Мусимо перемогти в битві за Україну!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 19 січ 2010.

1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  2. premium

premium Well-Known Member

не мели дурниці

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Чи ти здуріла дівчинко? Мене ,який тут вже 4 роки дописує, ставити в один рядок з проросійським говн... Задонбасом? Схаменися! Запам'ятай назавжди:я вільна людина, за гроші не пишу.Висловлюю свої думки, нікому не нав'язую. Ставлю в ігнор, часу шкода.

4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

З вами я на ти не переходила.
    Мова не про гроші, а про гасла.

• Подобається Подобається x 1
  5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я з тобою взагалі відтепер не спілкуватимусь, за образу. Почитай історію якщо вона звісно тобі не огидна як от москалям, зрозумієш тоді що я був правий. Це не гасла, це чиста правда.

6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Настрашили їжака голою з***ею :))).
    Сприймаєте особисто на свій рахунок - ваша справа. Але ви з такими гаслами далеко не оригінальні, як зрештою і інша сторона, як по шпаргалці розігрується цей поділ і протиставлення, бабаєм страшите.

Історію самі перечитайте - всі спроби незалежності розбивались через дурні амбіції, і перетягування ковдри на себе. І ті політики, які зараз протиставляють схід і захіст, експлуатують мовне питання - наступають на ті самі граблі, що і їхні попередники.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Юлія Тимошенко виступила із заявою з приводу прийняття парламентом поправок у закон про вибори Президента України.

Текст заяви без змін та коментарів:

Заява Юлії Тимошенко з приводу ухвалення змін до Закону "Про вибори Президента України"

http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9123

• Подобається Подобається x 2
  8. syavych

syavych копач

Не найшов у даній статті в словах Ю. заборону думати російською :pardon:
    Звичайний бруд від ПР.

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А про заборону української мови є десь інформація? Чи то звичайні лякалки бабаєм для особливо довірливих :pardon:

10. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Скажіть, а коли Юлія Володимирівна їздила на схід в передвиборчу компанію, вона на якій мові спілкувалась з народом? Просто цікаво.

11. Полковник

Полковник миється в бані

А как далеко на восток?
    Там много всяких языков имеется.

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

УЖАС!!!!!

Очередная брехня брехливых российских СМИ накануне ВЫБОРОВ:

Роман Забзалюк с нехорошей улыбкой прошел несколько метров по проходу. За ним шли бютовцы. Все было предрешено. Мне захотелось вызвать милицию.

Но это было мужское дело.

— Ставлю на голосование закон в целом,— недрогнувшим голосом произнес Владимир Литвин. Я прикрыл глаза. Вернее, еще шире раскрыл их. Я не должен был пропустить ни мгновения этого побоища.

Но ничего не произошло. Все вдруг бросились врассыпную: голосовать. 233 голоса — за поправки. "Решение принято".

Это был очень тяжелый удар для бютовцев. Они не ожидали его, не были готовы к нему. Они не стали брать штурмом президиум, очевидно, потому, что были уверены: у регионалов нет этих голосов. А своей решающей активностью в момент голосования они, видимо, хотели отвлечь регионалов от кнопок.

Регионалы ликовали, внизу уже оказался Эльбрус Тедеев и обнимался с Александром Волковым, и оба они, кажется, последний раз радовались так, когда выигрывали Олимпийские игры.

Впрочем, они быстро ушли, и в зале остались только бютовцы, тяжело молчащие, и члены "Нашей Украины", что-то горячо и очень тихо обсуждавшие. Когда разошлись и журналисты с камерами, я вдруг услышал, как Владимир Бондаренко из БЮТ кричит Богдану Стойко из "Нашей Украины":

— Что, продались регионалам за десять червонцев?! Что смотришь?! Гонд...ны!..

— Что-о?! — в сердцах крикнул бывший губернатор Тернопольской области Богдан Стойко.— Ах ты пидор, бля!..

И он, небольшого роста человек, ринулся через ряды к всеобъемлющему Владимиру Бондаренко. Но Богдану Стойко не дали дотянуться до него, поймали в четыре руки на вздохе, и все, что он сумел сделать — выругался еще страшнее и бросил во врага несколько листов бумаги. И враг в него тоже бросил бумагу...

http://www.kommersant.ru/doc.aspx?DocsID=1315745

12. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

А вона ще й в Японію з передвиборчою їздила????:)

13. premium

premium Well-Known Member

Підійдіть до будь-якого газетного кіоска і побачите...

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В "тимошенковской" Украине запретят даже думать по-русски

И будет братва распевать:

Весна знову прийшла і проміннячка тепла
    Довірливо дивляться в моє вікно.
    Знову затисне груди
    І в душу влізе смуток
    По пам´яті піде зі мною.

Володимирський централ, вітер північний.
    Етапом з Твері, зла не міряно.
    Лежить на серці тяжкий вантаж.
    Володимирський централ, вітер північний.
    Хоча я банкував, життя розміняне
    Але не очко, зазвичай, губить – а до одинадцяти туз…

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Как не крути, а для "старшего брата" настал звёздный час. Вот ещё чуть, чуть и здоровые силы украинского народа возьмут власть в свои руки и навсегда закопают оранжевого монстра, мешающего слиться в едином порыве украинскому народу со своим старшим братом и вместе отправиться в рай управляемой демократии, ну, разумеется, под руководством российских неодемократов, собирающихся режиссировать этот акт политической групповухи. И, уж конечно, в соотвествии с демократическими традициями власть возьмут "надолго и всерёз". 2004 год не должен повториться. Не бывать НАТОвскому сапогу у российской границы! И уже обрели второе дыхание имперские трубадуры типа непросыхающего Леонтьева, пламенно-невменяемого Шевченко и отёчного отца русской самоидентификации Проханова, а так же их последователей, некоторых из которых можно наблюдать на данном сайте.
    В силу очевидности вряд ли стоит заниматься структурным анализом "здоровых сил" украинского народа, особенно в области их украинской самоидентифкации. А вот об ответственности пару слов сказать стоит. Большое сомнение вызывает желание "старшего брата" брать на себя её вообще.
    Готовы ли они взять ответственность за свой народ, не говоря уже о большем?
    Судя по реставрации имперских тенденций, уже доведших Россию "до ручки" - нет. Почва, правда, как нельзя более, благодатная. Ни один другой народ не способен так жертвовать реальным индивидуальным настоящим ради призрачного коллективного будущего. Вопрос в том, нужно ли это украинцам?

16. Tanka

Tanka Well-Known Member

Чесно кажучи, дивлюсь на те як знахабніли в останній час регіонали, як звіри, що відчули запах крові, хотіла голосувати проти всіх, але, мабуть таки за Тимошенко прийдеться.

• Подобається Подобається x 5
  17. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::good::good:
    Именно это от Вас и хотят платные агитаторы типа Бориса!
    Для этого и нагнетают обстановку и выдумывают всякую чушь!
    Лишь бы протолкнуть тимошенщицу на Президенство!!!:haha:

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Сори...о_О Вы забыли...Затулина.....Лужкова....Дугина...:tongue:

• Подобається Подобається x 2
  18. Tanka

Tanka Well-Known Member

Повірте, я чудово орієнтуюся у платних агітаторах. Іх багато і від БЮТ і від ПР. Якби регіони так не знахабніли в останні дні, не пропихнули ганебний закон про вибори, який може створити хаос та абсурд на дільницях (а я 3 рази була членом ДВК і чудово розумію до чого цей закон веде), якби депутати від ПР не стали відверто хамовито, як "вже при владі" поводитися з журналістами, мабуть я б таки "проти всіх" проголосувала. Но? тепер, дивлячись, як з регіоналів злітає увесь їх вдаваний шар "демократичності і європейськості" , який вони напрацювали за 5 років а наверх вілізає огидне свиняче рило (не путати з
    милою аватаркою Сявича).... в мене просто іншого виходу нема.:cry:

• Подобається Подобається x 5
  19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Борисе. Скажіть людині врешті, де йому можуть заплатити за перебування на даному форумі, тобто у кав'ярні, бо заздри Читачу спати не дають.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Читателю, я Вас пошлю на* у понеділок, гаразд?
    Чи Ви від поїздки за океан своїми совковими мізками "поїхали"?
    Це буває. І з моєю шкільною директрисою таке трапилося.

Краще випустіть партію своєї продукції з портретами Януковича. У 2004 їх розбирали на ура. До речі, кабінки біля консерваторії були синьо-білі. Чомусь.

а де твій аватар? :)