ВОНА - "продажиражденный оратор Вам вміло і пояснить, як гроші поділити і куди гроші ділись http://www.youtube.com/watch?v=_BXj12nzVac
А він, біль ніж вирогідно, і пояснювати не стане. Не думайте, що я не бачу яка є Юля, але це краще, ніж Я.
Сразу вспомнился "дорогой товарищ" Леонид Ильич - с его бессмертным -жизнь в СССР лучше, чем в Америке! -чем лучше?!? -чем в Америке!
Однаково. Але, Юля - це 1. Сприйняття на міжнародній арені 2. Невелике відхилення від європейського курсу країни у порівнянні із Я. А які плюси у Я?
Неправда! Закарпаття - 32110 голосів (5,93 ) 5 (п"яте) мсце... Як і по всій Україні (за виключенням АРГ)
Відносно. Чув, чутками ходило, що інтерпол на неї справу завів з дуже серйозними звинуваченнями. Якщо не буде Президентом, справа піде в хід. А так потітична етика стримує.
Кумедно спостерігати як громадяни РФ агітують за "честний вибар та чістая совесть". Усвідомлюючи звісно що це все на користь "хама"який до цих понять не має ананінайменшого відношення..
Брал бы, конечно брал бы. Но может быть не столько. И не просрал бы их. Где они эти кредиты? Только на горбу каждого украинца долг стал висеть гораздо поболе.
Ома, может пора уже выходить из пике "голосую за, потому что против"? Может уже пришла пора голосовать по совести и не боятся? Может уже можно голосовать как хочешь и самому нести ответственность за свой выбор?
Згода, що брав би Янукович. А далі - ні. Втримати еконмику можна було за допомогою кредитів. І кредити пішли правильно. А но самі спробуйте подумати, що робити, коли за газ платити треба, а в людей грошей нема? ---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ---------- Ні, ще не трафить.
Это я о Вашем вопле о необходимости голосовать не против всех, а за Тимошенко. ---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ---------- Сколько люди должны Нефтегазу за купленный у него газ? Ну, как хотите.
Все правильно. в першому турі так і голосували. Хто за кого хотів, були різні варіанти. В другому турі вибору нема. ---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ---------- Ну кредити теж не вихід. Для початку треба було закладати реальні цифри в бюджет.