на незалежність абхазів(на відміну від Басаєва), ім потрібен контроль над портом, та безпека трубопроводу, та ще Сочі всплило. В Осетії, ситуація інша, нехочу розвивати в цієї гілці, цю тему, скажу що неблаговидні хижацьки вуха Росії, торчать в цих питаннях дуже помітно, і неяким чином, прагненю до незалежності немають відношення, а навпаки.