Відповідь: Мушкетери знову у Львові Клас!!! Можете показати тут фото? Якщо не хочете себе показати, то хоча би артистів крупним планом побачити!!! Якщо не знаєте, як вставляти фото, про всяк випадок розкажу один спосіб. Треба зайти на сайт http://www.imageshack.us, там є можливість вибрати фото з вашого компютера ("обзор"). Фото має бути розміром до 1,5 мегабайт. При потребі зменшуєте розмір свого фото. Тоді тисните "host it!". З'являється URL вашого файлу, його потрібно скопіювати і вставити в повідомленні, яке ви робите на форумі! Якщо щось не зрозуміло, пишіть - допоможу! А кого грала ваша мама?
Відповідь: Мушкетери знову у Львові Продавця тканин. Додано через 34 хвилини Це мій чоловік з Макарським, а моя фотка на милі. [img=http://img206.imageshack.us/img206/6104/p7130026hd7.th.jpg] Додано через 36 хвилин Free Image Hosting
Відповідь: Мушкетери знову у Львові Надін, дякую за відповідь! Тільки, так от пригода, чомусь фото не відкривається... Я так хотіла побачити фото, ви старались, вставили, і тут така невдача... Це фото мало би бути видиме тут на гілці, а не тільки посилання на нього. Я коли копіюю і вставляю URL - тексту URL не видно навіть в попередньому перегляді - а зразу завантажується фото. Може ви не те URL вставили? Треба саме перше. Або при копіюванні загубили якусь дужку? Вибачайте, що так турбую вас, але, може спробуєте ще раз, :o ...
Відповідь: Мушкетери знову у Львові Галичанка, кидал я свою фотку с младшими Мушкетерами правда в другой веточке. Вот тут кажись http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=27299&highlight=%CC%F3%F8%EA%E5%F2%E5%F0%E8 Боярского реально мне неудобно было просить сфотографироватся, хоть и в баньке с ним попарится довелось
Відповідь: Мушкетери знову у Львові Както помню интервью Боярского... : "Первый день я пью, второй бухаю, третий в баньке скем то парюсь"
Відповідь: Мушкетери знову у Львові И не только Боярский, вся съемочная группа после пьянок утречком обязательно в баньку ходила, а пили ону часто, особенно господин Макарский по баньке свирепствовал
Відповідь: Мушкетери знову у Львові Галичанко, якщо ще раз не вийде, більше не буду, бо багато , той Урл тягне інтернету. Вибач, але зараз кожна копійка на рахунку, чекаєм ще одну лялю!!!
Відповідь: Мушкетери знову у Львові Надін, дАрт дуже дякую за фото!!! Нарешті все побачила - дуже гарна якість! Літом було дуже цікаво спостерігати за зйомками у Львові! Я фотографувала здалеку кадри з фільмів і артистів, але зблизька, так як ви не бачила. Надін, може я бачила вашу маму на зйомках біля церкви св. Андрія? Мені було видно через браму якусь частину павільйонів торгівців: там стояв чоловік, який робив якісь піротехнічні штуки, біля нього сиділа на землі жіночка з сивим волоссям з корзиною з пір'ям. Хоча напевно ваша мама молодша? А як ваша мама потрапила на зйомки, може вона акторка? Надін, заходьте на гілку для майбутніх мам, пишіть, коли очікується радісна подія?:radist:, як настрій?
Відповідь: Мушкетери знову у Львові Шановні пані та панове! Хтось має фотографії зйомок 10 липня. Тоді йшов дощь, ще тоді "плакав" кінь М. Боярського. Дуже потрібно!!!
Відповідь: Мушкетери знову у Львові 10 липня я ще не знала про ці зйомки... А якими фото ви цікавитесь? Що було такого цікавого на зйомках саме 10 липня?
Відповідь: Мушкетери знову у Львові Пишіть ПП д'Артові. Він рідко заходить, але на ПП може й відгукнеться...
Відповідь: Мушкетери знову у Львові Кому интересно, вышла книга Антона Маркова по сценарию фильма (а к ней бонус - диск с фотографиями, отрывками песен и т.д.). Пока книга только в России, но может и до нас доедет. Вот ссылка на интернет-магазин, где ее можно приобрести: http://www.labirint-shop.ru/books/161522
Відповідь: Мушкетери знову у Львові Може подайте безплатне оголошення в якусь львівську газету оголошень. Має вийти!
Доярка из хацапетовки. Вызов судьбе Звезды кино: Евгения Осипова, Кирилл Жандаров, Павел Снисаренко Производство: 2009. Случайно на этот фильм нарвался. Герои гуляют по "Парижу". Пригляделся - по Львову они гуляют. Очень хорошо улочки города и Площади Рынок получились. Панорамка города тоже необычно снята. Сразу и не скажешь, что Львов. 21:00—22:50